kontescim kombininden çok bilekliğin dikkatimi çekti bayıldımmm bir blogta görmüştüm markasıda yazıyordu ama bütcem el vermez onu almayasen nerden aldın acaba özensiz kombininde çok güzel saç bandıyla çok uyumlu olmuş
mdree seninde çok beğendim çantanda ayrı bir güzel
canim ya beyaz yada gri bisey beni rahatsiz etti renk olarak ama hangisi karar veremiyorum bile. Takilari ve kemeri cok sevdim
renklerin uyumu ve saç bandın çok güselben bugün baya bi özensiz giyindim ne yazık ki :18:Eki Görüntüle 261330
ceketin ve bluzunun uyumunu gerçekten çok beğendim ama pantolonun sanki basenlerden daha dar daha sexy gösterir sankim
renklerin uyumu ve saç bandın çok güsel
ceketin ve bluzunun uyumunu gerçekten çok beğendim ama pantolonun sanki basenlerden daha dar daha sexy gösterir sankimya da arkadaşın söylediği gibi kalem etekle de güsel durur
ruh pastamm kombinini beğendim ben en çok da yakanda mucuğa bayıldım!
MDree kombinin gzel ve uyumlu olmuş ama pantolonun kesiminden mi ne alt tarafrta gözümü ısıran bir şeyler var..
canim kontesin önceki kombindeki cognac rengi o tarzda bi kemer bu kombine giderdi bence. yani kemeri degistirip küpeleri cikarsan daha güzel olurmus..
bluz hariç beğendim canımböyle kalın penye bluz yerine ince,dökük kumaşlı bi üst tercih etsen daha iyi olurdu bencee:93:
hımm dökük kumaşlı derken nasıl canım yaa :26:
yani işte dökük salaş duracak
şöyle fotolar bulmaya çalıştım : Eki Görüntüle 261836 Eki Görüntüle 261835
çok beğendim, herşeyin gayet uyumlu
ceketin ve badin çok şık çok güzel ama pantolonunu beğenmedim cnm
bence salaş değil hiç,hatta oldukça modern bir kombin olmuş
gözüme garip gelen bir şey var ama ne olduğunu çözemiyorum
pantolonda erkek havası , üst kısımda bayan havası olayı sanırım
bilemedim:26:
renklerin uyumu ve saç bandın çok güsel
ceketin ve bluzunun uyumunu gerçekten çok beğendim ama pantolonun sanki basenlerden daha dar daha sexy gösterir sankimya da arkadaşın söylediği gibi kalem etekle de güsel durur
ruh pastamm kombinini beğendim ben en çok da yakanda mucuğa bayıldım!
MDree kombinin gzel ve uyumlu olmuş ama pantolonun kesiminden mi ne alt tarafrta gözümü ısıran bir şeyler var..
merhaba kızlar,bunlar da benim son giydiklerimden. biraz üşengecim. toplu koyuyorum o yüzden. bu arada sizleri sessiz takip ediyorum.kombinleriniz süper.
Eki Görüntüle 261976 Eki Görüntüle 261988 Eki Görüntüle 261989
merhaba kızlar,bunlar da benim son giydiklerimden. biraz üşengecim. toplu koyuyorum o yüzden. bu arada sizleri sessiz takip ediyorum.kombinleriniz süper.
Eki Görüntüle 261976 Eki Görüntüle 261988 Eki Görüntüle 261989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?