Bugün ne giydin? Çek görelim..

Gamze_Belinay: cok güzel olmussun elbisen ayri güzel :61:
Selayhus: bluzun cok sekermis
kkontess: beyazli kombininde hersey cooook uyumlu pantolon ve hirkani ayri begendim...kedili kombinini pek begenmedim canim pantolonun biraz kilolu göstermis gibi sanki ama oje canta ve basindaki aksesuar cok güzel :61:
Vuvuzela: iki kombinindede hos olmussun cok uyumlusun
pamuk_helva:sade ve spor bir kombin olmus
Düş: üstündekiler pek belli olmuyor ama hos gibi
aysemmmmm: hersey gayet uyumlu pembeler hos durmus ama trench coatunu pek begenmedim canim

arkadaslar bende böyleydim :32:
$888.webp

Gamze_Belinay: cok güzel olmussun elbisen ayri güzel :61:
Selayhus: bluzun cok sekermis
kkontess: beyazli kombininde hersey cooook uyumlu pantolon ve hirkani ayri begendim...kedili kombinini pek begenmedim canim pantolonun biraz kilolu göstermis gibi sanki ama oje canta ve basindaki aksesuar cok güzel :61:
Vuvuzela: iki kombinindede hos olmussun cok uyumlusun
pamuk_helva:sade ve spor bir kombin olmus
Düş: üstündekiler pek belli olmuyor ama hos gibi
aysemmmmm: hersey gayet uyumlu pembeler hos durmus ama trench coatunu pek begenmedim canim
teşekkür ederim canımm:65::65::23:

bu elbiseyle foto bi kaç kere ekledim ama. bu eklediimde daha net gözükecek sanırım. çoraplar benekli kontesin çorabından fotoda pek belli olmamış. siyah oje sürmüştüm. nasıl olmuş sizce?

$215610_1829318646780_1054750854_2037071_3912454_n.webp

uyum güzel canım ama kazak üzerine hırka yakıştıramadım:26::nazar::72:

beyaz kazağın çok hoş cnm beendim. ama üstüne beyaz hırka pek olmamış sanki. ayakkabı ve tayt yakışmış fiziğine:nazar:

ikinizede tesekkür ederim :3: kazak biraz kisa olunca üstüne uzun hirka olsun demistim :26: ama pek uymamis dediginiz gibi :61:

ikinizede tesekkür ederim :3: kazak biraz kisa olunca üstüne uzun hirka olsun demistim :26: ama pek uymamis dediginiz gibi :61:

canım kısa kazakları değerlendirmek adına,içlerine daha uzunca bir badi giyebilirsin
etek kısmından badi çıkar
hem belini kapatır hem de daha hoş durur:71: naçizane öneri:61:

uzun zamandır bakamıordum ne çok kombin birikmiş
buton olmasa nice olurdu halimm:1:
pazar malı olanları 2 kere beğendim:60::60::60::60::60:

Back
X