Bugün ne giydin? Çek görelim..

pelin elbisen için değiştirdiğin yeni aldığın ayakkabı çok iyi olmuş
çok beğendim. çantanda öyle çok hoş canım

pelın canım ben ıkıncı elbısenı begenmedım sankı senı kılolu gostermıs dıgerlerıne gore daha bol ve emanet gıbı durmus uzerınde.digerlerı cok sık ve fızıgınede yakısmıs

pelın canım ben ıkıncı elbısenı begenmedım sankı senı kılolu gostermıs dıgerlerıne gore daha bol ve emanet gıbı durmus uzerınde.digerlerı cok sık ve fızıgınede yakısmıs

teşekkür ederim cnm. :69: evt 2. elbisenin modeli öle çok bol.

pelinkr son elbisen çok hoş tatlım. ayakkabıyla uyumlu. düz çorapla çok asil durur :82:
diğer ikisi arasında ben de kararsız kaldım :26:
aslında birinciyi daha çok beğendim ama ayakkabı olarak onu uyduramadım :78:

diğer ayakkabını da güle güle kullan :71:

vee.. bu da bugünkü "okul yolları taştan ahh ankara sen çıkardın beni beni baştan" konulu kombinim :87::9:
göğüs kısmındaki dantel benim uydurmamdır hatta portatiftir azıcık kombin şenlensin diye düşündüğümde geçirip içten tutturuyorum. bu da benden bi fikir olsun, nacizane. :34: :78:

ayrıca ufak bir not düşmek istiyorum: tweetycim senin için ufak çaplı bir penti çekimi de yaptım ama aşırı dozda erotiklikten banlanmayalım diye ekleyemiyorum :9::9::9:

ta taa yorumları bekliyorum efendim saygılar :82:

$kmhkkk.webp

pelinkr son elbisen çok hoş tatlım. ayakkabıyla uyumlu. düz çorapla çok asil durur :82:
diğer ikisi arasında ben de kararsız kaldım :26:
aslında birinciyi daha çok beğendim ama ayakkabı olarak onu uyduramadım :78:

diğer ayakkabını da güle güle kullan :71:

teşekkür ederim cnm.:69: bnde o ikisi arasında kararsız kaldım..:26:

vee.. bu da bugünkü "okul yolları taştan ahh ankara sen çıkardın beni beni baştan" konulu kombinim :87::9:
göğüs kısmındaki dantel benim uydurmamdır hatta portatiftir azıcık kombin şenlensin diye düşündüğümde geçirip içten tutturuyorum. bu da benden bi fikir olsun, nacizane. :34: :78:

ayrıca ufak bir not düşmek istiyorum: tweetycim senin için ufak çaplı bir penti çekimi de yaptım ama aşırı dozda erotiklikten banlanmayalım diye ekleyemiyorum :9::9::9:

Eki Görüntüle 181297

çok güzel olmuş çok beendim. dantel detayı kesinlikle çok yakışmış:34:

Eki Görüntüle 181297
yakışmış...:49:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 181297

çok sekersin hehe:1::1: ''okul yolları taştan ah ankara sen çıkardın beni baştan'' konulu kombini bayıldım, sana çok yakışmış, güzel kızsın vesseelamm:90::118:

Eki Görüntüle 181297

canım cok hos olmussun :54:

sayın armine,
daha önceden yaşadığım bir takım olaylar yüzünden kendimce sadece 'beğendim ' yada 'beğenmedim' şeklinde yorum yapma kararı aldım.
'başka nasıl kombinleyebilirdim' deseydin fikrimi söylerdim. (bakınız : ayşemm arkadaşın yorumu)
mesajınızın üzerine şimdi geçmişe dönüp okudum.
söylediğiniz gibi 'olmamış' tabirini kullanmamışım.
savunduğunuz pelin arkadaşımızla aynı kelimeyi kullanmış,beğenmedim demişim.
yorumlarımı daha dikkatli okuyup çıkışlarınızı ona göre yapabilirsiniz.

herkese olumsuz yorum yaptığım filan yok.bu konuda kendimi savunmayacağım çünkü topiği sürekli takip edenler yorumlarımı bilirler.

