Bugün ne giydin? Çek görelim..

pantolonu ısrarla füme görüyorum
kombinini beğendim kuşşş emmeee en çok çizmeleri beğendimmm

canım zaten hosuma gıtmedigini soyledım.kendısı kabul etmedı sasırdı cunku alısılmıs guzel denılmeye hos olmamıs denılıncede bu duruma dustuk.tamam tarz meselesi ama güzel giyinene guzel çırkın yanı olmamıs kombınleyememıs olanada çirkin denir.neyse baş nereye gıderse kuyrukta peşinden gelıyor.cokta konusmaya gerek yok.

ne giyse yakışıyo bu arada faceimde habire tanıyabilcegim kişilerde çıkıyosun ogluşla olan fotoya bayıldım

el insaf.ben sustukça damarıma basıyorsun.yapma.
yakın 3-5 arkadaşım da dahil beğenilmediğimde 'canın sağolsun' diyorum herkese.
aynısını sana da derim.
benim şaşırma meselem tamamen farklıydı.
üslubuna şaşırdım ben senin.
kaç kere yorumlaştığım bi insansın.
kalkıp da bana kabuğundan çık,hep aynısın filan diyince
destur çekiyor insan haliyle.
garip ayakkabıların filan demişsin bi de.
bunlar pek mi hoş?
uzatmayayım diyip diyip bi şey yazıyorsun.
damarıma basıyorsun.
cevap hakkım doğuyor.
sonra da topluca ceza alıyoruz.
bi insanın bu kadar üstüne gelme rica ediyorum.
belki bunalımdayım,her gün aynı şeyi giyesim var.
takıntılı bi insanım belki.
olay çıkmasın diye görmezden geliyorum.
hala daha ona bunu dedim, o bunu dedi,alışmış güzel laf duymaya da bilmem ne.
sen beni ne biliyorsun ne tanıyorsun ki
hakkımda böyle rahatça atıp tutuyorsun.
az daha dikkatli olalım lütfen.
yanlış anlaşılmamak adına çoğu kombine yorum bile yazmıyorum.
hala daha hakkımda neler yazılıyor.
çok ayıp.
neti takan bir insan değilim ama dediğim gibi insanların özel dönemleri,zor dönemleri olabilir.
buna rağmen beğenmeyenlere bile teşekkür ediyorum.
asla ters konuşmuyorum.
hala daha nelerle uğraşıyorum.
ayşem arkadaş,özel ricamdır.
bana daha başka bir şey yazma.
Allah'a havale ediyorum.nokta.

Son düzenleme:

Bende bayiliyorum kahve tonlarina.
Cizmen cok güzel, zaten fizigini cok begeniyorum ve is hali icin cok uygun bir kombin.

ayy bayıldım cnm kombinine bende çok seviyorum kahve tonlarını eşyalarımı bile öyle aldım çünkü mobilyada bile bayılıyorum kahve tonlarına....ayrıca çantanı çok beğendim benimde almam lazım çok hoşuma gitti çizmelerinde öyle çok hoşlar bu arada ne iş yapıyosun cnm

Son düzenleme:
pantolonu ısrarla füme görüyorum
kombinini beğendim kuşşş emmeee en çok çizmeleri beğendimmm
yok yok fusya pantalonum .. sagol canim cokta rahatlar cizmeler tam senlik.. okula giyin disarda giyin..
Selayhus herzamanki gibi sIksin yine. O cizmelerden ben de almayi düsünüyorum nasil rahat mi?
tesekkürler miha, iki gündür topuklu ayakkabi vardi birden düz cizme olunca ayaklar tuhaf oldu ama ilerleyen saatlerde sorunsuzdu , gün boyu rahattida ayaklarim.. istiyorsan hala o indirimde varsa online satis sitesind h & m in kacirma derim ..

Seloşum çok beğendim bir kahve renk manyağı olaraktan ben kendim
sagol aprilim ... senide görürüz insallah buralarda...

ne giyse yakışıyo bu arada faceimde habire tanıyabilcegim kişilerde çıkıyosun ogluşla olan fotoya bayıldım
hehe oglum beni ele veriyor o resimde onun ifadesine gülüyorum .. begenmenede sevindim biblom..

