Bugün ne giydin? Çek görelim..

hanturks: ooooo kimler gelmiş efendim nerelerdesiniz çok güzelsin canım her zamanki gibi
çok teşekkür ederim berencim nerde olıyım işte koşturmaktan buraya fırsat kalmıyor, senin resimlerini de bekliyoruz canım
hanturks bence çantanı açık renk seçmen çok güsel olmuş kombini canlandırmış pantolonunda cuk oturmuş derler ya öyle ben beğendim
canım çok sağol beğenmene sevindim
senin de elbisen çok yakışmış

hantürk lacivertle siyahı pek birlikte sevmesemde
böyle çok hoş olmuş sanada pek yakışmış canım
gnydncım çok teşekkürler canım
evet normalde ben de sevmem ama tonlar da önemli bu daha gece mavisi tonunda olduğu için uyumlu olduğunu düşündüm
bir de gecekuşum senin yorumunu alıntıdan gördüm 2744üncü sayfayı açamıyorum nedense :26: çok teşekkür ederim canıım

ruh pastasum yelek hariç çok beğendim gömlek çok yakışmış ama yelek sana büyük gelmiş gibi duruyor canım benim

sağolasın kuşşş
soğuktan donmamak için onu seçtimdi

Tesekkür ederim müdürecikcik :80: :87:
monica elbise seni kilolu göstermiş ve boynundaki kolye hiç uyumlu olmamış cnm

:))
Sana katılmak zorunda hissediyorum kendimi
Bugün kırmızı krizim tuttu küpe,kolye,ruj kırmızıydı
Senden önce taba rengiyle kırmızı ne alaka ? dedim bende kendime
Elbise 36 beden model bol
Thankss

aklımda kalanlara yorum yazayım
kontescan gömleğin güzelmiş , yeleğini pek sevmedim onun haricinde güzel bir kombin
mdre papilerin çook şeker güle güle kullan
bnnu kombinin uyumlu olmuş elbisenin desenleri biraz karışık ama :18:
bana yorum yapan herkese çok teşekkürler

oldukça hoş gothic bi hava olmuş.çantanı tam göremedim ama gördüğüm kadarıyla beğendimmmm.bence sonbahar günleri için siyah ağır ya da fazla kaçmamış..

çok teşekkür ederim canım ben bayadır kombin eklemiyodum ekliyim dedim beğenmene çok sevindim aaaa çantam görünmemiş mi yandan siyah küçük çanta

Son kombinleri beğendimmm
bu arada beren sen kilo mu verdin ya????? çok hoş duruyorsun...

ruh pastam gömlek pantolon çantana bayıldım çok hoş olmuş ama ben bir oxford düşmanıyım biliyosun değil mi bi de o yeleği giyme lütfenn,iki cebi daha olsa tam avcı yeleği olcekk

Mdree ayakkabılarına bayıldım,kaç numeroo giyiyon ki sen

teşekkürler tibitiimmm

bilmem mi

avcı yeleği mi alakası yok kızım rüyada mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…