kombin hoş,uyumlu
bluzu sevmedim pek ama arada kaynatabilirim
ilk kombini daha cok sevdim ben canim maviler cok güzel olmus...kolyendeki gül biraz bozuyor gibi ama göze batmiyor
sal aslinda hos ama icinde siyah/gri olan bir sal dahada yakisirdi sanirim...elbise hos ama
gayet spor bir kombin olmus...kirmiziyi güzel uydurmussun...sanki converse daha güzel olurdu ama böylede hos
cizmelerin güzel etegin rengide güzelmis...ama ceketin keske ya eteginin boyuna kadar uzun yada biraz daha kisa olsaymis
ay bayıldım valla cok yakısmıs canım.hatta kıskandım gomlek nerden acaba
canımm sanırım bakkala ekmek almaya giderken.
sana alısmısız şık şık gormeye pek bi vasat gorundun gözüme.
içimdekisen düğüm fikri benim hoşuma gitti değişik bişey olmuş
kıyafetlerinde yakışmış canımm
ruhpastası son iki kombinide beğendim canım yazlık kombinle mavi gömlekli kombini
hoş ve güzel görünüyor
bnnu fiziğin çok hoş genelde her giydiğini yakıştırıyorsun beğeniyorum canımm
tivitim seni hep beğendim beğeniyorum beğenicemm :))
aynen seninde çok hoş bir fiziğin var giydiklerini yakıştırıyorsun
duruşun pozlarında pek hoş
tatlım ben çok beğendim kombini canımm
Tweetty almış yürümüşsün şekerim ben sana daha ne yorum yapayım
içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlımgerisi hoşşşş
bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek
ruh pastam tiger sana çok yakışıyor,spor ve hoş bir kombin olmuşşş,keyfini de kıskandım
mdree kolyen güzel ama gömleğin de desenli olduğu için fazla görünüyor gözeee,çok şıksın...
beren harika olmuşssunnnnn
tibitimmm çok hoş grünüyorsunnnn
tatlım 10 her şey güzel de ayakkabının modeli pek hoşuma gitmedi
cnm kombinin çok hoş ama çorap giyseydin daha iyi olurdu...
buna siyah veya renkli bi kalin corap süper olurdu bence de
içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok hoş
mdree gömleğine bayıldım kolyen de güzel ama gömlek desenli olduğu için çok kalabalık durmuş
berencim elbiseni merak ettim bir de koyu renk çorapla daha mı iyi olurmuş acaba
bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına
tivitim kazak şort uyumu süper ten rengi çorap yerine koyu renk bir çorap tercih etsen bence dadından yinmezmiş
ruh pastam seni tiger larinla seviyorum. bu kombinin bana çok sade geldi alışmışım değişik kıyafetlerine
tatlım 10 şalını ve hırkanı çok beğendim kemer fazla göründü gözüme
bu yasta derken ?
MDree çok olmuşssun canımm
mdre papiler hariç beğendim oda renginden dolayı , tam ekmek almaya gidilesi bir kombin
e canım 40ı geçtim artık
süpermis, fistik gibisin masallah.
hahah :) bayat fıstık
hicte bile. varya azcik tarzinla oynasak 18li kizlara tas cikartirsin
Hepinize çok çok teşekkür ettim ve ayşemmm sana gelelim
Ben senden çok pis tırsdım:18:Nasıl bildin :18: direk tutturdun yani evet apartmanın alt katındaki bakkala ekmek almaya iniyodum Bu kadar olur varya ne diyim Sen kesin iyide fal bakıyosundur
aaaa tamam şekerim o zaman ben kendimi sana bırakıyorum :) beni baştan yarat
tek basima pek faydali olmam heralde, cogu zaman rüküsh gezen biri olarak :)
Ama buradaki paylasim müthis, birbirimizden fikir alarak cok daha farkli kendimize yakisani giyinebiliyoruz.
