Bugün ne giydin? Çek görelim..

en son ekledıgım resım merdıvenlerde cekıldı canım acaba ondanmı boyum uzundur benım resımlerden kaynaklanıyorda olabılır.

belkide fotodan kaynaklanıodur cnm.:26: çünkü bnm boyum 168 normalde senden kısayım ama sanki senden daha uzun duruorum fotolarda:26:

nightwalker a çok şaşırdım bnde:53: inanmıştım valla:60: hatta anneme filan gösterdim kadına bak 41 yaşında ama ne kadar bakımlı die:9:

aşkito çok tatlısınız ikinizde maşallah kızına:nazar:

Askitom masallah size cok tatlisiniz , ipekcige bayildim..
insallah banada nasip olur ...

resim eklemiyeli uzun zaman olmus , özlemisim
resim bugune ait degil sade bir hal..
boynumdaki melek kolyem melegimin hediyesi ..
$cats.webp

Askitom masallah size cok tatlisiniz , ipekcige bayildim..
insallah banada nasip olur ...

resim eklemiyeli uzun zaman olmus , özlemisim
resim bugune ait degil sade bir hal..
boynumdaki melek kolyem melegimin hediyesi ..
Eki Görüntüle 220227

Artık konuyu dağıtmayalım ve konu kapsamında yorum yapalım diyorum ve
kolye gibi melek gibisin, özelliklede boğaz manzarası ile diyerek başlıyorum.

0o_burcu_o0 fizigin cok guzel, citipitisin, ne giysen yakisiyor canim :):nazar:

Nightwalker, yine herzamanki gibi bakimli ve hossun.

Kizlar cok yogunum, giremiyorum net'e fazla. O yuzden bir gelip bir kayboluyorum :2:

Uzun zaman sonra yine, dun boyleydim :)
rambler.jpg

rastgele açtığım bir sayfada böyle bir güzellik görmek :) maşallah..bu tarz giyinmeyi isterdim ben de ama işim ve 3-4 kg fazlalık sayesinde giyemiyorum :)

rastgele açtığım bir sayfada böyle bir güzellik görmek :) maşallah..bu tarz giyinmeyi isterdim ben de ama işim ve 3-4 kg fazlalık sayesinde giyemiyorum :)

Cok tesekkur ederim tatlimm :69:

Selayhus, kolyen tam net belli degil ama cok guzel gorunuyor..

Askito anne kiz cok tatli olmussunuz, 41 x massallaha:nazar::nazar:

uzun süredir kombin eklemiyorum ara ara tanıdıklarım resim eklemişmi diye bakıyordum buraya.. o bayanın resimlerini gördüğüm an fake olduğunu anlamıştım :51: ama sivrilik yapmamak için hiç ağzımı açmadım, hoş vaktimde olmadı yazıcak.. o yüzden bu bombanın patlaması filan beni hiç şaşırtmadı :82: ayrıca ne bayanı ne de giyim tarzını ben beğenmedim 90lardan kalma kıyafetler, gereksiz dekolteler falan bana hitap eden bir manken yada oyuncu değilmiş tanısaydımda sevmezdim sanırım :37:

hanturku ve aşkitoyu gördüğüme çook çook mutlu oldum :69: nasıl özlemişim sizin resimlerinizi :69:
aşkito kızında çokk tatlı canım maşallahhh
burcucum sende çok hoşsun :69:

Tesekkur ederim barbieveken, sen neden resim eklemiyorsun artik, ozlettin kendini!

soyle_olric cok sirin ve tatli olmusun canim :))

Bugun boyleydim, biraz basit ama herneyse. Bugun sinavhaftamin son gunuydu, artik bakimsiz gunlerimi geride birakiyorum:66:
IMG_2881-kopie.jpg

bugun boyleydim, biraz basit ama herneyse. Bugun sinavhaftamin son gunuydu, artik bakimsiz gunlerimi geride birakiyorum:66:
[ımg]http://i234.photobucket.com/albums/ee240/bloodysecret/ımg_2881-kopie.jpg[/ımg]

canım harikasın bu halin bakımsızsa bakımlıları sabırsızlıkla bekliyorum yoksa sende mi fake sin :):69:

Bugun boyleydim, biraz basit ama herneyse. Bugun sinavhaftamin son gunuydu, artik bakimsiz gunlerimi geride birakiyorum:66:
IMG_2881-kopie.jpg

teşekkürler tatlım..bu yaşımda 'tatlı' sıfatını duymak sevindirdi beni :)
sen de çok güzel olmuşsun..takibinde olacağım bundan sonra sanırım :)

Back
X