Bugün ne giydin? Çek görelim..

Twetty çok sevimli olmuşsun canım.Hanturks eteğin çok güzelmiş.Tezer kıyafetin yakışmış canım yalnız o badinin altına yırtık kot fazla spor olmuş sanki.

cok cok mersi kizlar..

tezer kuu leoparli kiyafeti nerde gördün :uhm:

twettymm harika görünüyorsun.. lülelerine oldum olasi bayiliyorum zaten..
sacin sariyken süper duruyorlardi.. ama simdidepek eksik yani yok.masallah..:nazar:

hanturks etegin pek hosuma gitmedi ama güzel tasimissin. cok yakismis.

kontessim cook cici olmu$sunn..

baska kim vardi ne vardi unuttum k.bakmayin :)

benim ayakkabilar .. takilar ve sapkalari sanirim KK da sati$a cikarmam lazim :roflol: iyi para kazanirim :)

ezgi elbisen çok yakışmış canım çok zarif görünüyorsunn

barbii rahat ve hoş görünüyorsun canımmm

barçman abla şık ve zarif görünüyorsunn

the jackal
kotun çok yakışmış kolyen çok tatlıymış çok beğendim canımm

burcu çok tatlı olmuşsunn içim açıldı valla

kontes bady dışında çok beğendim canımm

hanturk beyaz bady haricinde çok hoşsun şekerr

tivitom çok hoşsun çok beğendimm cicimm

Tivitim yirim senin pozlarını bebekim ben Şeniz

Pembe renk sana çok yakışıyor bence...boshayallersmile

Kapri de yakışmış boshayallersmile

Saçlarını lülelerini sevsinler opuyorumnanaktan

twetty saçların ve badinin rengi çok tatlı

hantürks eteğine bayıldım ne kadar güzel renk ve deseni var sanada çok yakışmış:lepi:
kkontes yeşiller yakışmış kaprin güzelmiş iyi tatiller:lepi:
burcucum elbisen çok tatlı:lepi:
thejackal pantolonunu çok beğendim:lepi:
barçman ablam zerafet kraliçemiz çok hoşsun:asigim::nazar:
twety saçların ne güzel olmuş kaprinde güzelmiş ilk pozunu çok sevdim:lepi:
aşkito en çok efe paşaya bayıldım günden güne zayıflıyon aşkitom
:nazar::lepi:

Twetty çok sevimli olmuşsun canım.Hanturks eteğin çok güzelmiş.Tezer kıyafetin yakışmış canım yalnız o badinin altına yırtık kot fazla spor olmuş sanki.

cok cok mersi kizlar..

tezer kuu leoparli kiyafeti nerde gördün :uhm:

twettymm harika görünüyorsun.. lülelerine oldum olasi bayiliyorum zaten..
sacin sariyken süper duruyorlardi.. ama simdidepek eksik yani yok.masallah..:nazar:

hanturks etegin pek hosuma gitmedi ama güzel tasimissin. cok yakismis.

kontessim cook cici olmu$sunn..

baska kim vardi ne vardi unuttum k.bakmayin :)

benim ayakkabilar .. takilar ve sapkalari sanirim KK da sati$a cikarmam lazim :roflol: iyi para kazanirim :)

canlarım çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile

sağol burcucumm opuyorumnanaktan ben de bugün seni pembiş pembiş çok beğendim bayanssulusmile
askitocum minik fare çok şeker maşallah :nazar: bileziklerin harika olmuş boshayallersmile
tweety84 fiziğin süper zemuszemus saçların da ne kadar güzel olmuş öyle bayıldım, rengini de daha güzel göstermiş sanki çok beğendim. ayrıca koyu renk kotla şeker pembeyi çok yakıştırırım,sana da harika durmuş şekercim boshayallersmile
tezercim badinle küpelerin çok uyumlu olmuş zemuszemus
kkontes badinin rengini çok beğendim makyajınla da çok uyumlu olmuş,bu arada iyi tatiller canımcım kaydirigubbakcemile2
hanturks uzun etekleri çok severim,böyle etekler düz renk badilerle çok yakışıyo. senin de düz beyaz badi giymen çok uyumlu olmuş eteğinle. çünkü diğer türlü çok gözü yoruyo,böyle çok sade olmuşsun,kolyeni de çok sevdim boshayallersmile
the jackal pantolonun sana cuk oturmuş, fiziğini çok beğendim boshayallersmile

haa askito leopardi seyde gördüm ya, hani bi yesil giymissin üstünde bi foto vardi siyah beyazmis ben onu leopard sanmisim . . ama her halukarda güzel olmussun

hantürks eteğine bayıldım ne kadar güzel renk ve deseni var sanada çok yakışmış:lepi:
çok sağol ayburcum, senin güzel gören gözünden a.s.
teşekkür ederim a.s.
hanturks etegin pek hosuma gitmedi ama güzel tasimissin. cok yakismis.[/B]
teşekkür ederim, zevk işte napcan a.s.

