canın sıkılıyor ve eğlence arıyorsun sanırım ama yanlış adrestesin güzelim.. neyse gereken cevabı ilgililer sana vericektir ben sadece izlmedeyim seni.... şimdi dilediğince yazmaya devam et :)
ilahi yani 6 mesajlık üyesin bula bula gamzenin çarpık bacağınımı buldun yorum yapacak :roflol:başka bişey dikkatini çekmedimi yada kasıtlımı yapıyosun acabaCADIARZU
gamze seni bende eleştirmiştim canım ama aynı resimleri koyduğun içindi yani yoksa senle bi alıp veremedğim yok fiziğin güzel bacakların çarpık falan değil gören görüyo zaten söylemeye gerek yok
bencedee, ya canım sen bi resim koysana şölee yakışıklı paşa beyiiii opuyorumnanaktanoffffyeter ama klava:
ilahi yani 6 mesajlık üyesin bula bula gamzenin çarpık bacağınımı buldun yorum yapacak :roflol:başka bişey dikkatini çekmedimi yada kasıtlımı yapıyosun acabaCADIARZU
gamze seni bende eleştirmiştim canım ama aynı resimleri koyduğun içindi yani yoksa senle bi alıp veremedğim yok fiziğin güzel bacakların çarpık falan değil gören görüyo zaten söylemeye gerek yok
en son onun fotoğrafı vardı ben de ona yorum yaptım. sanki ta ilk sayfalara gittim de özel birine yaptım. yorum yapmadan önce düşünseydiniz keşke biraz.
Dün akşamki nişandan :)
burada pohpohlanmaktan 1 olumsuz yoruma bile gelemiyorsun resmen. fotoğraf koyuyorsan olumsuz eleştiriye de açık olmak zorundasın.
amin canım hepimiiznkiniallah bağışlasın BMçok şekermiş kaç yaşında oğlun benimde bi afacanım var 3 yaşına giricek
olcak değil oldu valla sempatiksalakcinnigözlere bak yaaaaa maşallah subannallah.. varya acaip bi zeki çocuk olcak diyim sana ben annesi :)
teşekkürederiz ablasıB&M çok ama çok şeker bir oğlun var ya bakışlarını yerim onun ben yerim Şeniz
Büyüyünce benlen evlenirmi acaba çok bakim senden de bana kaynana olmaz ama :dilcikar:
BM koca adam gibi bakan gözleri var bu çocuğun yaaa ilerisini düşünemiyorum qari akannehir maşallah çokta tatlı boshayallersmile
Burda kimse gamzeyi pohpohlamıyo
tam tersi burada en çok eleştiri alan kişidir kendisi
ki hepimiz burda eleştiriye açığız
ama laf sokarak aşağılayarak değil
ben ve gamze yıldızı barışmayan kişileriz
sanmaki onu pohpohluyorum
burayı germeyin artık kötükedihüso
eee birsürü resim var onlara niye yorum yapmadın peki güzel giyinenlerede güzel yazssaydın yorum yapmadan önce düşündüm zaten ve o yorumu yaptım keşke sende biraz düşünceli olsaydın
Senin gibin gözel giyinen kaynanayı alıp da başıma bela mı edeyim he söyle bakem :mymeka:
Seninlen kıyafet yarışı yapacam diye kocamı ihmal ederim ben sempatiksalakcinni
amin canım hepimiiznkini
2 yaşını doldurdu kerate
olcak değil oldu valla sempatiksalakcinni
acayip taklitçi ve acayip zeki herşeyi anlıyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?