herkese merhabakombinim arkadaşımı beklerken sıkılınca çektiğim bir resimden kemerim ve papilerim aynı renk farklı çıkmış ama resimde
Eki Görüntüle 262022
çookkk teşekkür ederim canımçok beğendim, herşeyin gayet uyumlu
çantana bayıldım zaten :81:
Ben ilk kombinini daha çok beğendim ikincisi olduğundan kilolu göstermiş sankim, yani iklinde inceciksin çok hoş.merhaba kızlar,bunlar da benim son giydiklerimden. biraz üşengecim. toplu koyuyorum o yüzden. bu arada sizleri sessiz takip ediyorum.kombinleriniz süper.
Eki Görüntüle 261976 Eki Görüntüle 261988 Eki Görüntüle 261989
çok mersi tatlımmmŞurda bir durum varki çok hoşuma gitti hepimiz aynı fikirdeyiz :)))) BU çok güzel bişey farkında mısınız :)
Pantolon cidden ilk baştan söylediğim gibi erkeksiVe aynı şey hepimizi rahatsız etti
Beğendim tatlım çok uyumlusun.....
Çantan ve ayakkabılarını çok çooook beğendim
herkese merhabakombinim arkadaşımı beklerken sıkılınca çektiğim bir resimden kemerim ve papilerim aynı renk farklı çıkmış ama resimde
Eki Görüntüle 262022
Eki Görüntüle 262022
en çok bu kombinini beğendim canımmm:94::94::94:
En çok mavili beyazlı kombini ni beğendim(Babetlerine bayıldımmm)
1. Kombin de de buluzunu çok beğendim ama ayakkabılarınla hoşlaşmadım ya da en azından benim tarzım değil:78::78:
Veee seni aramızda görmek çok güzel umarım hep bizimle olursun
Tekrar hoşgeldin
Eki Görüntüle 262022
bnnu senide beğendim
mdree kombinlerin çok şık son kombininde gömleğin ayrıca çok hoşuma gitti
ruh pastam canım lacivertli kombinin çok beğendim, diğerlerini çok sevmedim tatlım ben daha derli toplu kıyafetleri sevdiğim için heralde
barbim çok tatlısın her zamanki gibi mini etek de çok yakışmış fııyt fıyt ıslık ıslııık
bnnu iki kombinini de çok beğendim sade hoş bir tarzın var
çatlak tshirtün hoş ama bu pantolonunu sanırım bol olan modelinden dolayı sevemedim
Teşekkürlerimi iletiyorum
çatlak tshirtün hoş ama bu pantolonunu sanırım bol olan modelinden dolayı sevemedim
mdree çok beğendim çok yakışmış
barbi pek alımlısın herzamanki gibi canım
bnnu senide beğendim
denizmehtap 2 ve 3 güzel geldi bana da yakışmış
1 de ayakkabı ve pantolondan hoşlanmadım canım
böyle arada sırada günlük kombinlerle uğruyorum ama herzaman takip ediyorum sizleri. senin iş yeri tarzını da haftasonu tarzını da beğeniyorum...teşekkür ederimm
çok güzel ..baştan aşağıya çok beğendim..böyle yaka gömlekler sanırım şimdilerde çok trendi..
MDree çok yakışmış kombinin
ruh pastam yeleğini sevmedim diğer her şey çok güzell
barbim tek kelimeyle şahanesinnnnnn
hotcouere : bveyaz bluzun çok hoş tabi sende:)
aysem : beyaz bluz pantolon ve kemerini çok beğendim canım
gamzebelinay : pembe tişörtüne bayıldım sanada çok yakışmış
month : sen nasıl zayıflamışsın öyle yaaaaa canım benim harika olmuşsun
mdre : ay beyaz elbisen harika olmuş canım ya
kalemkutu : aslın tatlı bir kombin ama biraz şişmanlasan iyi olcak canım bacakların kırılcak yoksa
mdree : beyaz kombinin çok hoş çantanıda çok beğendim cnm
mdree : ceker etek ve ayakkbılar çok hoş fularda yakışmış saçlarınla uyumlu olmuş
barbiveken : kombinini pek beğenmedim ama sen güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?