Bugün ne giydin? Çek görelim..

tibitim çok hoş görünüyorsun bayıldım

düş yine çok beğendim canım sadece kemer tek koyu renk olarak gözüme çarptı

burcu bende ceketini çok beğendim kıyafetlerin çok yakışmış

esra elbisen çok cici çok yakışmış ayakkabı daha sade bir ayakkabı olabilirdi sanki canım

gamzebelinay bende çok beğendim çok hoş görünüyorsun. fotoda belli değil ama bencede
çorap giyme canım

Tesekkur ederim kizlarr :)

Twetty seni gormemistim, kombin guzel olmus, zaten citi piti bayansin, fizigin super !

Dus senin kombine bayildim, ama kemer sanki olmamis, acik tonlarda bir kemer daha guzel olurdu diye dusunuyorum. Ayrica fizigin cok duzgun, ne giysen yakisir !

pantolonunu çok beğendm :)

tibitim çok hoş görünüyorsun bayıldım

düş yine çok beğendim canım sadece kemer tek koyu renk olarak gözüme çarptı

burcu bende ceketini çok beğendim kıyafetlerin çok yakışmış

esra elbisen çok cici çok yakışmış ayakkabı daha sade bir ayakkabı olabilirdi sanki canım

gamzebelinay bende çok beğendim çok hoş görünüyorsun. fotoda belli değil ama bencede
çorap giyme canım

gnydncımmmmm, burcucum ve zeynep teşekkür ederim yorumlarınıza:71:

buda bugün ben

$lllll.webp

starlicya35 tesekkur ederim cnm :54:

tatlim guzel ve iddaali olmusun :) kirmizi kemerin de guzel detay olmus.

tweety84 bayıldım cnm. çok uyumlusun. maş. boyuna posuna:nazar:

burcucummm sende yoktun bayadır cnm. iiki geldin:62: kombinin çok hoş her zamanki gibi:nazar:

gamze_belinay gomlegin guzel olmus, ama shortla biraz uyumsuz buldum. SHortunun kendisi guzel, bacaklarinda guzel ztn yakismis :)

Bende bugun boyledim kizlar.

kk2.jpg
burcu arkadaşlar haklı hoş bir hatunsun kıyafetlerini beğendim...:49:

hatunlar günaydın,
sürekli sizi takip ediyorum.bende gün gelecek inşallah fotolarımı buraya koyacağım.şu an diyetteyim.9 kilo fazlamı vermeye çalısıyorum.zayıfladığımda aranızda olacağım. :71:

twetty tshirtüne bayildim, cok tatli olmussun.. :16:
burcucum tek kelimeyle harika... :nazar:
tatlim her zaman ki gibi cok güzel olmus kombinin... :34:

burcucum : beyaz tişörtüne bayıldım çok yakışmış kombin süper
tiviti : canım sen kilo al nolur valaha senin kadar zayıf birini görmedim hayır yani zayıf olunurda kemik kadar olunmazki tatlım yaaaa:59: ama kombin olarak süper :32: diğer yorumum biraz özele kaçtı ama sadece sölemek istedim:46:

içimdeki sen
Ben böyle pantolonları çok severim ama kendimde yakıştıramam belkide denediklerim bana yakışmadı bilmiyorum :)
Ama sende hoşuma gitti..
Zaten dantelli şeylere bayılır... badinde dantel olan yerler var...
Ayakkabılarına zaten laf yok süper.
pantolonda sende hoş durmuş.
daha ne olsun:nazar:

Back
X