çok teşekkür ederim hanturkscum begenmene cok sevındım,senin giyim zevkini çok beğenıyorum zemuszemus
aa çok mutlu oldum valla opuyorumnanaktan bu arada montun harika bunu giymiştin sanki daha önce dimi ama rengi farklı geldi o değil mi yoksa
düş çok hoş olmuşsun, pantolonunu çok beğendim bu modelin krem rengi bende de var ama artık içine giremiyorum :1no2:
aslı canım yeleğin çok güzel, pantolonun da çok güzel ama ikisi birlikte olmamış gibi geldi bana ya da yelek düğün için olmamış galiba tabi bu benim fikrim
çok değişik hoş bir kombin olmuş..sen daha da mı zayıfladın..nişan stresi eritmiş sanki.kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan
evetttt zayıfladımmmm hemdeee nasılll.... :sinifsinif:
ne güzel bende zayıflasam keşke..bir gün cesaretimi toplayıp şuraya resim koycam ama ne zaman
ne güzel bende zayıflasam keşke..bir gün cesaretimi toplayıp şuraya resim koycam ama ne zaman
twetty yavruuuum diyorum :) bugun tam bir yavru olmusun :))))
rengin mengin her yanin kirilmis yakismus bu renk sana birazdaha karar tam bomba olacaksin, yaa bugun üzerindeki kiyafetler cok hosuma gitti cok hos durmus, bide oturmusun yaa üst bacaklarin kalin kalin cikmis :)) sapik gibiyim bugun sempatiksalakcinni
tweety :jeyyar: :jeyyar:
burda hava tam bir KIS havasi ve biz disariya alisverise cikacagiz sIKI sIKI giyindik, siradan günlük halimiz paylasayim istedim..
ogluma gel resim ceksin makine diyorum ilk resimde duruyor ikinciye makineye kosuyor benden önce :)) burdada belli zaten suratinda zafer gülücükleri annemden önce yakaliyacagim makineyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?