Fizigin cok güzel kivrimli, sana etek cok yakisir, empire stilinde giysiler yakisir. cok desenli seylerden cok yalin, sade renkler daha iyi durur gibime geliyor.
koyu değil aslında ayakkabılarım geçenlerde eklediğim gri siyahdı. teşekkür ederim yorum için.
bnnu altında pantolon var sanırım tuniğin epey uzun taytla daha hoş duracağını düşünüyorum bide renk olarak çok koyu kaçmış boynundaki aksesuar güzel tunikle uyum içinde.
çorap giyinmişsin bence iiki de siyah giyinmemişsin kombini boğardı sanırım böyle gayet hoşbugünden .......................
bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek
cnm yine şal olmamış çünkü tuniğin önündeki dantel detayı çok hoş onu kapatmış gibi:26: şalını gömlek üzerine takabilirsin
kendime yakin buluyorum bazi kombinlerini, güzel olmus. sal hem olmus hem olmamis. yakadaki süs varya, bunda kolye saldan daha iyi olurdu sanki ama renk olarak da gitmis.
bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına
bnnu fiziğin çok hoş genelde her giydiğini yakıştırıyorsun beğeniyorum canımm
GeCe_KuSu haklı o şalı alıp saklayalım :) Hatta sen onu kaybet ortadan ben sana daha güzelini alıp yollucam
Onun dışında beğendim canım
sanırım öle bulana kadar devam
bnnucum fular asıl kombinini bulamamış henüzz
sal aslinda hos ama icinde siyah/gri olan bir sal dahada yakisirdi sanirim...elbise hos ama [/COLOR]
canım botlarda ve çantam siyah olduğu için siyah seçtim ama gri de olabilir teşekkür ettim[/COLOR]
teşekkür ederim canım güsel fikircanım belinde şık bir kemer ve şal yerine siyah bir kolye ben olsam bu sekılde tamamlardım.salı bu sekılde bir elbiseyle degil daha salaş bir tişört yada bol bir gömlekle kullanabılırsın.şal elbisenın şıklıgını alıyor spor bir goruntü olusturuyor hem şık hem spor karma bir goruntü cıkıyor bu sekılde ortaya.
ah tatlım etek değil elbiseydi o ama maalesef ceket yüzünden bu hallere düştümilk kombini daha cok sevdim ben canim maviler cok güzel olmus...kolyendeki gül biraz bozuyor gibi ama göze batmiyor
sal aslinda hos ama icinde siyah/gri olan bir sal dahada yakisirdi sanirim...elbise hos ama
gayet spor bir kombin olmus...kirmiziyi güzel uydurmussun...sanki converse daha güzel olurdu ama böylede hos
cizmelerin güzel etegin rengide güzelmis...ama ceketin keske ya eteginin boyuna kadar uzun yada biraz daha kisa olsaymis
çok güzel olmussun cnm ama keşke o düğümü yapmasaydın kemer takablirdin ayakkabılarında çok güzel ve değişik
begendim mavi- beyaz- siyah güzel uyum saglamis...ayakkablarin gercekten hos duruyor..bu tarz topuklari (kama diyorlar sanirsam) cok seviyorum yürümesi daha rahat oluyor
dügümün fena olmamis aslinda sirf göze batan dügümledigin yer cok dikkat cekiyor gibi..benimde birkac tane bol olan kiyafetim var ama kemerle durumu kurtariyorum
dügümü begenmedim ama pantalonunu ve üstündekini cok begendim canim,,, pantalonunu bana verebilirsin hatta
hoş olmussun canım.düğüm yapmak yerine ya kemer kullanabılırdın yada pantolonunun ıcıne sokabılırdın badını ben olsam pantolonun içine sokardım.ama boylede guzelsin cokta goze batmıyor.takı kullanmamıssın mavı tonlarında kolye takabılırdın.
bunlar yeni ayakkabilarin dimi ? güzel sevdim kombini...dügümün yerini düzeltmissin zaten...
sende bi degisiklik var sanki ? :44:
Sade ve şık tatlım ama düğüm konusunda bende kızlarla aynı fikirdeyim olmasa daha iyi olurdu gibi
pantolon harikaaa
ayakkabıyla da uymuşş
içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlımgerisi hoşşşş
içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok ho
içimdekisen düğüm fikri benim hoşuma gitti değişik bişey olmuş
kıyafetlerinde yakışmış canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?