bugunki is hali..
kahve tonlarina bayiliriyorum cok kahve oldu ama seviyorum(bu arada pantalon ve hirkada kahverengi ama koyu tonlari )... yeni cizmelerim dün aksam geldiler eklemistim pembe dolaba hatirlayan arkadaslar olacaktir. ojemide türkiyeden almistim
Eki Görüntüle 279005 Eki Görüntüle 279004
dün böyledim, fotorafi cektikden sonra farkettim dügüm biraz yukardan olmus, hemen düzelttim görünce..
bir de siyah ceketim vardi ama öyle cekilmeyi unuttum.. :78:
Eki Görüntüle 277690 Eki Görüntüle 277689 Eki Görüntüle 277679
bu aciklamani talihsiz bir aciklama ve nokta koyus olarak buldum aysemmmmm..
cirkin ne demek ??? hosuna gitmeyen tarza sirf senin hosuna gitmiyor diye cirkin diyemezsin ,denilmemeli , karsidaki insani bu sekilde rencide etmeye kimsenin hakki yok ...
hosuma gitmiyor dersin olur biter , tipki bizim begenmedigimizde söyledigimiz gibi, veya hic yorum yapmazsin
defalarca kombinlerim begenilmedi kimseyede tüüü kaka demedik, ayni sekildede kombinlerini begenmedigim olmamis tarzim degil dedigim arkadaslarim beni tüü kaka bulmadilar..
tekrardan söylüyorum tarz meselesi bu güzel =cirkin meselesi degil..
keske biraz daha dikkatli yorumlar yapabilsek ne kadar güzel paylasimlar olacak
bugunki is hali..
kahve tonlarina bayiliriyorum cok kahve oldu ama seviyorum(bu arada pantalon ve hirkada kahverengi ama koyu tonlari )... yeni cizmelerim dün aksam geldiler eklemistim pembe dolaba hatirlayan arkadaslar olacaktir. ojemide türkiyeden almistim
canım zaten hosuma gıtmedigini soyledım.kendısı kabul etmedı sasırdı cunku alısılmıs guzel denılmeye hos olmamıs denılıncede bu duruma dustuk.tamam tarz meselesi ama güzel giyinene guzel çırkın yanı olmamıs kombınleyememıs olanada çirkin denir.neyse baş nereye gıderse kuyrukta peşinden gelıyor.cokta konusmaya gerek yok.
el insaf.ben sustukça damarıma basıyorsun.yapma.kabuğundan çık mı
ilahi
1 seneyi aşkındır kombin ekliyorum,ilk defa böyle bi yorum aldım
bünyem şaştı 1 dk 1 dk
tarz demek budur zaten canım.hep aynı ya da benzer giyinilir.bir gün deri pantolon siyah makyaj diğer gün bol hip hopçu pantolu giyilmez ki :78:
beğenilmeyebilir tarzım,saygım sonsuz.o konuda sorun yok.
kendini beğenmişlik olarak da algılanmasın bu sözüm ama topikteki en sıradışı giyinen kişilerden biri olduğumu düşünüyorum canım :78:
gerek oje renkleri,gerek desenli çoraplarla,farklı takılarla bayaa bi adım geçmiştir geçmiş sayfalarda...
daha 'farklı' nasıl olunur benim aklım bilemedi.kusura bakmayınn
bugunki is hali..
bugunki is hali..
yok yok fusya pantalonumpantolonu ısrarla füme görüyorum
kombinini beğendim kuşşş emmeee en çok çizmeleri beğendimmm
tesekkürler miha, iki gündür topuklu ayakkabi vardi birden düz cizme olunca ayaklar tuhaf oldu ama ilerleyen saatlerde sorunsuzdu , gün boyu rahattida ayaklarim.. istiyorsan hala o indirimde varsa online satis sitesind h & m in kacirma derim ..Selayhus herzamanki gibi sIksin yine. O cizmelerden ben de almayi düsünüyorum nasil rahat mi?
sagol aprilim ... senide görürüz insallah buralarda...Seloşum çok beğendim bir kahve renk manyağı olaraktan ben kendim
hehe oglum beni ele veriyorne giyse yakışıyobu arada faceimde habire tanıyabilcegim kişilerde çıkıyosun ogluşla olan fotoya bayıldım
güzel yorumun icin tesekkür ederim ...Bende bayiliyorum kahve tonlarina.
Cizmen cok güzel, zaten fizigini cok begeniyorum ve is hali icin cok uygun bir kombin.
ayy bayıldım cnm kombinine bende çok seviyorum kahve tonlarını eşyalarımı bile öyle aldım çünkü mobilyada bile bayılıyorum kahve tonlarına....ayrıca çantanı çok beğendim benimde almam lazım çok hoşuma gitti çizmelerinde öyle çok hoşlarbu arada ne iş yapıyosun cnm
günlüğe yazıp çıkıyodum tam ama bu topikte son yazan Selayhus olunca hemen daldım içeri
dedim yine bi afet görcen pati kaçırmaa
bayılıyorum tarzınakahve manyagı biri olaraktan çantan çizmen ojen vs vs vs
canım ben de seni özlediimmmmCanummm...
Eskisi kadar giremiyorum bebeğim ya...Bizim kankalar örgütü de dört bir yana saçıldıgene de haberleşiyoruz, kim nerede napıyor biliyorum az buçuk
Beni bak kuştiriko, seni de özledim çaktırma...
Ayrıca bu kabuk ta ne kırılmaz kabukmuş haha
kadınlar klübünde bayanların bir bu yönünü beğenmıyorum zaten güzele güzel cirkine cirkin denir güzel dıyınce aman tatlımlar canımlar havada ucusuyor ama neden cirkin denildigi zaman hemen yargılanıyoruz anlamıyorum çirkine çirkin denir.bana göre giyim stili hoş değil ben sana fikrimi söyledim hemen pis kaka olan ben oldum.arkadasların beğenebilir ama okuduguma gore coguda bir kusur buluyor.neyse noktayı koydum.tartısacak degılım....................................................................................................................
canım içindeki badi hariç beğendim küpelerin de çok şekerbugünkü kontes :78:
pantolonumu defacto'nun bir yarışmasından kazandım
siyah kışlık pantolum yoktu,çok iyi oldu
Eki Görüntüle 278552 Eki Görüntüle 278553
canım genceciksin bu kadar siyah olma derim . ayakkabıların ve çorabına bayıldımYa pek olmadı bugün biliyorum
:44: ama kışın şık olmak çok zor bea(İsyanlardayım )
Eki Görüntüle 278554
selaycım pek güzelsinbugunki is hali..
ya süper bende bunun gibi bi ayakkabıyı deli gibi aradım (biraz daha az topuklusunu)ama nafile bulamadım harikalarBU ayakkabılarıma gerçekten aşığım. Eki Görüntüle 279037
bugunki is hali..
Ayy haklısın efsuncum :) Ayyy gösterme şunları bana çok güzeller beni masrafa sokacaksın yaaBi de bende bi huy var gidip en pahalısını beğenirim herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?