Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok beğendim, herşeyin gayet uyumlu
çantana bayıldım zaten :81:
çookkk teşekkür ederim canım

Ben ilk kombinini daha çok beğendim ikincisi olduğundan kilolu göstermiş sankim, yani iklinde inceciksin çok hoş.

çok mersi tatlımmm

maşallah çok şıksın

herkese merhaba kombinim arkadaşımı beklerken sıkılınca çektiğim bir resimden kemerim ve papilerim aynı renk farklı çıkmış ama resimde

Eki Görüntüle 262022

çok şeker ben hiç bu kadar renkli giyinmeye cesaret edemiyorum

Son düzenleme:
mdree çok beğendim çok yakışmış
barbi pek alımlısın herzamanki gibi canım
bnnu senide beğendim
denizmehtap 2 ve 3 güzel geldi bana da yakışmış
1 de ayakkabı ve pantolondan hoşlanmadım canım

böyle arada sırada günlük kombinlerle uğruyorum ama herzaman takip ediyorum sizleri. senin iş yeri tarzını da haftasonu tarzını da beğeniyorum...teşekkür ederimm

Ben ilk kombinini daha çok beğendim ikincisi olduğundan kilolu göstermiş sankim, yani iklinde inceciksin çok hoş.

teşekkür ederim..evet haklısın bence de kahve tonundaki kombinde o bluzdan dolayı kilolu durmuşum(

mdree kombinlerin çok şık son kombininde gömleğin ayrıca çok hoşuma gitti
ruh pastam canım lacivertli kombinin çok beğendim, diğerlerini çok sevmedim tatlım ben daha derli toplu kıyafetleri sevdiğim için heralde
barbim çok tatlısın her zamanki gibi mini etek de çok yakışmış fııyt fıyt ıslık ıslııık
bnnu iki kombinini de çok beğendim sade hoş bir tarzın var

bnnu senide beğendim

Teşekkürlerimi iletiyorum

çatlak tshirtün hoş ama bu pantolonunu sanırım bol olan modelinden dolayı sevemedim

MDree çok yakışmış kombinin

ruh pastam yeleğini sevmedim diğer her şey çok güzell

barbim tek kelimeyle şahanesinnnnnn

hotcouere : bveyaz bluzun çok hoş tabi sende:)
aysem : beyaz bluz pantolon ve kemerini çok beğendim canım
gamzebelinay : pembe tişörtüne bayıldım sanada çok yakışmış
month : sen nasıl zayıflamışsın öyle yaaaaa canım benim harika olmuşsun
mdre : ay beyaz elbisen harika olmuş canım ya
kalemkutu : aslın tatlı bir kombin ama biraz şişmanlasan iyi olcak canım bacakların kırılcak yoksa
mdree : beyaz kombinin çok hoş çantanıda çok beğendim cnm
mdree : ceker etek ve ayakkbılar çok hoş fularda yakışmış saçlarınla uyumlu olmuş
barbiveken : kombinini pek beğenmedim ama sen güzelsin

böyle arada sırada günlük kombinlerle uğruyorum ama herzaman takip ediyorum sizleri. senin iş yeri tarzını da haftasonu tarzını da beğeniyorum...teşekkür ederimm

çok güzel ..baştan aşağıya çok beğendim..böyle yaka gömlekler sanırım şimdilerde çok trendi..

MDree çok yakışmış kombinin

ruh pastam yeleğini sevmedim diğer her şey çok güzell

barbim tek kelimeyle şahanesinnnnnn

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim

barbiveken tam bu kutularin icinde civil civil kiyafetlerle olan barbiler var yaa bütün aksesuarlariyla beraber hani onlar gibi olmusun bebegim .. yarin dolabini karistirmak istiyorum itiraf ediyorum

mdree yine hos hanimhanimcik bir kombin, bankada falanmi calisiyorsun tatlim ???
gecenlerde sormustun neden eklemiyorsun diye, bu aralar tatil telasim var canim türkiyeye ucacagimm, is cocuk ev firsat bulamiyorum :)

kontesim malesef ben bu kombinini begenmedim, ama hic begenmedim..

bnnu simdi aklima geldi canim gecenlerde skinnyli bir kombinin vardi cok hosuma gitmisti...

Son düzenleme:
biz bugün sinemadaydık. oğlumla Şirinleri izledik :))

ikinci resimde oğluşum biraz ağır geldide yamulmuşum birazcık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…