çingeneli ve asistanlı cümlelerini es geçiyorum çünkü laf dalaşı istemiyorum artık kimseyle.

farzet ki hiç yorum yapmadım oke? nokta.

arkadaşlar lütfen alınmayın,kayırma filan olarak da düşünülmesin ama görüyorsunuz karşılaştığım olayları,o yüzden bundan sonra sadece aramızda belli bir hukukun olduğu bildiğim kişilere yorum yapacağım.

valla canım inanmıycaksın ama bana bu siteden 2-3 kişi özel msj yolladı gösterebilirim dahi okadar net konuşuyorum canım fıstık gibi olmuşsun kontes herkese böyle yorum yapıyor
kendi beğenmedimi söylüyor sen beğenmedinmi o ve bikaç belli arkadaşı tepki veriyorlar dedi ??
ben bukadar net konuşuyorum özel msjları gösterebiliriim dahi :kkk:
daha öncede bukonu gündeme geldi demişsin herkes üstüne geliyorsa sen tersine giriyorsundur daha önce neden bu topikte tartıştın sence ?
ben neden tartışmıyorum..bende senin çok giysini beğenmedim ama hiç eleştiri yapmadım çünkü herkesin zevki kendinedir
aramızda belli hukukun olduğu kişilere yorum yapıcam demişsin bence doğru bi karar :6:
sana kızmıyorum hakkım değil çünkü tartışmıyorum da içimdekileri söylüyorum

valla canım inanmıycaksın ama bana bu siteden 2-3 kişi özel msj yolladı gösterebilirim dahi okadar net konuşuyorum canım fıstık gibi olmuşsun kontes herkese böyle yorum yapıyor
kendi beğenmedimi söylüyor sen beğenmedinmi o ve bikaç belli arkadaşı tepki veriyorlar dedi ??
ben bukadar net konuşuyorum özel msjları gösterebiliriim dahi :kkk:
daha öncede bukonu gündeme geldi demişsin herkes üstüne geliyorsa sen tersine giriyorsundur daha önce neden bu topikte tartıştın sence ?
ben neden tartışmıyorum..bende senin çok giysini beğenmedim ama hiç eleştiri yapmadım çünkü herkesin zevki kendinedir
aramızda belli hukukun olduğu kişilere yorum yapıcam demişsin bence doğru bi karar :6:
sana kızmıyorum hakkım değil çünkü tartışmıyorum da içimdekileri söylüyorum

bana yazmamışsın ama yine de cvp vermek istedim.. biraz haksızlık sezdim yazında. bnde buraya bi çok kombin ekledim ve hiç te öle tepkiler almadım kontess den beendikleride oldu beenmedikleride. onun eklediği kombinlerde de benim beenmediklerim eleştirdiklerim oldu hiç öle kötü bi tepki almadım:61:

direk sana demiyorum ama çoğu kişi beğenilmeyince neden hemen renk deiştirior hiç anlamıorum.. herkesin düşüncesi kendine tabi yanlış anlama cnm bunlar benim düşüncelerim:34:

kızlar yine size işim düştü. aşağıya 3 elbiseyle foto ekledim. sizden birini elemenizi istiyorum. yani en güzel ikisi hangisi. :26: çorap olarakta bi gün düz siyah 2. gün ise herkes bilir kontesin benekli çorabını giymeyi düşünüorum. ayakkabıyı da ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 181215 Eki Görüntüle 181217

Eki Görüntüle 181226 buda ayakkabım Eki Görüntüle 181228

fotolar net deil biliorum. yakın zamanda düzelticem inş. yorumlarınızı bekliorum canlarımm..

cnm ben 2.elbiseyi çok beğendim kemerli olanı birde gride güzelmiş değişik renk olsun istiyosan olabilir yaka detayı çok hoş ve kibar

Eki Görüntüle 181297

çok güzel olmussun cnm fiziğin çok güzel masallah kaç kilosun bu arada boyun kaç :16:

Son düzenleme:
cnm ben 2.elbiseyi çok beğendim kemerli olanı birde gride güzelmiş değişik renk olsun istiyosan olabilir yaka detayı çok hoş ve kibar

teşekkür ederim cnm yorumun için.renk konusunda haklı olabilirsin :34: çoğunluğa göre vercem artık
kararımı:1:

Back
X