Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok hoş olmuşsun bayıldım

giy giy
çanta ve papi leo olunca boğuyor gibi geliyor bana,sevmiyorum.
zaten farklı olması daha makbül oluyor günümüzde
ondan demiştim.
iyi eğlencelerr
çok şükür ki klasik giyinme zorunluluğumuz yokmuş en çok bunu seviyorum

ayşam çok beğendim

çok saolun kızlar yaaa ohh içim rahatladı ben acaba sırıtır mı leoparlar diyordum
hepinize iyi gecelerrrr

bence güzel kombinlemişsin cnm

elbise aslında kışlık ama tüy olayına yakışmadı kuzum haklısınn

yukarda esprisinide yapmistik yok füme yok fusya diye ama siyah diyorsan oda olur
canin sagolsun bebegim yaa
valla görmedim ben yazılanları
sabah aceleliğinden dolayı çekimler özentisiz oldu:26:
çotanakların milli elbisesinin sezonunu açtım bugün

Eki Görüntüle 279457 Eki Görüntüle 279458

kuzum elbisen olmuş ama eteğin yüksek bel durması havasını bozmuş biraz o yüzden ilk bakınca değişik görünüyor ama elbise güzel...botların güzel olsa da böyleee bir elbisenin altınaa hiç gitmemiş onun yerine hoş bir çizme giysen nasıl olur ki?

kontescim bu elbiseyi nette görmüştüm çok beğenmiştim üzerinde gördüğüm çok iyi oldu bayıldım bayıldım harika olmuşsun

kontescim bu elbiseyi nette görmüştüm çok beğenmiştim üzerinde gördüğüm çok iyi oldu bayıldım bayıldım harika olmuşsun

inanır mısın hiç siyah çizmem yok

aa ben seni alıntılamışım ama cevap yazmamışım :26:

daha iyi fikir edin diye eski kombinlerimi de buldum bak
gerçi ilkinde elbiseyi katletmiştim ama olsun

sistim daraldim anlayan anladi degil mi ?

bence gayet güzel canım..
leopar desende dikatle vurgulamak istediğim bir nokta var .. sakın ama sakın leopar ile birlikte başka bir leopar desende aksesuar kıyafet takı vs kombin yapmayın.. leoparı tek renkler üzerinde kullanın.. tek renkle leoparın seksiliiğini / kadınsı tarzını ve şıklığını ortaya çıkarmış olursunuz.
leopar tek başına göz dolduran bir desen.. bunu bütünlemek için yine leopar desenler kullanılırsa ortaya böyle bişey çıkıyor yinede tercih sizin

böyle olmakmıı

yoksa böyle olmak mı

ıyyy adamın gali çok kötü leoparı pek sevemedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…