rocker tarzin benlik degil biraz üst üste giymis gibi durmus ayrica legginsi fazla yakistiramadim o bluzun altina ama zevk meselesi tabiki. .
barcman ayy yelegin cok güzel tam benlik renk ve uyum baya harika duruyo
mavi26 elbisen cok tatli ama bana biraz boyu kisaymis gibi geldi, topuklu giysen ayaklar görünecek sempatiksalakcinni
sedefonur sen sanki biraz kirmizi delisiymissin gibi geldi bana, ne kadan zayifsin öle yaw özendim desem yalan olur amazemuszemus
tweety pantolon aynisi bende de var o yüzden kiskanasim gelmedi pembis pembis cok tatli olmussunopuyorumnanaktan
unuttuklariim? ?CADIARZU
haaa ewt duygu bu arada pembisli halini mavisli halinden daha cok begendiim:lepi:
sedef cim çok şekerolmuşsun böyle aannecin de çok şıkmış..
twetty pantolonunu bende beğendim...
sedefonur incecik fıstık gibisin
annende çok tatlı sağolsun bizim için poz vermiş :))
eteği bluzu çok yakışmış
sedef annecinde sende çok şekersinizz olumunekankayizsmile
şortun yakışmış :hulya:
sedef cim çok şekerolmuşsun böyle aannecin de çok şıkmış..
twetty pantolonunu bende beğendim...
rocker tarzin benlik degil biraz üst üste giymis gibi durmus ayrica legginsi fazla yakistiramadim o bluzun altina ama zevk meselesi tabiki. .
barcman ayy yelegin cok güzel tam benlik renk ve uyum baya harika duruyo
mavi26 elbisen cok tatli ama bana biraz boyu kisaymis gibi geldi, topuklu giysen ayaklar görünecek sempatiksalakcinni
sedefonur sen sanki biraz kirmizi delisiymissin gibi geldi bana, ne kadan zayifsin öle yaw özendim desem yalan olur amazemuszemus
tweety pantolon aynisi bende de var o yüzden kiskanasim gelmedi pembis pembis cok tatli olmussunopuyorumnanaktan
unuttuklariim? ?CADIARZU
haaa ewt duygu bu arada pembisli halini mavisli halinden daha cok begendiim:lepi:
off bugün gezerken ayni benim boyumda benim kilolarimda citir bi kiz gördüm cok güzeldi yaw aklimdan cikmiiisempatiksalakcinni
:1shok::uhm::sinifsinif:
bu spam oldu kabul ediorum ve konumuza dönüyoruum. .
Aaa,ben anladım,aynaya baktın ve kendini gördün!.. ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey lirik la yerim seni sırnaşık şeysırnaşık şey Şeniz
Aaa,ben anladım,aynaya baktın ve kendini gördün!.. ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
moooonnnnnnn:jeyyar: :lepi:
tesekkur ederim..aynen benimde en sevdigim renk pembeydi taki dolabımda herseyin pembe oldugunu gorene kadar kaydirigubbakcemile3En sevdiğim renklerden pembe.Tayt giymek cesaret ister,yakışmış çok.aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?