Bende bayiliyorum kahve tonlarina.
Cizmen cok güzel, zaten fizigini cok begeniyorum ve is hali icin cok uygun bir kombin.
güzel yorumun icin tesekkür ederim ...

evet bende severim sagol canim, turizm sektöründeyim canim ben..
koltuklarimda veya halimda kahveyi bende büyük bir yogunlukla düsünüyorum

günlüğe yazıp çıkıyodum tam ama bu topikte son yazan Selayhus olunca hemen daldım içeri
dedim yine bi afet görcen pati kaçırmaa
bayılıyorum tarzına kahve manyagı biri olaraktan çantan çizmen ojen vs vs vs

yorumunu yedigim kalp kalbe karsi dedikleri bu olsa gerek...
bugun apriltomla yazisirken sen aklima geldin , bir zamanlar o vucudunla buralari sende süslüyordun gözümüz gönlümüz aciliyordu...
bizi o hos kombinlerden bombastik fiziginden neden mahrum ediyorsun, yapma etme..
cok özledim senide ... en kisa zamanda bekliyorum..

canım ben de seni özlediimmmm

tatlımlar canımlar sadece şimdi havada uçuşmuyo canım( bak sana da dedim gördün mü) daha önceleri de kullanılıyordu.Biz burada birkaç kişi çok önceden yakın arkadaşız.selay,ezgi,kontes ben vs.... evet kontesin tarzı değişik bazı giydiği şeyler bizim tarzımız dışında ama kendine yakıştırıyor. her giydiğine de çok güzel dediğimizi düşünüyorsan seni şöyleee geçmiş sayfalara bir alalım lütfen.Mesela kontes oxford ayakkabılarını çok sever bense nefret ederim ama sırf arkadaşım olduğu için canım cicim diyerek yalakalık yapmam beğenmediysem beğenmedim derim.Bir lafı ortaya koyarken lütfen iki kere düşünelim...kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur,herkesin fikrine de saygı duyulur fakat üslup ve insani tarz bambaşkadır..."kabuğundan çık" da ne demek Allah aşkına??
Herkesin bir tarzı var ve kendine neyi yakıştırıyorsa onu gyer.Haaaa eğer seni bu durum çok rahatsız ediyorsa o zaman sen çık kabuğundan da "çirkin" dediğin şeyler gözüne "güzel " görünsün...Kimse kimsenin kalbini kırmasın ve yapacağımız yorumlarda biraz daha dikkatli olalım ltfen.Herkes buraya kafa dinlemeye geliyor boşu boşuna gerilmesin kimse....

bugünkü kontes :78:

pantolonumu defacto'nun bir yarışmasından kazandım
siyah kışlık pantolum yoktu,çok iyi oldu

Eki Görüntüle 278552 Eki Görüntüle 278553
canım içindeki badi hariç beğendim küpelerin de çok şeker

Ya pek olmadı bugün biliyorum
:44: ama kışın şık olmak çok zor bea (İsyanlardayım )

Eki Görüntüle 278554
canım genceciksin bu kadar siyah olma derim . ayakkabıların ve çorabına bayıldım

selaycım pek güzelsin

BU ayakkabılarıma gerçekten aşığım. Eki Görüntüle 279037
ya süper bende bunun gibi bi ayakkabıyı deli gibi aradım (biraz daha az topuklusunu)ama nafile bulamadım harikalar

efsun bnnu tesekkür ederim kizlar... severek giyiniyorum bunlari begenilmeside cok hosuma gitti..

SELAYHUS
bayıldımm kahve ve tarzıma cok yakın bı kombın super ya cok begenıyorum zevklı secımlerı
bırde bısey sorucam kemerı sen ayrıca mı ekledın cok cahıl hıssettım kendımı

ruhpastası
daha once cızmelerımle ılgılı bısey sormustum sen tozluk koyabılırsın demıstın deneyecegım umarım aradıgım gıbı bulabılırım ne kalın ne ınce:26:

mdree bence hıc ısyanlara gırme kıs kombınlerı daha rahat sekerım gayet hossun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…