Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hosun canım ..Bu sitede Aslıyla seni çok benzetiyorum birbirinize :1hug:haftasonundan ben
![]()
![]()
Elbisen gerçekten çok güzel çok cici canım sanada çok yakışmışş harikaaa![]()
![]()
buyrun kızlaarr
mersi Şeniz ben bu fotoyu az önce gördüm onun pembeyle boyanmış suratını yerim yaa çok fena kanım kaynıyo kız senin şu oğluna (maşallah maşallahmasallah yine $IKir $ikir fikir fikirsinizi kizlar yeni yeni resim ekleyen arkadaslar olmus hepiniz hos olmusunuz en cok begendiklerim
rocketx elbisen
alyaduaninannesi tümün :) öyle bir eldiven hayatta takmazdimne kadar yakismis sana ne kadar zarif olmusun alyaduayada masallah ,sende git gide zayifliyorsun sanirim
twettyim pozlarin yine olaymi olmuskahve $ortun cok güzel yakismis üstündekiyle uyumlu bulmadimda aman uymasin sanki hergün uyumlumu olmamiz gerek
askitom elbisen cok hos durmus azimli hatun öptüm senide
Şeniz Şeniz :1hug:a.s.:1rolleyes:bayanssulusmileT-shirt`ünde qayfe olduguna göre sortun qayfe olabilir tatlim, izin verdimsempatiksalakcinni
Senin pozunu yirizzz biz yerimseniben
Görebildigim kadariyla cok hos görünüyorsun maixcim; saclarini düzlestirmissin sanirim: cok güzel görünüyorlar![]()
walla benim şıklık tanımımı karşılıyorsun selayhusum
![]()
![]()
buyrun kızlaarr
aşkıtom sportmen güzelliğim![]()
demek italyalara tatillere gittiğin halde bi de şık değilim diyorsun haalsanaalsanasmilebuda benden olsun kizlar , italya tatilinden $Iklikla uzaktan yakindan alakam yok en rahat kiyafetleri giydim 3 gün boyunca , oglumun pesinde kosturmakla gecti günüm zaten
çok güzel olmuşsun, özellikle bluzun kol detayını çok beğendima.s.Kızlar buda benim ofis halim :)
maix küpen çok hoşuma gitti, elbise de yakışmışarkadaşımın nişanından
Çok hosun canım ..Bu sitede Aslıyla seni çok benzetiyorum birbirinize :1hug:
Tarzlarınız bile aynı
teşekkürler canım yanlız alakamız bile yok emin olabilirsin sadece saçlarımız benziyo okadar guclubacismile
giyimimizde benzemiyo ya kafamçokkarıştıCADIARZU