Bugün ne giydin? Çek görelim..

merhaba kızlar,
bende pazar günü gezmesinden ekliyim bir tane
yeni glitter ayakkabılarıma uygun bir kombin yaptım...

teşkür ederim bebemmmm,senin kombin bana bi değişik geldiii seni hep daha kıpır süslü görmeye alışmışımm
evet canım dediğim gibi günlük bişey de eklemek istedim foto. makineme kavuşunca
buralarda anca bu kadar süsleniliyo malesef köyün az büyüğü olduğu için burası :26:

bütün olarak güzel duruyosun ama altına koyu bi renk jean daha iyi olurdu sanki:26:
canım sağol haftaiçi jean giymem mümkün değil maalesef inşallah haftasonu

bnnu; elbiseni ben pek begenmedim canim rengi güzel ama kesimi bana biraz garip geldi ama hirkayla uyumlu olmus
RuhPastasi; ben bu kombinini cok begendim renkler cok uyumlu olmus hele cantan ve ojelerin...renklerde 70li yillarin esintisi var sanki...kazagin biraz kisa gibi geldi bana ama göze batmiyor..amaaa topuzunu nasil yaptin onu merak ettim cok hos görünüyor
MDRee;2ci kombinini daha cok begendim daha zarif durmus coraplarindaki desende cok hos 1ci kombin biraz kalabalik geldi bana
twetty84; eteginin kesimi pek belli olmamis...ayakkablarin gercekten güzel...2. kombininde yelegin cok hossmus
hanturks;spor bir kombin olmus renkler gayet güzel ve uyumlu...saatinle cantan cok güzel ama cantayi uyumlu bulmadim

aa hanturks hatırladım seni nasılsın canım
kombinini gene rahatlığını ön planda tutarak seçmişsin, çok uyumlu olmuş canım...
canım çok sağol iyiyim hayatımdaki yeniliklere alışmaya çalışıyorum
sen nasılsın oğlun büyümüştür heralde
çok teşekkür ederim evet öğrencilerle uğraşmak için rahat olmak şart
ben de seni beğendim kombinin gayet uyumlu olmuş özellikle ayakkabılarına bayıldım

kazak kısa kuzum evet,modeli öyle

teşekkür ediyorum, kombin amacına ulaşmış demek ki (70's esintisi:78:)

lastik-tel toka-bol sprey işimi gördü

hanturks;spor bir kombin olmus renkler gayet güzel ve uyumlu...saatinle cantan cok güzel ama cantayi uyumlu bulmadim [/B]
teşekkür ederim canım, evet çantayı ben de düşündüm ama çok simsiyah olmak istemedim özellikle uyumsuz olsun dedim o yüzden. kolumdaki bilezik çok belli olmuyor heralde onda griler olduğu için onunla uydurdum çantayı

kazak kısa kuzum evet,modeli öyle

teşekkür ediyorum, kombin amacına ulaşmış demek ki (70's esintisi:78:)

lastik-tel toka-bol sprey işimi gördü

evet renkleri gördügümde ilk aklima 70 li yillar geldi
topuzumu bende aynen öyle yapiyorum ama bende böyle durmuyor nedense

aa ben saat sandim kolundakini ama yinede güzel
dogrudur simsiyah pek güzel olmazdi canta zaten güzel fazla göze batmamis

değişiklik iyidir canım her zaman
allah işlerinin kolaylığını versin inşallah
teşekkür ederim tatlım, ayakkabılar ışıl ışıl gördükçe insan daha bi enerji doluyor

ayakablara bayildiimmmmmmm cooook güzeller takilarinda cok güzel ama ben $ortunu begenmedim

teşekkürler canım benim
ayakabıları bende çok severek giyiyorum
şort içinde, yüksek belli şeyleri daha yeni yeni kabulleniyoruz sanırım
önceden bende sevmiyordum ama şimdi çok seviyorum

şort için azcık daha göbiş erimeli sanki olivcim :78: kızma e mi onun dışında süper kombin

teşekkürler canım çok saol yok kızmam kuu
göbeğim yok aslında, basen desen olurdu da
yüksek bel giymenin dezavantajı sanırım
ceviz kadarcık olabülür ama
giyiyorum kontesim yaa, şişmanken giyeme zayıfla giyeme, çoktan aştım onları
çok teşekkür ederim

çok şık ve çok uyumlu olmussun bayıldım ayakkabılarında çok güzel

teşekkür ederim canım
arkadaşlarımla kahve içmeye gitmiştim
şıkır şıkır iyi oldu

Güzel yorumlarınız için çooook teşekkür ederim

handecimm gayet hoş hanım hanımcık olmuşssun canım

darkolive canım lortun güzel de o ceviz kadarcık göbeğini fazla çıkarmış canım aman bana da kızma sakınnn bir de oayakkabılarına bayıldım ama sanki kombinine fazla şıkırtılı olmuş gibi geldi

hanturks: ooooo kimler gelmiş efendim nerelerdesiniz çok güzelsin canım her zamanki gibi
darkolive : ayakkabılar kombin harika fiziğinde öyleee maşallah
tatlım10: canım elbiseni çok beğendim kemer hariç
kontes : kızz cadı puantiyeli pantolonun çok hoş saçlarında çok hava katmış kombine valaha ben beğendim

bannu : uzun elbisen harika olmuş sana canım çok beğendim
twetty : 2. kombinin baş döndürücü harika görünüyosun tatlım siyah gömlek çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…