son gördüklerimi derleme yapayim ben
kontesim her iki kombinini de begendim , beyaz laciverti dahada cok begendim...
mdree senin tarzini sevdim kombinlerin hosuma gidiyor..
tatlim-10 küpe bileklik fazla geldi o mavi beyaz kombininde canim renkler hos ama , kemerin siyahi bende var teiljy den :))
birde month görmüstüm pantalonun güzel durmus month ama üstündekini ben yakistiramadim canim birazcik orta yas üstü olmus gibime geldi ,sanirim tarzim olmadigi icin, birde bir tavsiyede bulunacagim o tür karisik desenler kilolu gösteriyorlar canim .. kilo vermisin ama güzel olmus...
aklimda kalanlar bunlar unuttuklarim var galiba ama birdahaki sefer telafi ederim artik :))
evet çok seviyorum
bunu da anne dolabından aşırdım
teşekkürlerr
bence çok hoş olmussun özellikle renkler çok güzel birbiriyle uyumları çok seviyorum ben bu renkleri
Saç bandınaa bayıldımmmm :))))
Teşekkürler selayhus aslında topikteki kızlar olarak senin kombinleri çok seviyoruz ama neden se son günler de göremiyoruz
güzel bir aksesuar aslinda ama bana hic yakismiyor
nedense sac bandlari bana hep 60/70 yillari hatirlatiyor
ben bugün baya bi özensiz giyindim ne yazık ki :18:Eki Görüntüle 261330
yok tatlım kendiliğinden uzuyo... 3 senedir kestirmiyorum 3 sene önce paris hilton modelinde kestirmiştim modaydı ya hani ozamanlarondan sonra dokunmadım bu hale kadar geldiler...
Geçmiş olsun canım.iyi Allah"a şükür.Hiç kombin koymuyorsun.Uzun süredirde yoksun.Düzenli takip ediyorum ben.Hergünde süslenip evde oturuyorum
fotoğrafımı çeken olmayınca ekleyemiyorum
Bugünkü kombinime özel bi isim vermek istiyorum.
"Zürefanın Düşkünü Beyaz Giyer Kış Günü"(Hava yağmurlu olmasına inat )
Eki Görüntüle 260476 Eki Görüntüle 260477 Eki Görüntüle 260478
Eki Görüntüle 260479 Eki Görüntüle 260480
her ne kadar belli olmasa da bluzum lacivertti
kemer+bileklik renginde de deri sandaletlerim vardı
Eki Görüntüle 260512 Eki Görüntüle 260513 Eki Görüntüle 260515
her ne kadar belli olmasa da bluzum lacivertti
kemer+bileklik renginde de deri sandaletlerim vardı
Eki Görüntüle 260512 Eki Görüntüle 260513 Eki Görüntüle 260515
biliyorum coook basit ama bu aralar canim yine hic süslenip püslenmek istemiyor
salas salas dolasiyorum ortalikta
Eki Görüntüle 260670
bu mu salas ?Allah iyiligini versin senin kemer lacivert galiba ama siyah gibi duruyor, pantolonunu pek sevmedim ama gayet hos kombin. kemersiz beyaz pencil skirt giysen buna tam olurdu
Tesekkür ederim daha iyiyim . Giremiyorum, girsem bile resim cekmeye zamanim olmadi desem dogrudur, yogun geciyor günler. bide iste senin gibi kendim cekmeyi de pek istemiyorum ama cekerim yani yinede, bundan sonra cekicem yine arada. daha gecen gün seminerim vardi, vaybe bu oldu dedim, resmi bir kiyafetti ama hos durdu, resim cekinsem iyi olur dedim ama cekinmedim de iste :) kendine bakinca insan hatalarini daha iyi görüyor, yani aynadan degilde resimde görünce.. Hos, zaten bi gün shikim bir gün son derece rüküsh :)Haftaya izinliyim cekinirim umarim :) Sende cekin, buradaki paylasim güzel oluyor yaa
bu mu salas ?Allah iyiligini versin senin kemer lacivert galiba ama siyah gibi duruyor, pantolonunu pek sevmedim ama gayet hos kombin. kemersiz beyaz pencil skirt giysen buna tam olurdu
ceket ve pantolon.. bu tarz kombinlere bayiliyorum
cantaya bende bayildim, renkleri cok güzel pastel pastel ..kemer, ayakkabilar ayri ayri hos detaylar
kombini de cok sevdim, acik renkleri güzel tasimissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?