yazılanlardan sonra bidaha baktım fotona bide çocuğun varmış üstelikk ben buna ıslık çalarımm valla benim çocuğum olsada böyle fiziğim olsa
Baayıldımmm tam benim tarzım
sedefim cok begendim uyumlu hos olmusun buna benzer bir elbise bende mangoda görmüstüm renkler süper durmus üzerinde..
moon elbiseyi çok güzel taşımışsın cuk oturmuş üstüne maşallah, ama botlarını sevmedim bu elbisenin altına
kokokontess resimler bit kadar kız, seçemiyom ben ne giydiğini
etek gördüm bi cüsel duruyorda, o ojeler o klasikliğe oluyormu be bebemhe bide şimdi daha dikkatli inceledim de üzerine giydiğin triko o etek için kalın kaçmış, hani içine falan sokmuşsun ya trikonu kaba durmuş, ince bir bluzle kombinlesenee bu eteği , alt tarafın gayet hoş olmuş bu sefer yani
Kıyafetimi gösterdim ne duruşundan bahsettin Allah aşkına
Duruşumu değişterecek halim yok[
duruşunu değiştir demedimki ben zaten sadece guzelımmm kıyafeti taşıyamadığını ıma etmıstım.zayıfsın ama orantısız bı vucudun var kızma lutfen bunlar sadece dusunduklerım.
Pardon hangi ajans sahipisiniz??
Konumuzun Başlığını okuyamadıysanız birde ben telafuz edim "Bugün ne giydin? Çek görelim.." yani "Vücut orantım, Boyum. Kilom,Fiziğim" adlı bi konu değil... burda orantılara değil kıyafetlere bakılıyor....
Mankenlik ajansına yada katalog çekimlerine katılmak için değil Ne giydiğimizi göstermek için KENDİ ARAMIZDA açılmış olan bi topik bu.. ve bu konu bu sayfaya gelene kadar nedense sizden başka hiç kimse orantıya kıyafeti taşıyıp taşımadığına laf etmedi kimsenin heleki jade'nin asla.. Hernekadar jade ile yıldızlarımız barışmasada Lütfen fütursuzca konuşmayın ve biraz bişiyi söylemeden önce 2 kere düşünün olurmu??
j
kontes görüntü olarak çok beğendim ama triko yerine hoş bir bluz daha iiyi olur sanırım fondoten leken çıkar inşallah bi dahakine, bu arada eteğin çok hoşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?