Bugün ne giydin? Çek görelim..

sevgili modlar, arizanin giderildigi icin tesekkürler !

tatlim gömlegin pantolonun gayet güzel ama bence o hirka renk olarak uysada bogmus gömlegi

Efsun: rengarenk olmussun bluzun cok güzel ayakkablrina uyum saglamis..ayakkablar h&m denmi??

Biraz renkli olayim dedim :) Bluz ve ayakkabilar H&M´den. Bluz aslinda yaka kisminda cok sekilsiz, arkadan iki yerden iplikle kistik, bu haliyle cok rahat bi parca oldu

çok sağol canım bluzü pazardan 4 tl ye almıştım arada çıkıyo böyle
4 TL ha, vaybeee hic öyle durmuyor. Güle güle kullan

çok sağol canım bluzü pazardan 4 tl ye almıştım arada çıkıyo böyle

İnanamıyorum ya bir kere pazarda bişey beğendim bende, 2 lira dedi inanamadım ömrü hayatım ilkkez oyle ucuz bişey alacaktım ama adam askıdaki istediğimi indirmediği için alamadım
"Hıh kaldım sanki onun 2 liralık şeyine 2 lirada neymiş be ben o paraya çay içmem dedim"
Tabi içimden de uyuz oldum ki sormayın gitsin ondan beri pazardan giysi almadım nasıl bilinç altıma işlediyse

Bu sorunu aşmak için psikoloğa gitmem gerek galiba:95:

Son düzenleme:

o nasıl bir satıcıymış öyle

ben yarın pazara gidiyorum,kapacam inş kotonları zaraları
gel sen de
1,2,3 tıp

bence psikologa gerek yok biz yardimci oluruz, bi daha öyle dengesiz bi satici gelirse karsina eg basini hafif yana "hadi be abi" de gitsin, verir o zaman. pazar mali güzeldir, pazarligi vardir, degiskendir, bazen kalitesizdir, ama her zaman caziptir, vazgecme pazarlardan sen :94:

o nasıl bir satıcıymış öyle

ben yarın pazara gidiyorum,kapacam inş kotonları zaraları
gel sen de
1,2,3 tıp

Bilmiyorum ya işte
Bak gaza getirme beni şurdan 2 saat öğleden sonra işten kaçar istanbul a iniveririm
Köyden indim şehre gibi oldu bu cümlede

Bakalım hayırlısı belki bu cuma bi uğrarım:78::93:

teşekkürederim cnm..ben galiba biraz boğuk renkleri seviyorum:26:

Kuzum sen iyice zayıflamışsın :) Beğendim seni gittikçe daha bi fit oluyosun söylemedi deme

ayyy çok teşekkür ederim cnm çok mutlu oldum bi kaç kilo fazlam var daha rejime bi başlıyorum bi bırakıyorum allahtan kilo almıyorum devam etsem dahada vericem ama oğlum yeterince beni yoruyo bütün gün peşinde koşuyorum günde evi kaç kere topluyorum sayamadım heryeri kurcalıyo dağıtıyo artık bu yüzden rejim yapamıyorum halsiz kalıyorum acıyorum ama bu sayede kiloda almıyorum sadece birazcık göbek egzersizleri yapmam lazım

teşekkür ederim cnm..keşke siyah hırkamı giyseydim

Hatunlar süpersiniz şahanesinizzz

Kontesim ben de pazara gitmek istiyorum yaa, CumPa yı istiyorum Fndkzadeyi istiyorum ağlicam şimdi

teşekkür ederim

evet kırmızı attırdım teşekkür ederim berencim , kombinin rahat spor hoş
hanturkcüm çok şık şıkıdım görünüyosun bugünlerde :) çok şıksın yine sevdim
month alt üst uyumlu ama çanta olmamış ya yeşil tonlarının farklılığı boğmuş birbirini , ama daha zayıf gördüm bende seni

teşekkür ederim cnm...yeşil renk değil cnm vizon rengi aslında hırkamda çantada bulüzde....insallah birazcık daha zayıflarım..çok zayıflığıda sevmiyorum ama 3,4kilo daha versem yeter

çok beğendim canım kombinini üşenmesem bende eeklesem bi foto ne güzel olur ama
ah şu üşngeçliğim
çok sağol canım, üşenme üşenme ekle valla bana da arada zor geliyo ama aklıma geldikçe çekiyorum maksat eğlence olsun
4 TL ha, vaybeee hic öyle durmuyor. Güle güle kullan
yok kaliteli bişey aslında büyük ihtimalle ihraç fazlası ürünler bunlar pazara düşmüş
canım valla çok şey kaçırıyosun öyle düşünme, çok güzel hem de kaliteli şeyler bulunabiliyor pazarda bir taneye vereceğimi parayla birsürü şey alıyorum bundan üç renk aldım mesela. hiç psikoloğa gitme direk pazara git sorunu aşmak için
hanturkcüm çok şık şıkıdım görünüyosun bugünlerde :) çok şıksın yine sevdim
tenk yu tivitim işte okul için biraz böyle giyinmek gerekiyo daha sade olanları çekmiyorum ama kontesim kızıyo sonra süslenmemişin diye

Ayakkablari yazın h&m de görmüştüm ama bluzu görmedim çok seker duruyor...rengide çok güzel

Türkiyedekiler Pazar konusunda gercekten çok şanslı...bazı arkadaslar pazardan güzel güzel seyleri alıp kombin ediyorlar bazen özendigim oluyor yurtdisindakilerde öyle bir şans yok bizim burda bir bitpazari oluyor ordada kıyafet satılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…