tskler cnm
kiz bide zor durdumki o pozda tek bacak üstünde sırnaşık şey
illede degisiklik dediler ömrümü yediler .. nemim oglum masanin üstündeydi yan tarafta orasi daginik oldugu icin kestim :) tskler cnm
barbieeeeeeeeeee cnm ayakkabına bittim maffoldummmm süper yaff çok begendim sende çok güzelsin herzamanki gibi:)
Selayhus cnm bnm mekan deişikligi yapmışsınnn kapı önü pozlarınıda çok sefiyodum:)bu pozda bişy eksik oda minik ogluşun:)
Selayhus;13196563[COLOR="purple" .!.:kiz bide zor durdumki o pozda tek bacak üstünde sırnaşık şey[/COLOR]
illede degisiklik dediler ömrümü yediler .. nemim oglum masanin üstündeydi yan tarafta orasi daginik oldugu icin kestim :) tskler cnm
twetty minik kusum bugun olmamis ya , hep baska bir telden gibi olmus bana göre ama .. bluzun güzelmis canim... dün sacini nasil yaptin bakiim ?
oh ohhh bayanlar şıkır şıkır bugünde...
secl cnm tarzın çok hoş ...her zamanki gibi
barbişim çizmelerin çok şeker krem rengini bi yerde görmüştüm amma nerde çok uyumlusun renkdaşım benim ...
selayus yawrım chattaşım benim heheheh sende çok güzelsin bebem şal takmaya devam çok yakışmış...
tweety anacım bluzunun sarısı var bende çok tatlı durmuş sende
ben bugün ewde şortlayım bayanlar ne giiydin değil ne giymedin bölümüdemi açsak
canim o kiyafetin üzerine bende böyle yapardim dogru bir karar vermisin bebis.. ne yazdinda sildin kiz :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
ay cok güldüm buna bluzu begendim ki ama :))) kombin i begenmedim
tuticim tsk ettim,, tweetyy ablaya öyle denmez ama aaaaaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?