Bugün ne giydin? Çek görelim..

teşekkür ederim cnm evet biraz ağır bişey klasik tarz spor değil orta yaş gibi durabilir haklısın karışık desenler biraz kilolu gösteriyo ama ben çok seviyorum o tuniğimi Y-London dan almıştım çok beğenerek bu ikinci giyişimdi.. bi iki kere daha giyip paranın hakkını verip bida giymem heralde zaten rejimdeyimde insallah büyük gelir bana

bence çok hoş olmussun özellikle renkler çok güzel birbiriyle uyumları çok seviyorum ben bu renkleri

Saç bandınaa bayıldımmmm :))))

Teşekkürler selayhus aslında topikteki kızlar olarak senin kombinleri çok seviyoruz ama neden se son günler de göremiyoruz

sağolun varolun efendimmm:118:

yok tatlım kendiliğinden uzuyo... 3 senedir kestirmiyorum 3 sene önce paris hilton modelinde kestirmiştim modaydı ya hani ozamanlar ondan sonra dokunmadım bu hale kadar geldiler...

aa hic mi ? Ilginc. ben direniyorum direniyorum sonra yine kestiriyorum, aslinda uzun sayilirlar da daha uzun olsunlar istiyorum

Masallah diyorum

Geçmiş olsun canım.iyi Allah"a şükür.Hiç kombin koymuyorsun.Uzun süredirde yoksun.Düzenli takip ediyorum ben.Hergünde süslenip evde oturuyorum
fotoğrafımı çeken olmayınca ekleyemiyorum

Tesekkür ederim daha iyiyim . Giremiyorum, girsem bile resim cekmeye zamanim olmadi desem dogrudur, yogun geciyor günler. bide iste senin gibi kendim cekmeyi de pek istemiyorum ama cekerim yani yinede, bundan sonra cekicem yine arada. daha gecen gün seminerim vardi, vaybe bu oldu dedim, resmi bir kiyafetti ama hos durdu, resim cekinsem iyi olur dedim ama cekinmedim de iste :) kendine bakinca insan hatalarini daha iyi görüyor, yani aynadan degilde resimde görünce.. Hos, zaten bi gün shikim bir gün son derece rüküsh :)Haftaya izinliyim cekinirim umarim :) Sende cekin, buradaki paylasim güzel oluyor yaa

her ne kadar belli olmasa da bluzum lacivertti
kemer+bileklik renginde de deri sandaletlerim vardı

Eki Görüntüle 260512 Eki Görüntüle 260513 Eki Görüntüle 260515

kontescim kombininden çok bilekliğin dikkatimi çekti bayıldımmm bir blogta görmüştüm markasıda yazıyordu ama bütcem el vermez onu almaya sen nerden aldın acaba özensiz kombininde çok güzel saç bandıyla çok uyumlu olmuş

mdree seninde çok beğendim çantanda ayrı bir güzel

kesinlikle katılıyorum buradaki paylaşım güzel.mesela kemer kullanıp şort giymem gerektiğini burayı takip ede ede öğrendim

bu mu salas ? Allah iyiligini versin senin kemer lacivert galiba ama siyah gibi duruyor, pantolonunu pek sevmedim ama gayet hos kombin. kemersiz beyaz pencil skirt giysen buna tam olurdu

:) O pantolonla nedense kendimi MTV müzik ödüllerinde(Bu yıl erkek kılığına girdiğinde) ki Layd Gaga ya benzettim... Biraz şeyy erkeksiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…