Bugün ne giydin? Çek görelim..

bişe daha sorcam cnm elbise sende var ya sana soryim. bu elbiseyi taytla kombinlesem altına babet olur mu sence?:61: benekli çorapla çok güzel olduğu kesin ama bu şekilde de aklıma geldi nasıl olur acep:26:
bence olur tatlım. kilotlu çorapla daha feminen bir görüntü oluşuyor tabii ki..
tarzın nasıl tam bilmiyorum fakat meselaa taytla biraz daha punk olabilir salaş ceket, dağınık topuz, geek gözlük, kısa conversele; sonracığıma tayt altına babet üzerine siyah boyfriend blazer ceket alabilirsin o zaman dantel detayı da hoş durur minik zarif küpeler takarsın.. aklıma bunlar geldi tatlım :26: tabii bir de taytla 70'lere gitme olasılığın da var yani hatta wuhuu ben bunu bir deneyim :9:

cok güzel fikir aslinda....beceri istermi böyle birsey yapmak???dikis nakisla pek aram yokta ondan :17:

teşekkür ederim.:71:
kesinlikle büyük becerilere gerek yok. bunlarla uğraşmayı seven herkes yapar. neticede düz 1 metrelik danteli hafif büzerek yakaya geçiriyorsun (ki uğraştıkça güzel işler ortaya çıkıyor, her iş yeni fikir doğuruyor vs vs.. :34::69:) ancak işi temiz yapmak lazım :26: ki dantelin zarifliği bozulmasın :34:

tesekkür ederim...saclarimin dogal rengide aslinda koyu ama suan sacimdaki boya :61:( marka vermek yasak degildir umarim:44:) ...markasi SCHWARZKOPF Brillance yurtdisinda yasadigim icin Türkiyede bu markadan varmi bilmiyorum ama :61:

[B

hımm anladım cevapladığın için çok teşekür ederim
boyalar hakkında bilgim yok aslında bi kozmetikçiye uğrayıp sorucam bu markayı
koyu bi renk istiyorum bende bakalım artık tekrar sağol canım

Son düzenleme:
bence olur tatlım. kilotlu çorapla daha feminen bir görüntü oluşuyor tabii ki..
tarzın nasıl tam bilmiyorum fakat meselaa taytla biraz daha punk olabilir salaş ceket, dağınık topuz, geek gözlük, kısa conversele; sonracığıma tayt altına babet üzerine siyah boyfriend blazer ceket alabilirsin o zaman dantel detayı da hoş durur minik zarif küpeler takarsın.. aklıma bunlar geldi tatlım :26: tabii bir de taytla 70'lere gitme olasılığın da var yani hatta wuhuu ben bunu bir deneyim :9:

süpersin cnm ya:62::62::62::62: komibinlerin kulağa hoş gelior.. deniyim bn bunları.. çok tarz olur ha:52::52::52:

sayfa kalabalıgı yapmak istemedım.begenen herkeze coooooookkk tesekkurler.kolye gereksız olmus olmasada olurmus gercekten.bende buldugumu taktım takıştırmısım sabah sabah :37: :37: artı topuklu kısa botlarımı gıydım baktım yerler camur en ıyısı bunu gıymek dedım.bu kadarcık

$Fotoğraf0506.webp $Fotoğraf0509.webp $Fotoğraf0507.webp

hemen yukleyıp işimin basına donuyorum.bugunde boyleyım sabah aceleyle hazırlandım.uyuya kamısım

kontes yelegini begenmedim, seni kilolu göstermis, daha güzel kombinlerini bekliyorum... :16:
aysem bugün begenmedim seni, bir tek fluarin güzelmis... :34:

kontes yelegini begenmedim, seni kilolu göstermis, daha güzel kombinlerini bekliyorum... :16:
aysem bugün begenmedim seni, bir tek fluarin güzelmis... :34:

aaa gercektenmı.zaten aceleyle gıyındım bugun.neyse canın saolsun.

sence nasıl kombınleyebılırdım pekı.hırka spor oldugu ıcın sadece kotla uydurabılıyorum

Eki Görüntüle 186787 Eki Görüntüle 186788 Eki Görüntüle 186789

hemen yukleyıp işimin basına donuyorum.bugunde boyleyım sabah aceleyle hazırlandım.uyuya kamısım

aslinda kazagin cok hos , o renkte kotlada uyumlu olur ama nedense bana kombin cok kalabalik geldi... o yüzdende begenmedim.. sanirim fularla alakali ..
fularini böyle cizgili bir kazak veya bluzle degilde sade kirmizi veya acik renk bir bluz vya kazakla kombinlersen daha hos duracagini düsünüyorum...

benda öyle arkadaşlarnan toplandık jean geydik hepimiz. sade ama hoşuma giden tarz. içine atlet üsdüne ince raha birşey ve jean.

Eklentiler

• $yeshoooooooom-1.webp
    $yeshoooooooom-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
bugün böyledim, aslinda cantamla fular ayni renk ama öyle cikmamis.. :12:

kücük bir not: fular gereksiz diyenler olabilir ama onu takmak zorundayim ameliyat izimi günesten korumak icin... :34:

$nilay3.webp

Son düzenleme:
içimdeki sen : tişörtünü çok beğendim canım sanırım size yaz geldi bize daha gelemedi bir türlü ya:5:
yeşimb : kombinin çok güzel canım:49:

çok şeker olmussun çokta uyumlu badin çok güzelmiş cnm ayakkabınla çantanda uyumlu olmus

cok tesekkür ederim.. :71:

içimdeki sen : tişörtünü çok beğendim canım sanırım size yaz geldi bize daha gelemedi bir türlü ya:5:

tesekkür ederim canim, evet ama yalanci yaz günes bi kendini gösterip sonra yerini bulutlara ve yagmura birakiyor... :97:

diger tüm begenen arkadaslara tesekkür ederim... :16:

Back
X