çok hoş olmuşsun bayıldım
çok şükür ki klasik giyinme zorunluluğumuz yokmuş en çok bunu seviyorumgiy giy
çanta ve papi leo olunca boğuyor gibi geliyor bana,sevmiyorum.
zaten farklı olması daha makbül oluyor günümüzde
ondan demiştim.
iyi eğlencelerr
canım bence çok şık görünüyorsun, tam örtmen gibi işte
yarın giy bunları
bu arada yazmadan edemiycem, selayhusun son iki kombinine bayıldım
kontes, ben de elbiseni çok uyumlu bulmadım, sanki o elbise o ayakkabılara biraz yazlık kaçmış gibi.. geri kalan herşey süper :)))
ayşam çok beğendim
sabah aceleliğinden dolayı çekimler özentisiz oldu:26:
çotanakların milli elbisesinin sezonunu açtım bugün
Eki Görüntüle 279457 Eki Görüntüle 279458
iyi akşamlar herkese. yorum yapmasam da pek, burayı sık sık takip ediyorum. Bir şey soracağım size ben leopar babetlerimi bir türlü kombinleyemiyorum ne bileyim uymuyor sanki.
yarın için az önce bi şeyler denedim buraya da yükleyip size sormak istiyorum olmuş mu diye???
üstümdeki hırka da k.rengi fotoda belli olmamış. içimdeki badi de koyu krem :))
Eki Görüntüle 279519
canım bence çok şık görünüyorsun, tam örtmen gibi işte
yarın giy bunları
kontes, ben de elbiseni çok uyumlu bulmadım, sanki o elbise o ayakkabılara biraz yazlık kaçmış gibi.. geri kalan herşey süper :)))
çok cici olmussun cnm bi tek ayakkabılar olmamış altına
valla görmedim ben yazılanlarıyukarda esprisinide yapmistik yok füme yok fusya diye ama siyah diyorsan oda olur
canin sagolsun bebegim yaa
sabah aceleliğinden dolayı çekimler özentisiz oldu:26:
çotanakların milli elbisesinin sezonunu açtım bugün
Eki Görüntüle 279457 Eki Görüntüle 279458
valla görmedim ben yazılanları
kuzum elbisen olmuş ama eteğin yüksek bel durması havasını bozmuş biraz o yüzden ilk bakınca değişik görünüyor ama elbise güzel...botların güzel olsa da böyleee bir elbisenin altınaa hiç gitmemiş onun yerine hoş bir çizme giysen nasıl olur ki?
kontescim bu elbiseyi nette görmüştüm çok beğenmiştim üzerinde gördüğüm çok iyi oldu bayıldım bayıldım harika olmuşsun
[)
aa ben seni alıntılamışım ama cevap yazmamışım :26:
daha iyi fikir edin diye eski kombinlerimi de buldum bak
gerçi ilkinde elbiseyi katletmiştim ama olsunEki Görüntüle 279713 Eki Görüntüle 279714
aa ben seni alıntılamışım ama cevap yazmamışım :26:
daha iyi fikir edin diye eski kombinlerimi de buldum bak
gerçi ilkinde elbiseyi katletmiştim ama olsunEki Görüntüle 279713 Eki Görüntüle 279714
iyi akşamlar herkese. yorum yapmasam da pek, burayı sık sık takip ediyorum. Bir şey soracağım size ben leopar babetlerimi bir türlü kombinleyemiyorum ne bileyim uymuyor sanki.
yarın için az önce bi şeyler denedim buraya da yükleyip size sormak istiyorum olmuş mu diye???
üstümdeki hırka da k.rengi fotoda belli olmamış. içimdeki badi de koyu krem :))
Eki Görüntüle 279519
bence gayet güzel canım..
Leopar desende dikatle vurgulamak istediğim bir nokta var .. Sakın ama sakın leopar ile birlikte başka bir leopar desende aksesuar kıyafet takı vs kombin yapmayın.. Leoparı tek renkler üzerinde kullanın.. Tek renkle leoparın seksiliiğini / kadınsı tarzını ve şıklığını ortaya çıkarmış olursunuz.
Leopar tek başına göz dolduran bir desen.. Bunu bütünlemek için yine leopar desenler kullanılırsa ortayaBöyle bişey çıkıyor Yinede tercih sizin
böyle olmakmıı
Eki Görüntüle 279838
yoksa böyle olmak mı
Eki Görüntüle 279846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?