- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil olsa evliyim alinti yapabulurummmmzemuszemusallah seni nazarlardan korusun kizzz tvdeki artistler halt etmis yaninda opuyorumnanaktangozum bayram etti allahima:kedi:
ilarzu ve BM çok şıksınız yerimseniben
melikecim çok teşekkür ederim gülüma.s.
maşallah betüşş valla hiç doğum yapmamış gibisin
ilarzucum topiğ yaktın kavurdunşakkıdı, nazarımız değmesin gülüm kaşı bi yerleriniii![]()
ilarzuu muhteşem olmuşsun cnm bayıldım tek kelimeyle! alkisalkisalkis
Bu da bugünLük benden boshayallersmile
,![]()
![]()
ilarzu yorum yapmadan geçemiciimm :) çok süper olmuşun saç makyaj kıyafet herşeyin mükemmel nazar değmesinn :)
İlarzuuumm :asigim:
İlarzu'm ablacım nekadar tatlısın ya (=
ilarzuuuuuuuuuuuuu masallahhhhhhhne kadar tatli olmussunnnnnn yaaaaa yerim kiz seniii.. cok guzel olmussun yaa 41 kere masallah
kizlar cok sekersiniz SIKsiniz 3 günden beri yoktum söyle birazcik gezindim... cok güzel fotograflarla karsilastim.....cok hos kiyafetlerle..
ilarzu , askito, demoty birtanede yeni arkadas vardi matarani sanirim cok hosuma gittiniz.. bende hafta sonu dügündeydim cuma kina cumartesi dügün..
tugibu seni azdaha unutuyordum cok tatlisin , dolmabahce sarayi orasi opuyorumnanaktan
baska unuttuklarim varsa kusura bakmayin kislar
ilarzu cnm pembe bir insana bu kadar mı yakışır çok güzel olmuşsın![]()
ilarzu- demothy ,b&m çok hoşsunuz yine
ilarzu; canım sen kiloloyum deme sakın,çünkü kilolu değilsin ,ve çook hoş olmuşsun ,elbisen ,fiziğin ,makyajın ve tüm detaylarınla
sadece gözlerinle bile ışık verebilen hatun kişi...
ilarzum :asigim: :1rolleyes: maşallah tatlişkom gözlerinden pozitif enerjiyi aldım vallahi helal et vereliniortak
:
Arzummmmmm ne desem boş kalır o kadar harika yaniii:asigim:![]()
İLARZU=Maşallaaah ablam harika olmuşsun
Allah nazarlardan saklasın![]()
degmezmi bitanem yaa ne demek canımcım hani tek tek inceliyom ya ne bilim böle daha özel oluyo ya deger wallaaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
kizlar cok sekersiniz SIKsiniz 3 günden beri yoktum söyle birazcik gezindim... cok güzel fotograflarla karsilastim.....cok hos kiyafetlerle..
ilarzu , askito, demoty birtanede yeni arkadas vardi matarani sanirim cok hosuma gittiniz.. bende hafta sonu dügündeydim cuma kina cumartesi dügün..
tugibu seni azdaha unutuyordum cok tatlisin , dolmabahce sarayi orasi opuyorumnanaktan
baska unuttuklarim varsa kusura bakmayin kislar
ilarzum :asigim: :1rolleyes: maşallah tatlişkom gözlerinden pozitif enerjiyi aldım vallahi helal et vereliniortak
demoty trençkotun sanırım narçiçeği renginde sana çok yakışmış :jeyyar:
B-M seninde pembe trikonu çok beğendim canım sana çok yakışmış...
tugibu, seni hep tarz kıyafetlerle görmeye alışık olduğum için paylaştığın kıyafeti sade buldum çok :kedi:
Buyrunbenim
çok şıksıınızz hanım hanım nere gittiniz böyle :) papuçlarınızı çok beğendim
resmi görünce AY! DÜŞÜCEK... dedim tarzanının yüzünü görseydik yaw
çok yakışıklı bişiye benziyo
saçları uzamış onunda
benimkininde uzundu dün kestim![]()