Bugün ne giydin? Çek görelim..

Tatlım bu tarz ceketlere baylıyorummmm, saçların çok hoşuma gitti:21:

yalnız çantan ve ayakkabın gündüz için ağır kaçmış gibime geldi açıkcası.. içindeki badi yazılı olduğu için spor gibi duruyor ceketinde spor tarzı keşke ayakkabı ve çanta seçiminde bunun gibi olsaydı...

tesekkür ederim :61: bu resim hafta sonu cekilmisti bugünden degil yani :50: yazmayi uttum sadece
gece cikmistik zaten gündüz icin pek uyumlu olmazdi

kime yorum yaptm yapmadm hatırlamıyorm aklmda kalanı söyliym hemenck :9:
barbiii anam çok tatlı olmuş :69::69: sevgilinin gelcegi gün ne giyceksin fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla :1: airrr sendende :16:
bide yanlış hatırlamıyosam melisti sanırm begenmş teşkkr edermmmmmm :65:

tşkler hayatımmm :69: sevgilimin geleceği gün yani yarın için çoook başka planlarım kombinlerim vardı kafamda ama benim süprüs yumurtam bugünden geldi, hazırlıksız yakalandım ne yazık ki :50: sbh çekmiştim kendimi , babannemde ayna olmadığı için bakıyım diye : ))) bugün böyleydim

$3.webp

kontesim çok uyumlu ve çok hoş olmuşsun cnm :69:
tibitim tulumu çok güzel taşımışsın, olmuşsun olmuşsunnn :34:

Son düzenleme:
tşkler hayatımmm :69: sevgilimin geleceği gün yani yarın için çoook başka planlarım kombinlerim vardı kafamda ama benim süprüs yumurtam bugünden geldi, hazırlıksız yakalandım ne yazık ki :50: sbh çekmiştim kendimi , babannemde ayna olmadığı için bakıyım diye : ))) bugün böyleydim

Eki Görüntüle 195754

kontesim çok uyumlu ve çok hoş olmuşsun cnm :69:
tibitim tulumu çok güzel taşımışsın, olmuşsun olmuşsunnn :34:

gayet şıksın cnm beendim:nazar::nazar:

kkdan baya bi uzak kalmistim:25: hazir girmisken gelmisinize gecmisinize :37: bi bakim dedim:31: bakis o bakis :27: bi girdim bidaha cikamadim :60::60::60:

kkontess nasil zayiflamissin öyle :53: giydiklerin dahada cok yakismis bayildim :16:
Selayhus saclar degismis:12: kiyafetler dahada feminenlesmis:69: valla felaket yakismis ba-yil-dim:69: zaten gördügüm kadari ile sirf ben bayilmamisim begenilerin ucmus gitmis :60:
aysemmmmm senin kombinlerini de cok begendim cnm :16:
Demothy sadece bitane BarbieveKen'inde iki tane kombinini gördüm :97: buna ragmen aklimda kaldiniz:60: ikinizide cok begendim:24:
veeee Tatlim_10 hasta oldum ya :69: tam benim tarzim bitek ayakkabi zevkimiz uymamis :1: fizikte sahane olunca tüm kombinler harika olmus :nazar:

herkesi teker teker yazmiyorum sadece aklimda kalanlari yazdim:31: begendiklerimi zaten begendim:37: cümleye bak allani:60:begeni tusunu kullandim yani :86:
neyse fstk kacar :79:

:10:

Son düzenleme:
gunaydıın
$2.webp$1.webp
gecen haftadan bırkac kare ekleyeyım dedım bendee
bırde bu resımlerde hcbır detay bellı olmuyor boyutunu buyutemıyor muyuz?

ayşemmm; cnm fotoda öle çıkmış. pantolon gayet güzel durmuş üstünde:nazar:

kontess; çok beendim. bluzun kolundaki dantel çok hoş. kolyen de çokk tatlı:32:

mersi canım

arkadaslar yorum yapamadim..begendim buttonuna bastim hep :66:
budaaa benden

Eki Görüntüle 195716
tek kelımeyle super olmussun.

gunaydıın
Eki Görüntüle 195815 Eki Görüntüle 195816
gecen haftadan bırkac kare ekleyeyım dedım bendee
bırde bu resımlerde hcbır detay bellı olmuyor boyutunu buyutemıyor muyuz?

ılk resım cok bellı olmuyor ama ıkıncısı cok hos ve uyumlusun.artı manzara superrrr canım

Bugünkü Muhteşem Hava Kaçarmıydııııı Tabikide Kaçmazdı kaçırmadıkta ve bugün boğaz turuna çıktık ailecek annem babam ve ben ( aile saadeti yani :9:) Döndüğümde aklıma geldi çekilmek ve bitap yorgun düşmüş halimlede olsa geçtim aynanın karşısına taze taze az önce çektim:42:

Saçlarım Gün içerisinde açıktı fakat çok terlediğim ve bunaldığım için öylece toplayıverdim üstten ve dönene kadarda böyle gezindim dışarda:3:

NOT: Üstüne Tıklayınca Resmin Daha İyi Görebilirsinizz :80:​
Eki Görüntüle 195705
vay anam vayyyyy :69: yaz geldii tabi bizimkiii soyundu :) çok güzelsin gamzecikkkkk

tatlım10 parti kızı gibisin her daim :52: beğeniyorum tarzını hoş :nazar:
konteskom boncuğun pek uyumlu olmuş çok beğendim:nazar:
gamzebelinay beyaz gömleği çok iyi taşıyosun altındaki de şort galiba çok beğendim:nazar:
barbitomtomm senin her halin pörfektö olduğu için hazırlıksız yakalanmış olmamışsın bebeğim :70: ceketin çok güzel bu arada:nazar:
Alıntı yapmadım bana yorum yapan ve beğendime tık yapan herkese teşekkürler :69:

kontescim çok hoş görünüyosun kolyeni sevdim, kombininle çok uyumlu olmuş
tatlım10 güzel bir kombin olmuş nereye gittin bilmiyorum ama gece bir yere giderken giymek için çok uygun olmuş
barbitom ceketini çok sevdim pantolonun da çok hoş kısacası her zamanki gibi çok güzelsin ayakkabıları da merak ettim
tivitim tulum çok yakışmış yazı getirmişsin :1:
rockerx kıyafet çok belli olmuyor ama zarif şık görünüyosun

bugünden ..................:6:

Eklentiler

• $170520116101.webp
    $170520116101.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $170520116096.webp
    $170520116096.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 60
Back
X