çok güzel görünüyosun ama beyaz pantolonla yada açık renk pantolonla daha güzel olurdu sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende uzun zamandır kombin koymuyorum bugün ekliyim bari şekerimteşekkürler berencim![]()
Haklısın monthcum bi gün aynı badiyi açık renk pantolonlada deneyeceğim teşekkür ederimçok güzel görünüyosun ama beyaz pantolonla yada açık renk pantolonla daha güzel olurdu sanki
darkolive : canım fıstık yeşili badi sanırım tabi ben yanlış görmüyorsam sana çok yakışmış ayrıca ayakkabıların çok hoş olmuş maşallah fiziğinde çok iyi
tvetty : mini eteğine bayıldım sanada çok yakışmış
bannu: tuniğin güzel durmuş çantanda gayet şık
ayşemmmm : canım babetler hariç diğer tüm kombin çok güzel yüzüğünde çok yakışmış
jade : ay ay ay ne kadar şeker bir hamilesin sen öyle maşallah ya inşalah bende hamile oldugumda senin gibi sadece bebeğe kilo alırım bacaklarıma değil
kontesss: kot ceket olmamış ama badin ve o çember küpen çok hoş
düş : krem rengi pantolonun çok yakışmış gömleğinde çok güzel kemer de harika
alishia : her zaman dantelli şeylere karşı bir ilgim vardır badini çok beğendim kolyende çok güzelmiş canım
düş : ayy o mavi badi ne kadar güzel öyle çok yakışmış canım ya
![]()
düşcüm
sen beğenirmisin bilmama ama
günlük kullanımda bence keten pantolon hasır ayakkabılar hoş olur yazada uygun vede rahat
Eki Görüntüle 192107 Eki Görüntüle 192105 Eki Görüntüle 192104
düş, dantelli babetler var hem spor hem şıklar onlardan alabilirsin belki :))
gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistimhatirlayanlar olacaktir .....
Eki Görüntüle 192226
gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistimhatirlayanlar olacaktir .....
Eki Görüntüle 192226
Eki Görüntüle 192226
yok yahu karışan görüşen yok, tam tersine kesinlikle muhafazakar değiller, ben o kadar erkeğin arasında rahatsız olmamak için giymiyorum...![]()
ilk defa bir kombin ekliyorum ben de. Burayı sürekli takip ediyorum eklemek bugüne kısmetmişEki Görüntüle 191437 Eki Görüntüle 191438 Eki Görüntüle 191439 Eki Görüntüle 191440
Günlük bir kıyafet (genel tarzım) sıralaması biraz karşık mı olmuş ne...
Eki Görüntüle 191397 <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.
merhaba uzun zamandır yoktum, ama tanıdık isimler gördüm
selay, kontescim efsun ve herkese
dün eşimin doğum günü vardı yemek ve sinema
üzerime siyah deri ceket ve kahveli siyahli küçük çantam vardı o kaa
kaç kilo olduğumu soranlar olacaktır, toptan yazim dedim
konteskoooo halaa 59u göremedim kuzum yaaama 1 ay tatil yaptım sabitim halaa
Eki Görüntüle 190967 Eki Görüntüle 190968
selayhus maşallah, manken gibisingecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
Eki Görüntüle 192226