Bugün ne giydin? Çek görelim..

bugünden .......

Kırmızı trençini beğendim canım :) ama belirtmeden geçemicem küpelerden hoşlanmadım

Ben beğendim çok tatlısın :)
Özlemiştik seni çoook

Ayyy bayıldım beren ne bu böyle günden güne daha da bi güzelleşiyosun

o kadar uzun zaman olduki özlemişim burayı nereye bakacağımı şaşırdım...
oğlumu dünyaya getirdim,hepiniz süpersiniz bende yeni halimle katılıcam işallahh aranızaa....

kontescim kombinini beğendim canım, sandaletler güzel ama bu kombine daha doğrusu eteğe yakıştıramadım ben, bi de sen bu kemerleri sevmiyodun sanki ya

kontescim kombinini beğendim canım, sandaletler güzel ama bu kombine daha doğrusu eteğe yakıştıramadım ben, bi de sen bu kemerleri sevmiyodun sanki ya

aslında bu etekle harika olan bir topuklum vardı ama üşendiydim giymeye

böyle kemerleri sevmiyorum evet,ama bu eteğin parçası ayrı bi şey değil yani.

valaha senin yorumlarını okudukça şımarıyorum şımardıkça kombin ekleyesin geliyo tatlım çok sağol:)

selayhus cok begendim, cizmelerin rengi harika, bu arada sen kilo mu verdin?
beren91 bluzun cok güzel, etekde cok yakismis..
kontess ayakkabilarin haric kombin süper, kolyene bittim..

Son düzenleme:
o kadar uzun zaman olduki özlemişim burayı nereye bakacağımı şaşırdım...
oğlumu dünyaya getirdim,hepiniz süpersiniz bende yeni halimle katılıcam işallahh aranızaa....

Güzel anne, hosgeldin! Bizde seni özledik, ne mutlu yegenimiz nasil peki ? Merakla bekliyorum, sade ve zarif kombinlerinle seni

kizlar smileyler ve resimli buttonlara noldu ?

elbiseyi aylar önce almistim, aslinda cognac rengi kemerle kombinleyecektim ama dekolte fazla olurdu, siyah kemerle siyah ic elbise giydim hem ici görünmedi hemde renk uyumu oldu, bunu baska nasil kombinleyebilirim fikirlerinizi merak ediyorum. yada siyaha mi boyayayim, hevesimi aldim renkten sonucta ne dersiniz ?

bu günkü kıyafetim değildi ama yine de paylaşmak istedim.....:)

Çantam olmamıştı pek...:))

Son düzenleme:
efsun ben boyama derim ama sen bilirsin yinede..

bu günkü kıyafetim değildi ama yine de paylaşmak istedim.....:)

Çantam olmamıştı pek...:))
sade ve kibar olmuşsun almina...

selayhus cok begendim, cizmelerin rengi harika, bu arada sen kilo mu verdin?
beren91 bluzun cok güzel, etekde cok yakismis..
kontess ayakkabilarin haric kombin süper, kolyene bittim..

canim ayakkabilarinin ön kismi haric süper bir kombin. kemerin durusu biraz tuhaf ama yinede olmus. renkler harika, tarzda rahat ve uyumlu. kolye yikiliyo zaten. ama yüzügünde pek hos, renk katmis
sağolun kızlarr ayakkabı değil terlik onlar
boyamak mııııı:18: aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu renkler feci moda kız

konteskom ben sevmedim bu kombini yaa renkler cok hos onun disinda kemerin asagida durmasi etek boyu birde sanirsam tuhaf göstermis...

yorumlar icinde sagolun ...

efsun boyama sakin cok hos canli renkler zaten moda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…