Bugün ne giydin? Çek görelim..

Kizlarimiz yine giyinmisler suslenmisler fotolarida cekilivermisler ...

Uzun zaman yorumda bulunamadim tatil ve gezmelerden firsat bulup, ara ara baktim hos kombinler gordum ama aklimda kalmadilar

Son kombinlerde hosuma gidenler

hanturksum senin kombinin cok hos durmus cok uyumlusun bebisim .....

Efsun canim seninkide hos bir kombin olmus .. Ayakkabilarinin rengi cok cici
Ben geri gondermistim yan taraftaki ipler bol duruyor diye..

Beren91 siyah gri cok severim canim .. Sade gunluk bir kombin , saclarinda uzamis iyice... Boyun kilon hos duruyor ...

Monthcuum seninde hirkan disinda yakismis , hirka hayli kaba geldi gozume ..

Kontes bebemm goremedim son kombinlerde seni ??? Bu arada dondum ben

ben bi süreliğine mola verdim bebeğim:86::86:

teşekkür ederim cnm..aslında hırkam çok incecik hani şu örme hırkalar gibi değil çünkü onlar bana çok kaba gelir çok kalın oluyolar

bugünden .......

Eklentiler

• $111020116628.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $111020116629.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $111020116633.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $111020116635.webp
    8 KB · Görüntüleme: 64

aynen olay bundan ibaret. ah ah.. cok sanslisiniz kizlar kiymetini bilin

Hosgeldiiiin.. Tesekkür ederim canim, ayakkabilar bicim olarak cok iyi degiller ama fiyati ve rengi, ayrica rahat olmasi ikna etti beni..

soguk havalarin ve kIsin en sevdigim yani cizme giyinebilmek olsa gerek :)))
dün seminer icin uzak bir yere gittim o yüzden rahat birseyler tercih ettim..
saks mavisi bluzum icin ezgitoma tesekkür ederim...

tibitim bazen tamamen farklı dünyaların insanı oluyoruz senle :18:
niye kız :) :) :) beğenmediğini söyle bebem aşk olsun :) ay smile larda yok duygularımı tam ifade edemedim :) ama insanın beli bi tarzı olur o yoldan devam eder ben öyle değilim o yüzden bi beğenip bi beğenmemeni yadırgamam konteskom :)
tweety senin tarzin hafif bi degisti ha..öncelerde daha bi lolita, simdi daha kadinsi, ayni zerafetle tabi. saclar da yakismis
canım tarzım değişmedi de aslında kontese de dediğim gibi biraz değişkenim :) teşekkür ederim beğenmene sevindim:)
çok hoş olmussun çok beğendim herseyinde uyumlu olmus cnm

teşekkürler month :)

selayhusum özlettin kendini ya , çok hoş olmuşsun hırka çizmen ve çantan uyum içinde çok beğendim :)

tivitim sagol bebegim...
sende eklemisin demin bakmamistim , ben senin arkadan olan pozu begendim (lütfen yanlis anlasilmasin )
diger fotoda cizmeler ayagina 4 numara büyük bigi durmus kuzum, ince bacaklar yüzünden bendende öyle oluyor ...
kiyafetlerinde genel olarak hos uyumlu , ya kolye yada küpe tercih ederdim senin yerinde olsam...

bugünden .......

tıvıtımm cızmelerın harıc begendım
bıcırlıgın yeter
bende cızme gıymeyı dusunuyordum abartımı olur bu havada bızım kızlar gıyıyomu dıye bakayım dedım
gıymeye karar verdım

selayım gule gule gıy askım
cok cok guzel bı kombin olmus
bayılıyorum sana

selayım hg sefa getirdinnn

kombinine gelinceee,çizme+hırka+ çanta fazla aynı ton olmuş , azcık boğmuş bencee
çantayı değişsen tadından yenmicekkk :78:

valla tibitim o zaman söze başlıyorum hazır mısın

ben külotlu çorap + kot mini etek sevemiyorum bi türlü

çizmeler hoş,çok trend. ama ben olsam tayt üzerine krem renk salaş bi tunik ile kombinlerdim bu çizmeleri :78:

küpeleri de beğenemedim

kolyede küpede kullandım bebeğim , başka bişeye mi baktın acaba :) ?
yerim seni :) canım çok soğuk artık istanbul ya kaldırır valla , bende kaç gündür yağmur çizmesi giyiyorum yapmur yağmıyo bugün ayakkabı giydim bende :)

ım ready :) anladım bebeğim , her türlü kombinlerim mevcut bu çizmeyle ilgili:)

hoşgeldin selayhusum teşekkür ederim canım benim
sen de çok hoşsun bluzün rengi harika ben de hırka çanta ve çizmenin birinin rengi farklı olsa daha iyi olur diye düşündüm canım

tivitim çizmeler hariç çok beğendim çizmeler spor kalmış bu kombin için daha şık bişey olsa iyi olurdu bence ayrıca böyle kadınsı tarzını seviyorum ben

berencim çok şıksın canım küçük şık bir kolye de olsa tam olurmuş ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…