Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bel ve göbek kismi genis olan bluzler / tunikler / elbiseler giymeni önerebilirim. Mesela bacaklarin inceyse skinny bir pantolon ile genis bir tunik, altina topuklu ayakkabi giy.

cw8562front.jpg

/images/outfits/4644391/you-and-me_web.jpg

/images/outfits/4533361/braun-schwarz_web.jpg

/images/outfits/4520521/it-is-you-i-have-loved_web.jpg

ama bu arada genis seylere kapilip göbegi sakin büyütme. spor yap. ben seni cok iyi anliyorum cünkü henüz kilo verdim ve tek sorunum göbegimdi benim de. simdi günden güne degisse de sabah kalktigimda cogunlukla fazla bi göbegim yok. eve adim atmak icin stepper almistim hergün yaptim bi ara. faydasini gördüm... son birkac ayda 60dan 54/55´e düstüm, daha önce 63e kadar cikmistim

efsuncum bu kombinleri hangi siteden buldun ne zamandır arıyorum bende çok güzel ayarlıyorlar fikir olur bana da...teşekkürler cnm şimdiden

mrb kızlar. bu elbiseyi daha önce eklemiştim. şimdi ise size ayakkabı ve çorap uyumunu sorcaktım. aslında burnu açık ayakkabının içine çorap giyilmez die biliorum bnde. ancak nette biraz araştırdım. giyenler, beğenenler var. bir de kk kızlarına sorayım dedim.:26: fotolar aşağıda. ayakkabı çok hafif dolgu topuklu burnu açık.

Eki Görüntüle 200046 Eki Görüntüle 200047

nasıl sizce oluru var mı:26::25:

cnm bu çorapta güzel durmuş ama bence siyah daha güzel olur siyah elbiseyle siyah çorap çok yakısıyo

pelinkr: elbisen cok güzelmis daha önce görmemistim :61: aslinda acik ayakkabi ve corabi uyumlu bulmuyorum ama desenli birsey olursa neden olmasin hos durur bence...seninkilerde desenli sanirsam???
_nazBALIM_: kombinin güzel ama ayakkablarini ben yakistiramadim...havalar yasadigin yerde nasil bilmiyorum ama beyaz babet yada o tarzda bisey daha güzel uyardi sanki
aysemmmmm: hos olmussun yine :64: bir sorum olacak altindaki taytmi?? pantolonmu??? pek cikaramadimda :26:

pelinkr: elbisen cok güzelmis daha önce görmemistim :61: aslinda acik ayakkabi ve corabi uyumlu bulmuyorum ama desenli birsey olursa neden olmasin hos durur bence...seninkilerde desenli sanirsam???
_nazBALIM_: kombinin güzel ama ayakkablarini ben yakistiramadim...havalar yasadigin yerde nasil bilmiyorum ama beyaz babet yada o tarzda bisey daha güzel uyardi sanki
aysemmmmm: hos olmussun yine :64: bir sorum olacak altindaki taytmi?? pantolonmu??? pek cikaramadimda :26:

evt cnm desenli çorap. bana fena olmadı gibi geldi.:49: teşekkür ederim cnm:16:

canım tayt aslında ama pantolon.

çoookkk haklısın cnmm:))doğru tespit havalar yüzünden böyle oldu normalde babetle giyiyorum

Back
X