Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım kısa kazakları değerlendirmek adına,içlerine daha uzunca bir badi giyebilirsin
etek kısmından badi çıkar
hem belini kapatır hem de daha hoş durur:71: naçizane öneri:61:

kesinlikle degerlendircem canim

tatlım_10 ben beğendim tayt herkeste güzel durmaz sana yakışmış:nazar:amaiçine daha uzun bir badi giyseydin çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum:61:

tesekkür ederim :17:

çok beğendim çok seksi olmussun:46:

sagol canim

tatlım_10 : taytın altına topuklu çok yakışmış canım harika görünüyosun
aysemmm: babetler hariç kombinin çok hoş
pelinkr : canımmmmm çok güzel olmuşsun yaaaa çok beğendim elbisen harika maşallah fiziğinde çok güzel:49:

coook cok cok tskr ederiiiim

tatlim_10 hirkasiz daha güzel olurdu kombinin ama yinede hos.. :16:
pelinkr cok güzel olmussun, begendim... :nazar:
aysem herseyinle cok uyumlu olmussun fakat ceketini begenmedim.. :34:

tesekkür ederim

çok güzel olmuş siyah cekette güzel durur hırka yerine:71:

tesekkür ederim

aysemmm: hersey gayet hos ve uyumlu ayakkablarinda güzel ama kontesin dedigi gibi kirmizi ojeyle dahada hos olurdu
kkontess; canim ben herseyi uyumlu buldum..üstündekinide hem begendim hem begenmedim :17::17: siyah detaylari cok hos ama yakasini pek begenmedim nedense....ayakkablarinida begenen nadir insanlardan biriyim galiba :61:

Son düzenleme:
vuvuzela kıyafetini çok beğendim sana da çok yakışmış :71:

pelinkr çok tatlı olmuşsun canım :71:

tatlım_10 siyah beyaz uyumunu severim ama biraz renklensen çok hoş olursun bence :78:
bahar geldi kuşlar çiçekler böcekler ah ahhh.. :78: :71:

Son düzenleme:
evet evettt! kesinlikle o şekilde daha iyi olacaktı ama pazara uymazdı :60:

o zaman bir gün de öyle bir kombinini bekliyorum mutlaka.. :82:
haftasonu izmirdeydim arkadaşlarımla buluşurken 70ler havası konsept olsun dedik acayip eğlenceli şeyler çıktı ortaya. zaten aşığım ben; hep diyorum ruhum 70lerde kalmış diye..
yani kısacasııı öyle bir kombin eklerseniz ben şimdiden beğenmeye talibim küçük hanım :9::9::9:

kontescim kazağın çok güzel ayakkabılarınlada güzel durmuş ama içinden siyah bir badi çıkarsaydında güzel olurdu biraz kısa kalmış gibi ya da ben kısa giyemediğim için üstüme bana öyle geldi:44:ama genel anlamda yakışmış herşeyin:nazar:

kontescim kazağın çok güzel ayakkabılarınlada güzel durmuş ama içinden siyah bir badi çıkarsaydında güzel olurdu biraz kısa kalmış gibi ya da ben kısa giyemediğim için üstüme bana öyle geldi:44:ama genel anlamda yakışmış herşeyin:nazar:
yok yok doğru diyorsun canım
hareket ettikçe ben de rahat edemedim :31:
teşekkür ediyorum:72:

o zaman bir gün de öyle bir kombinini bekliyorum mutlaka.. :82:
haftasonu izmirdeydim arkadaşlarımla buluşurken 70ler havası konsept olsun dedik acayip eğlenceli şeyler çıktı ortaya. zaten aşığım ben; hep diyorum ruhum 70lerde kalmış diye..
yani kısacasııı öyle bir kombin eklerseniz ben şimdiden beğenmeye talibim küçük hanım :9::9::9:

ouff memleketimmmmmmmm:52::52::52:

tamam canım,aklımda bulunsun:69::71::65:

gece gece kalbi egede kalan bir kombinle yorumlarınızı bekliyorum :43:
(büyütmek için üzerine tık tıkk :34:)

$KaranlikodA162k copy.webp

Back
X