hanturks uzun etekleri çok severim,böyle etekler düz renk badilerle çok yakışıyo. senin de düz beyaz badi giymen çok uyumlu olmuş eteğinle. çünkü diğer türlü çok gözü yoruyo,böyle çok sade olmuşsun,kolyeni de çok sevdim boshayallersmile
kesinlikle katılıyorum sana, çok teşekkürler ayrıca a.s.

kizlar olurda su 4-5günde beni merak edecek olursa yarin italya yolcusuyum tatile cikiyorum hepinize iyi paylasimlar diliyorum giyinin giyinin cikarin ben gelene kadar :1: öptüm boll bolll ne giydin sakinlerini mucuxxx mucuxxxxxxxxx

01012007001kw1de0q3.jpg

aslında buraya koyma gbi bi niyetim yoktu, aniden çekildi baktım tam kklık eklim dedm :)
ayakkabı çanta takı ayrıntıları yok maalesef bu yüzden.

aSkiTo bodyne bayıldım opuyorumnanaktan kemeri kendinden mi yoksa ayrı mı?
hanturks kolye ve etek çok uyumlu olmuş yerimseniben
tweety çok tatlı olmuşsun. saçların çok güzel olmuş a.s

sağol burcucumm opuyorumnanaktan ben de bugün seni pembiş pembiş çok beğendim bayanssulusmile
askitocum minik fare çok şeker maşallah :nazar: bileziklerin harika olmuş boshayallersmile
tweety84 fiziğin süper zemuszemus saçların da ne kadar güzel olmuş öyle bayıldım, rengini de daha güzel göstermiş sanki çok beğendim. ayrıca koyu renk kotla şeker pembeyi çok yakıştırırım,sana da harika durmuş şekercim boshayallersmile
tezercim badinle küpelerin çok uyumlu olmuş zemuszemus
kkontes badinin rengini çok beğendim makyajınla da çok uyumlu olmuş,bu arada iyi tatiller canımcım kaydirigubbakcemile2
the jackal pantolonun sana cuk oturmuş, fiziğini çok beğendim boshayallersmile

teşekkür ederim kızlarr
:kedi:

barcman ablacım
rep vermek ıcın cok ugrastım sana ama ne yazıkkı veremedım
sana bayılıyorum masallahh

selayhus iyi tatiller canımcım kaydirigubbakcemile2
kızlar bugün böyleyim boshayallersmile

badimin rengi toz pembe burda bi garip çıkmış :bbo: mor terliklerimi de görmezden gelin :kedi:

kızlar yorumlarınıs için hepinise teşekkürler tek tek alıntı yapıp sayfa doldurmak istemedim çok şekersinis opuyorumnanaktan

dopiez tulumunu çok beğendim alkisalkisalkis
sedef sende çok şık olmuşsun canım bir terlikler iyi olmamış ama sanırım onları sadece içerde giydin alkisalkisalkis

kizlar olurda su 4-5günde beni merak edecek olursa yarin italya yolcusuyum tatile cikiyorum hepinize iyi paylasimlar diliyorum giyinin giyinin cikarin ben gelene kadar :1: öptüm boll bolll ne giydin sakinlerini mucuxxx mucuxxxxxxxxx

iyi tatiller canimm.. benim icinde gez :))

tskler canim. kendinden kemerli. aslinda kemer de degil.. isleme diyebiliriz.

01012007001kw1de0q3.jpg

aslında buraya koyma gbi bi niyetim yoktu, aniden çekildi baktım tam kklık eklim dedm :)
ayakkabı çanta takı ayrıntıları yok maalesef bu yüzden.

eski kiyafetler yeniden moda oluyor.
biz en iyisi kiyafetlerimizi kizlarimiza ve ya torunlarimiza saklayalim :) nasilsa yine modasi gelecek :)
tulumu güzel tasimi$sin. bende siyahini denemistim haftasonu. annem begendi ama aliskin olmadigima alamadim :)

sedefonur cok cicisin yinee..:nazar:

Back
X