Bugün ne giydin? Çek görelim..

darkolive : canım fıstık yeşili badi sanırım tabi ben yanlış görmüyorsam sana çok yakışmış ayrıca ayakkabıların çok hoş olmuş maşallah fiziğinde çok iyi:nazar:
tvetty : mini eteğine bayıldım sanada çok yakışmış:27:
bannu: tuniğin güzel durmuş çantanda gayet şık:51:
ayşemmmm : canım babetler hariç diğer tüm kombin çok güzel yüzüğünde çok yakışmış:49:
jade : ay ay ay ne kadar şeker bir hamilesin sen öyle maşallah ya inşalah bende hamile oldugumda senin gibi sadece bebeğe kilo alırım bacaklarıma değil:59:
kontesss: kot ceket olmamış ama badin ve o çember küpen çok hoş:51:
düş : krem rengi pantolonun çok yakışmış gömleğinde çok güzel kemer de harika:nazar:
alishia : her zaman dantelli şeylere karşı bir ilgim vardır badini çok beğendim kolyende çok güzelmiş canım:nazar:
düş : ayy o mavi badi ne kadar güzel öyle çok yakışmış canım ya
:49:

çok güzel görünüyosun ama beyaz pantolonla yada açık renk pantolonla daha güzel olurdu sanki
Haklısın monthcum bi gün aynı badiyi açık renk pantolonlada deneyeceğim teşekkür ederim :71:
darkolive : canım fıstık yeşili badi sanırım tabi ben yanlış görmüyorsam sana çok yakışmış ayrıca ayakkabıların çok hoş olmuş maşallah fiziğinde çok iyi:nazar:
tvetty : mini eteğine bayıldım sanada çok yakışmış:27:
bannu: tuniğin güzel durmuş çantanda gayet şık:51:
ayşemmmm : canım babetler hariç diğer tüm kombin çok güzel yüzüğünde çok yakışmış:49:
jade : ay ay ay ne kadar şeker bir hamilesin sen öyle maşallah ya inşalah bende hamile oldugumda senin gibi sadece bebeğe kilo alırım bacaklarıma değil:59:
kontesss: kot ceket olmamış ama badin ve o çember küpen çok hoş:51:
düş : krem rengi pantolonun çok yakışmış gömleğinde çok güzel kemer de harika:nazar:
alishia : her zaman dantelli şeylere karşı bir ilgim vardır badini çok beğendim kolyende çok güzelmiş canım:nazar:
düş : ayy o mavi badi ne kadar güzel öyle çok yakışmış canım ya
:49:

Çok teşekkür ederim berencim:71::69:

düşcüm
sen beğenirmisin bilmama ama
günlük kullanımda bence keten pantolon hasır ayakkabılar hoş olur yazada uygun vede rahat
$hasirtopuk4-150x150.webp $Tommy-l2-yenimoda.blogspot.com.webp $slazenger-bayan-hasır-modeli1-e1302726508923.webp

düşcüm
sen beğenirmisin bilmama ama
günlük kullanımda bence keten pantolon hasır ayakkabılar hoş olur yazada uygun vede rahat
Eki Görüntüle 192107 Eki Görüntüle 192105 Eki Görüntüle 192104

Canım 3. ayakkabıyı çok beğendim babetleri.
Arkası yada önü açık ayakkabı pek giyemiyorum geçen sene sadece önleri açık dolgu topuk bi ayakkabı aldım ama daha hiç giymedim :( giymeye alışsam iyi olur çok güzel modeller var ama alışık olmadığım için giyemiyorum :(

gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistim :1: hatirlayanlar olacaktir .....

$cats.webp

düs dantelli badini cok begendim bende,fiziiginide .... ayakkabi konusundada arkadaslarla hemfikirim.. birde acik renk pantalon konusunda..

gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistim :1: hatirlayanlar olacaktir .....

Eki Görüntüle 192226

wu huu! diyorum çok hoş olmuşsun :71:
ayakkabılarını da ayrıca beğendim :nazar:

yok yahu karışan görüşen yok, tam tersine kesinlikle muhafazakar değiller, ben o kadar erkeğin arasında rahatsız olmamak için giymiyorum... :35:

erkeklerle calismak iyidir, ama tabi feminen yanlarini biraz saklamakta fayda var.. ben de rahatsiz olurdum, anliyorum seni...

merhaba uzun zamandır yoktum, ama tanıdık isimler gördüm
selay, kontescim efsun ve herkese :16::16::16:

dün eşimin doğum günü vardı yemek ve sinema

üzerime siyah deri ceket ve kahveli siyahli küçük çantam vardı o kaa

kaç kilo olduğumu soranlar olacaktır, toptan yazim dedim
konteskoooo halaa 59u göremedim kuzum yaa :27: ama 1 ay tatil yaptım sabitim halaa :32::32:

Eki Görüntüle 190967 Eki Görüntüle 190968

Tatlim merhaba, deri ceketle pek hos olmustur.. nasilsin ? simdilik kilonu sabitle sonra buyur bizim topige :32:

düs fizgin cok hos, badin de güzel ama bencede ayakkabilar hic olmamis.. :34:
selayhus canim cok begendim, hele ayakkabilarinia bayildim... :16:

Eki Görüntüle 192226
selayhus maşallah, manken gibisin :nazar:
ayakkabı, çanta, badine bayıldım, sana da çok yakışmış :)))

selayımmmmmmmm:52::nazar:bluzune aşık oldummmm
haziranda buluşuyorduk di mi biz senle:52:
hediye siparişi alıyor musun cicim:60:
ahahah çok yüzsüzüm ama hukukumuza sığınıyorum:54: bayıldım mükemmel olmuşsunnn:nazar::nazar::nazar:tütütüüüüü:71::69::65:

Back
X