Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
G.O.R.A filminden sonra bu kadar yaygın oldu sanırım. Hani bir sahne vardı ya, Arif güya uzaylıların fotoğrafını çekmiş, uzay gemisi falan var, o fotoğrafları satmaya çalışıyor. Karşı taraf da yemiyor "Fake ulan bunlar, fake. Bak burda resmen kütahya porselen yazıyor" diyordu.
Arif de devamında "ben bunu Kütahya'da çektim zaten" diyormuş a.s
susu elbisenin rengini çok beğendim canım boshayallersmile
alyanın annesi çok şık ve zarifsin canım ayakkabıların rengi hariç herşeyini çok beğendim :lepi:alkisalkisalkis
derin
alyaduanınannesi
susu
aşkitom
bade hepinizi çok beğendim. ama özellikle bade nin elbisesini alyaduanınannesinin kombinini ve kendisini aşkitomun şalvarı hariç herşeyini
çok ama çokk beğendimm
[B]susu elbisenin renkleri çok güzelmiş arkadaki adamıda gördüm aşkito şalvar her ne kadar basenli göstersede ben beğendim çünkü göz yanılması olduğunu biliyomyerimseniben albatros nickin hayırlı olsun sana pantolon çok yakışıyo akkabında güzelmiş:lepi: derin en çok çantanı beğendim :lepi: [/B]