Bugün ne giydin? Çek görelim..

Jade, ne kadar oldu oglusun ? Cok hos duruyorsun, seker gibi göbis bile yakismis. :nazar:
7 aylık oldu canımm.. :emir_bebek: çok saol :16:

cnm masallah çok yakışmış hamilelik kaç aylık oldun elbisende çok güzel olmuş bu arada saçlarının rengide çok güzel ne renk cnm istediğim tonda
teşekkür ederim canım saçım röfle... boya değil kuaförüm ayarlıyo rengini hiç bilmiyorum...bayadır boyatamadım dipleri baya geldi...
beğenen yorumyapan herkese ayrı ayrı teşekkürler...:54:

bugün ben...
badim ne kadar belli olsada sırf danteldi içimde siyah badim vardı...

çok güzel ve uyumlu olmussun cnm siyahı çok seviyorum dantel badiden bendede siyahı modeli farklı çok severek giyiyorum bu arada çok zayıf görünüyosun fiziğin çok hoş kaç kilosun

Son düzenleme:
Elbise :Cavalli /nişantaşından
1.700.00 YTL
Ayakkabı :Prada
650.00 YTL

41

neee 41 yasındamısınız inanmam 33,35 falan gösteriyosunuz masallah size:nazar: iyi bakmışsınız kendinize insallah bende sizin gibi olurum o yasa gelince bu arada haklıymısım çok para harcıyosunuz kıyafete vallah bende çok düşkünüm değişik değişik kıyafetler alıyım giyeyim ama çok pahalıya almamaya çalışıyorum nasılsa 1,2 kere giyip sıkılıyorum sonra gardolap bekçisi oluyolar

$IMG_6309.webp

bugunde boyleyımm.

kızlarr bu trendyol güvenilir mi ilk defa ürün alcam ordan
bi dee ürünler resimdekiler gibi mi bazen resimde güzel görünen bişi orjinalde çok çirkin olabiliyo tereddüt dde kaldım bi yardımcı olsanız
bide sepete eklediğim ürürnleri nasıl satın alcam aradım bulamıyorum.

çok güzel ve uyumlu olmussun cnm siyahı çok seviyorum dantel badiden bendede siyahı modeli farklı çok severek giyiyorum bu arada çok zayıf görünüyosun fiziğin çok hoş kaç kilosun

Teşekkür ederim monthcum:71:
kilo almışım biraz şimdi 49kg oldum :)

uzun zamandır kombin ekleyemiyodum bugün böyleydim beyaz konvers vardı ayağımda beyaz saatimide takıcaktım ama annemlerde kalmış:50:$Görüntü023.webp$Görüntü021.webp$Görüntü025.webp

Öğlen yemeği tatili

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 211354

cok hos olmussun ayaginda ne renk vardi?

kızlar bu yıl puantiye çok modaaaaa:81::81::81:

ben sevmiorum pointillet li kiyavetleri ama sana cok yakismis saclarinda cok guzel olmus

uzun zamandır kombin ekleyemiyodum bugün böyleydim beyaz konvers vardı ayağımda beyaz saatimide takıcaktım ama annemlerde kalmış:50:Eki Görüntüle 211407 Eki Görüntüle 211408 Eki Görüntüle 211409

cok uyumlusun canim beyaz skinny cok yakismis

begendiiiiiiiimmmmmm bu tarz seyler bence sana dahada yakisiyor tam yasina uygun.....acik renkleri seviyoruuuum

teşekkür ederim cnm kilo verince daha spor daha dar giyebiliyorum artık istediğim tek şey skiny gikmekti artık giyiyorum M ve 38 bedenler bile oluyo....bende açık renkleri çok seviyorum cnm:16:

Back
X