Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bizde aylar önce buradan bir arkadaşımla ne giydinizin ve kk nın gözde üyelerinin birinin kk ya koyduğu resimlere facede başka isimlerin resimleri arasında rastlamıştık.

başka başka şık giyimli insanların resimlerini koymuş buraya benim diye :2:

çok üzülmüştüm böyle birşeye meylettiği için ..

ama var demekki böyle yapan çok :oklava:

Arkadaşlar, bugün neler giydiniz??
konuya dönelim ,diğer ayrıntılarla bizler uğraşırız,
topic de konunun dağılmasına izin vermeyin ...
yorumlar,resimlerden az olsun lütfen...
sevgiler...

sedefonur çok sade ve cici olmuşsun belinde incecik majallahh aklinialirimsmile
tezer takıların gözümü yordu, kıyafet güzel ama daha abartısız takılarla kombin etseydn keşke bilmiyorumkismile

kızlar kötü içerikle admine bildirin saf sandı galiba ama yimezlerrr hemde en çok kullanılan fake profil resmini koymuş bu kızın resimleri facete dolaşıyo acaba kendi nasıl çok merak ettim şimdi kendi resmini koyamıyacak kadar kötümü durumu yada başkasının resmiyle nasıl tatmin olucak ruh hastası yaa hadi biz o koyduğu resme güzel vs. desek sonuçta resimdeki bayana diyoruz ona demiyoruzki işte nasıl bi manyaklıksa bu anlayamadım ne gereği var burda kendini rezil etmeye allah akıl versin yaakaydirigubbakcemile3

ya sessizce takip ediormm hemn hemen hergun. böyle şeyler niye yapılıoki.yani konu bugün ne giydin.zorla yazmak okumak bişiler paylasmak zorunda diilsin.insanları anlamak cok zor yaa..

ohaoldumsmile inanmıyorum neler olmuş sabah sabah, valla bravo nasıl bulmuşsunuz ya hayret bişey ne geçiyosa ellerine böyle bişey yapınca güzel deniyosa o kıza deniyor seninle bi alakası olmuyor ki,
ben de birinden şüphelenmiştim geçende ama bundan hiç şüphelenmemiştim ya bm kız aynı kişi mi acaba bu yakınlardaydı o da ama neyse günahını almıyım yine de

Son düzenleme:
gerçekten mi. yine keklendik mi. oyyyakannehir
kekleyemediki yemedik kaydirigubbakcemile2
inanmıyorum yaaa ilk baktığımda banada tanıdık geldi yüz,ama bişe demedim sempatiksalakcinni
hakkaten korkulur kk kızlarından bizi kandıramazlar:1:
kandıramazlar valla dahada yüz bulup giremez bu topiğe fişini çektik işi bitti:1:
Kız güzel diye çekememezlik yapmayın ula:hulya:

naadar kıskançsınız:umursamaz:sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:çok kıskancız allah kahretmesin bizidelikafadulden

kızlar konuyu değiştireyim biraz resimler iyi çıkmamış olabilir çok acelem var yinede paylaşmak istedim sizinle :):):emir_bebek::emir_bebek: bu arada ben thejackal nickim değişti fake falan değilim yane

Son düzenleme:
laelaelaelaelae:roflol:onları kullanacabiliceğini sanmıyorum artık gene ipliğini pazara çıkartırız şekerimsırnaşık şey

Aynen öyle, istedikleri kadar yüzlerini gözlerini sansürlesinler, site bulup çıkarıyo benzerlerini başka nerde kullanılmışlarsa.

Biz de kendi aramızda şamata yapmaktan banlanmazsak iyi ha

anlayamıyorum başkalarının vücutları ile kendilerinin egosunu tatmin eden inanları ya ne geçiyor ellerine.benimde başıma geldi facebookta bir arkadaşım uyarmasa hiç görmeyeceğim benim resimlerimle profil oluşturmuş hatta adıda nazli yıldız di haha alalacele facebooka ingilizce mail yazdım kendi profilimin linkinide yolladım admine akşamına kızın profili iptal oldu ....

benim bi kişi daha var burda fake olduğunu düşündüğüm ama dur bakalım çıkar kokusu onunda...
güzel paylaşımlar dilerim...

aşkitom benden önce davranmuşsın :):)şalvarını çok beğendim yeşil body harika olmuş takıların mükemmel çok severim bende takı takmayı :):)

bir tek siyah boleronu sevmedim onun dışında çok hoşsun :kedi:

kızlar bu arada nicm değişti ben thejackal hatırlayan olursa :):)

Son düzenleme:
şu fake olduğunu düşündüğünüz kişiyi söylesenize ya. merak ettim deminden beri kızlarsempatiksalakcinni

Back
X