Bugün ne giydin? Çek görelim..

biraz geçmişe baktımdda

darkolive canım kombinine bayıldım dantelli tuniğin çok güzel :16: ama üstündeki hırka olmamış yaa , düz bej yada kahve bir hırka giyseydin keşke :17:

airlikfeer ben ceketli kombinini daha çok beğendim , o asker karşılama heyecanı bendede varr :66:

tatlım 10 gömleğin hariç üstünü çok beğendim, ama beyaz gömleğin yerine açık mavi bir gömlek giyseydin çok daha hoş olur kanımca :70:

kontesim ben üstünü başını saçını kaşını gözünü çok beğendimmm :52: (kaş+göz faceden bakıldığı için yapılan bir yorumdur :1:)

pelinkr elbisenin nesini beğenmedin ki geri yolluosun ? valla ben çok beğendim, o püskülleri sökersen 10 numara olur bence :24:

beendin mi cidden? kimse beenmeyince kesin yollama kararı aldım bnde. asıl yollama sebebim elbise M beden ama L gibi aşırı geniş. mankendeki gibi sarmadı beni. nası desem aşağı doğru düşüo sanki etekleri:26: püskülleri de yok edilmeli katılıyorum.:5:

kontes canim kot gömlek disinda cok begendim, saclarinin renginede bayildim.. :16:
pelinkr elbise mankendense sana daha cok yakismis ama bencede geri gönder üst kismini begenmedim.. :34:
barbieveken tek kelimeyle harika olmussun... :nazar:

teşekkür ederim cnm.:69: geri yollucam sanırım:51:

buda benim kızlar :64: $Görüntü0679.webp

kontess üstündeki gömleği uyumsuz buldum sadece gerisi güzel saçlarda ahenkle dans ediyor ohh ohh :21:
barbim papilerini sevmedim sadece :26: onun dışında süpersin :32:
pelinkr bende beğenmedim canım elbiseyi :24: püsküller ofsayt yani onlar bir yıkamaya tek tek ayrılırlar bencede iade etme şansın varsa et :37:

kontess üstündeki gömleği uyumsuz buldum sadece gerisi güzel saçlarda ahenkle dans ediyor ohh ohh :21:
barbim papilerini sevmedim sadece :26: onun dışında süpersin :32:
pelinkr bende beğenmedim canım elbiseyi :24: püsküller ofsayt yani onlar bir yıkamaya tek tek ayrılırlar bencede iade etme şansın varsa et :37:

evt cnm 1 hfta süresi var iade için. pztsi ilk iş postalıorum bu kötü elbiseyi:1:

Back
X