Bugün ne giydin? Çek görelim..

ilk defa bir kombin ekliyorum ben de. Burayı sürekli takip ediyorum eklemek bugüne kısmetmiş :34: $Fotoğraf0466.webp $Adsız.webp $Fotoğraf0467.webp $Fotoğraf0465.webp

Günlük bir kıyafet (genel tarzım) sıralaması biraz karşık mı olmuş ne...

Son düzenleme:
iki tane meleğimm var benimmm... :nazar:

2 gün önce ben...
maşallah size :nazar:

enine çizgi şişman gösterir, evet evet :59::84:

kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim:61:

Eki Görüntüle 191353 Eki Görüntüle 191354
kontes tişörtün çok güzel, kot montunu da çok sevdim ben..kombine yakışmış bence :81:

ilk defa bir kombin ekliyorum ben de. Burayı sürekli takip ediyorum eklemek bugüne kısmetmiş :34:Eki Görüntüle 191437 Eki Görüntüle 191438 Eki Görüntüle 191439 Eki Görüntüle 191440

Günlük bir kıyafet (genel tarzım) sıralaması biraz karşık mı olmuş ne...
canım, babetlerin ne güzelmiş
bluzunun içine siyah badiyi giymesen daha güzel olurmuş, ama beğendim ben kombinini :81:

tek tek alıntı yapmıyorum şu an yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim

Alishia: bluzun gerceken cok hos...yakismis
Düş: spor gayet güzel renklerde cok uyumlu
jade: cok sekersiniz...ücünüzede masallah :nazar:
kontesssss: :61: küpelerin ve buluzun hos olmus...kot ceketinde ayri güzel ama kiyafetine uymamis baska bir kombinle kesin daha uyumlu olur

kontesssss: :61: küpelerin ve buluzun hos olmus...kot ceketinde ayri güzel ama kiyafetine uymamis baska bir kombinle kesin daha uyumlu olur

teşekkür ederim canımm:93::93::93:

alisha bluzun çok tatlıymış, kombinide beğendimm
tarzında benimde genelde sık kullandığım sevdiğim bir tarz canım

jade ikinizde cok tatli olmussunuz.. :nazar:
kontes bence hic kilolu durmuyorsun, kot mont disinda begendim.. :16:

jadecim cok tatli olmusunuz .... spor spor hosuma gitti kombinin..

aysemmm corapla giyinseydin daha iyi dururdu canim heralde , böyle biraz üst üste geldi gözüme .. babetlerin güzel olmus..

kontescim günlük bir kombin seninde dedigin gibi , uymuyan bisey göremedim ben.. bu yeni kot montun degilmi ??? kirmizi oje sürrr kirmiziii:34::34:

çok teşekkürler canım :54:

benimki tiffanyden çoğu yerde aynı model olabilir yorumunuza çok teşekkür ederim :71:

tshirt çok tatlıııı :69: tam size göre bu arada kızınızı ve gelecek olan bebişi Allah bağışlasın :nazar:

saol bitanemm aminnnnnn...

çok güzel spor ve rahat bende hamileyken genelde böyle giyinirdim kızınada masallah karnındaki bebişin cinsiyeti ne cnm
Erkek canımm kısmetsee inşallahhh...çok teşekkürlerr :16:

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok şirinsiniz evlatlarınla mutluluklar dilerim....

Hepinizee ayrı ayrı çokk çokk teşekkürr ederimmm :16::16::16:

maşallah size :nazar:

kontes tişörtün çok güzel, kot montunu da çok sevdim ben..kombine yakışmış bence :81:

canım, babetlerin ne güzelmiş
bluzunun içine siyah badiyi giymesen daha güzel olurmuş, ama beğendim ben kombinini :81:
Cnm giymesem çok açık olacaktı ben de baktım baktım ne yapacağımı bilemedim. Beyaz giydim çok sırıttı siyah daha iyi oldu gibime geldi. Teşekkür ederimmm :34:
bluzunu çaok beğendim canım ve uyumlu olmuşsun....

çok şık olmuşsun uyumlu duruyosun

alisha bluzun çok tatlıymış, kombinide beğendimm
tarzında benimde genelde sık kullandığım sevdiğim bir tarz canım

Çok teşekkürler kızlar hepinize, beğenmenize sevindim :66:.

Teşekkür ederimm:71:

düşcüm sadece siyahla laciverti yakıştıramadım
mavi kot veya sütlü kahve keten bir pantolon hoş olurdu
tabi bence
onun dışında kıyafetlerin bedenine çok yakışmış bluzunda çok hoş canım

düşcüm sadece siyahla laciverti yakıştıramadım
mavi kot veya sütlü kahve keten bir pantolon hoş olurdu
tabi bence
onun dışında kıyafetlerin bedenine çok yakışmış bluzunda çok hoş canım

Teşekkür ederim yorumun için canım :71:
Aslında açık renk pantolonumu giymeyi düşünüyordum ama hava kapalıydı çıkarken dedim yağmura yakalanmayım siyahımı giydim:)

düş, önceki açık renkli kombinini beğenmiştim :71: (geç oldu kusura bakma)
son eklediğindeki bluz çok hoş:nazar: fakat spor bi ayakkabı ile yakıştıramadım canım:69::71:

düş, önceki açık renkli kombinini beğenmiştim :71: (geç oldu kusura bakma)
son eklediğindeki bluz çok hoş:nazar: fakat spor bi ayakkabı ile yakıştıramadım canım:69::71:

Haklısın kontescim spor ayakkabı ile aslında hiç uyumlu olmadı ama aynı renkte başka ayakkabım yoktu bende bunları giydim :)
Aslında bu badi ile nasıl bi ayakkabı giymeliyim ondada kararsız kaldım evet şöyle bişi olmalı dediğim bi ayakkabıda bulamadım bulsam alıcam.
Böyle dantelli bi kaç tane daha badim var aynı şekilde elbisemde ama onların altına ayakabı bulmakta zorlanıyorum açıkçası :)
çok uzun yazdım yorumun için teşekkür ederim canım

Back
X