Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgi elbisen çok yakışmış canım çok zarif görünüyorsunn
barbii rahat ve hoş görünüyorsun canımmm
barçman abla şık ve zarif görünüyorsunn
the jackal kotun çok yakışmış kolyen çok tatlıymış çok beğendim canımm
burcu çok tatlı olmuşsunn içim açıldı valla
kontes bady dışında çok beğendim canımm
hanturk beyaz bady haricinde çok hoşsun şekerr
tivitom çok hoşsun çok beğendimm cicimm
Tivitim yirim senin pozlarını bebekim ben Şeniz
Pembe renk sana çok yakışıyor bence...boshayallersmile
Kapri de yakışmış boshayallersmile
Saçlarını lülelerini sevsinler opuyorumnanaktan
twetty saçların ve badinin rengi çok tatlı
hantürks eteğine bayıldım ne kadar güzel renk ve deseni var sanada çok yakışmış:lepi:
kkontes yeşiller yakışmış kaprin güzelmiş iyi tatiller:lepi:
burcucum elbisen çok tatlı:lepi:
thejackal pantolonunu çok beğendim:lepi:
barçman ablam zerafet kraliçemiz çok hoşsun:asigim:
twety saçların ne güzel olmuş kaprinde güzelmiş ilk pozunu çok sevdim:lepi:
aşkito en çok efe paşaya bayıldım günden güne zayıflıyon aşkitom
:lepi:
Twetty çok sevimli olmuşsun canım.Hanturks eteğin çok güzelmiş.Tezer kıyafetin yakışmış canım yalnız o badinin altına yırtık kot fazla spor olmuş sanki.
cok cok mersi kizlar..
tezer kuu leoparli kiyafeti nerde gördün :uhm:
twettymm harika görünüyorsun.. lülelerine oldum olasi bayiliyorum zaten..
sacin sariyken süper duruyorlardi.. ama simdidepek eksik yani yok.masallah..
hanturks etegin pek hosuma gitmedi ama güzel tasimissin. cok yakismis.
kontessim cook cici olmu$sunn..
baska kim vardi ne vardi unuttum k.bakmayin :)
benim ayakkabilar .. takilar ve sapkalari sanirim KK da sati$a cikarmam lazim :roflol: iyi para kazanirim :)
çok sağol ayburcum, senin güzel gören gözünden a.s.hantürks eteğine bayıldım ne kadar güzel renk ve deseni var sanada çok yakışmış:lepi:
teşekkür ederim a.s.Twetty çok sevimli olmuşsun canım.Hanturks eteğin çok güzelmiş.Tezer kıyafetin yakışmış canım yalnız o badinin altına yırtık kot fazla spor olmuş sanki.
teşekkür ederim, zevk işte napcan a.s.hanturks etegin pek hosuma gitmedi ama güzel tasimissin. cok yakismis.[/B]
kesinlikle katılıyorum sana, çok teşekkürler ayrıca a.s.
hanturks uzun etekleri çok severim,böyle etekler düz renk badilerle çok yakışıyo. senin de düz beyaz badi giymen çok uyumlu olmuş eteğinle. çünkü diğer türlü çok gözü yoruyo,böyle çok sade olmuşsun,kolyeni de çok sevdim boshayallersmile
sağol burcucumm opuyorumnanaktan ben de bugün seni pembiş pembiş çok beğendim bayanssulusmile
askitocum minik fare çok şeker maşallahbileziklerin harika olmuş boshayallersmile
tweety84 fiziğin süper zemuszemus saçların da ne kadar güzel olmuş öyle bayıldım, rengini de daha güzel göstermiş sanki çok beğendim. ayrıca koyu renk kotla şeker pembeyi çok yakıştırırım,sana da harika durmuş şekercim boshayallersmile
tezercim badinle küpelerin çok uyumlu olmuş zemuszemus
kkontes badinin rengini çok beğendim makyajınla da çok uyumlu olmuş,bu arada iyi tatiller canımcım kaydirigubbakcemile2
hanturks uzun etekleri çok severim,böyle etekler düz renk badilerle çok yakışıyo. senin de düz beyaz badi giymen çok uyumlu olmuş eteğinle. çünkü diğer türlü çok gözü yoruyo,böyle çok sade olmuşsun,kolyeni de çok sevdim boshayallersmile
the jackal pantolonun sana cuk oturmuş, fiziğini çok beğendim boshayallersmile
aSkiTo bodyne bayıldım opuyorumnanaktan kemeri kendinden mi yoksa ayrı mı?
hanturks kolye ve etek çok uyumlu olmuş yerimseniben
tweety çok tatlı olmuşsun. saçların çok güzel olmuş a.s
kizlar olurda su 4-5günde beni merak edecek olursa yarin italya yolcusuyum tatile cikiyorum hepinize iyi paylasimlar diliyorum giyinin giyinin cikarin ben gelene kadaröptüm boll bolll ne giydin sakinlerini mucuxxx mucuxxxxxxxxx
aSkiTo bodyne bayıldım opuyorumnanaktan kemeri kendinden mi yoksa ayrı mı?
hanturks kolye ve etek çok uyumlu olmuş yerimseniben
tweety çok tatlı olmuşsun. saçların çok güzel olmuş a.s
![]()
aslında buraya koyma gbi bi niyetim yoktu, aniden çekildi baktım tam kklık eklim dedm :)
ayakkabı çanta takı ayrıntıları yok maalesef bu yüzden.