gayet güzel... hergün süslü püslü olmuyo dimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende dün oğlumun doğum günü için kuranı kerim okuttum pasta falan kestik misfirlerimizle güzel vakit geçirdik dün böyleydim tunik biraz kilolu gösterdi kabul diyorum
Eki Görüntüle 215894 Eki Görüntüle 215895
çok teşekkür ederim gerçekten arkadaşın olarak görmen hoşuma gitti sevgiler arkadaşım
iyi niyet mesajlarını sevdim çok tatlısın sevgiler
Dün işyerine prensesin baskını
Eki Görüntüle 216214
Eki Görüntüle 216215
Eki Görüntüle 216216
nightwalker; iyisin hoşsun güzelde giyiniyorsun fakat neden yüzünü kapatma gereği duymuyorsun?
Daha sonra bu muhabetten başın ağrımasın.
bu da dün ben
ayağımda da hafif topuklu siyah ayakkabı vardı ama onu çekemedim Eki Görüntüle 216304
Allah kabul etsin, ne iyi etmissiniz. Cnm, kiyafet secimin uygun olmus ama evet, bence de biraz kilolu göstermis. Ama ondan cok beni ayakkabilar rahatsiz ettionlar olmamis sanki
Nightwalker senin saç rengin neydi çok hoş maşallahBu arada takip ediyorum burada seni hoş giyiniyorsun biraz da cesursun sanki
Malum türk erkeği azcıcık kıskanç
Yalnız çok para harcıyorsun kıyafete galiba bi ara yamzıştın 1700 fln
Fiyat yazma bence bundan sonra, malum bu parayla 1 ay geçinenler var
Ama şunu da söylemeden edemicem parası olup da yakıştırıp becerip de giyinemeyenlere de güzel örneksin![]()
![]()
Sevgili Leylass Kardeşim:
Örnek gördüğün için teşekkür ederim.Fiyatını burdaki arkadaşlar sorduğu için yazdım keşke takip ederek öneride bulunsaydın.Bu parayla belkide 2 belkide 3 ay geçinenler var doğru.Benimde konumum gereği ve yaptığım iş gereği giyinime özen gösteriyorum.Bende bir türk erkeğiyle evliyim ve eşimde akıllı kıskançtır....cesur giyinmek görecelidir....
kızlar bende dün oğlumun doğum günü için kuranı kerim okuttum pasta falan kestik misfirlerimizle güzel vakit geçirdik dün böyleydim tunik biraz kilolu gösterdi kabul diyorum
Eki Görüntüle 215894 Eki Görüntüle 215895
teşekkür ederim cnm...evet cnm kilolu gösterdi bidaha giymeyi düşünmüyorum. ayy gerçekten ayakkabılar olmamışmı aslında son anda misafirler kapıdayken formentodan aldım giydim keşke yumurta burun siyah ayakakbılarımı yıkayıp giyseydim önceden ama unuttum çok telaşım vardı