Bugün ne giydin? Çek görelim..

Zaten mankenmis kendisi :1: :1:
Yani nightwalker isimli üye o resimleri netten bir mankenin resimlerini calip burda evcilik oynamis kisa bir süre :))))

hadi ya....zaten banlı görünüyo....üyeliği iptal olmamış mı?

nasıl oluyo....?????

bu tür şeylerde ben insanların sadece kendını kandırdıklarına inanırım.......

gayet uyumlu olmus

Rabarba, siyah en güzel renk ya. Takilar, ojeler fln hareket getirmis

Düs, etegini boydan görmek isterdim

Aysem yine cok güzel bir kombin. Bu tür kemerleri pek sevmiyorum ama giyeni görünce de hosuma gider, yakistirmissin. Ayakkabilarin kiyafeti tamamlamis.

Tiviti Dügünde daha elegan olmussun. O ayakkabilarla asla kombinlemek aklima gelmezdi ama cantayla birlikte olmus. Saclarin ve küpelerin elbiseyle cok uyumlu olmus. Ojeleri de görmedim sanma haa
ayaklarımı gözünüze sokmuşum kocaman fotoyla bende şimdi farkettim görmemek mümkün değil bu durumda zaten :) çok teşekkür ederim ayrıntılı yorumuna canım :38:
canım ya ne kadar şuhh pozlar veriyosun ben hiç beceremıyom yaaa......:52:

püf noktası var mı...?????????

benım dünya fotom var ama hep klasik pozlar.....

şöle senin gibi bi objektife bakamadım gitti ya.....

çok kıskandım.....

ben nasıl vericem ya...??????

hamurumda var dermişim :86: bilmemm fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum canım :69: istediğim gibi bakıyorum objektife öyle uğraşmıyorum hatta peşpeşe pozlama yapıyorum otomatik :60: çok teşekkür ederim güzel yorumun için :71:

Son düzenleme:
yine cok güzel bir kombin. kilonu sorabilir miyim cnm ? cok ince duruyorsun, tü tü tü masallah :nazar:

Çok sagol canım..aslında fazla zayıf değilim 52 kg bu sıralar nedense biraz kilo aldım :(

pantolonlarımız aynı:1:çok rahat dimi nerden aldın canım ben adl den almıştım..kombinini beğendim:34:

Teşekkür ederim canım..evet bu tarz pantolonlar çok rahat bende siyahida var vero moda dan almıştım ben :)

Çok sagol canım..aslında fazla zayıf değilim 52 kg bu sıralar nedense biraz kilo aldım :(

Teşekkür ederim canım..evet bu tarz pantolonlar çok rahat bende siyahida var vero moda dan almıştım ben :)

boyun kac ki ? gayet incesin. yeter ki kilo alma. form korumak zor sey ya:59:

haftasonundan oglumla ben, yaz gelince skinnyleri cikarip attim salas bir hale büründüm :)).
$cats.webp

haftasonundan oglumla ben, yaz gelince skinnyleri cikarip attim salas bir hale büründüm :)).
Eki Görüntüle 226986

hoş görünüyor bu şekilde ama tek gözüme batan ayakkabı seçimin sandalet mi terlik mi tam anlayamadım ama böyle bol bir kotun altına bence converse yada spor babetlerden giderdi diye düşündüm onun haricinde gayet hoş.

Son düzenleme:
hoş görünüyor bu şekilde ama tek gözüme batan ayakkabı seçimin sandalet mi terlik mi tam anlayamadım ama böyle bol bir kotun altına bence converse yada spor babetlerden giderdi diye düşündüm onun haricinde gayet hoş.

Yorumun icin tesekkur ederim düs, guzel havayi gorur degerlendip sandaletleri taktim ayagima :) uygun bulup , dedigin gibi de giyiniyorum bu kotumun altina ..

boyum bildigim kadariyla 1,67 :51: aslinda kilo alan biri degilimdir kendimi bildim bileli fazla kilo almam...ama nedense bu aralar biraz kilo aldim böyle kalsam iyi ama ramazanda yaklasiyor kesiiiin kilolar artacak :43:

tatli bir boy ve oranti.. ben 1,64üm sanirim ama 55lerdeyim daha yeni yeni :D yeni derken tekrar yani. ama dedigin gibi Ramazan da yaklasti. Kilo alacagimiz kesin

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, bu da benim dünkü halim..

Isilay genel olarak güzel seyler giyinmissin, cok genc ve sevimli bir look, ancak bana göre tisört de gösterisli, pantolon da. böyle birarada fazla buldum. Tisörtü mercan rengi veya canli turkuaz bir kot/ pantolonla kombinleseydin daha da güzel dururdu.

kolundaki saat bu kiyafete hic olmamis. yine canli bir renkte öyle cok kibar olmayan bir saat süper giderdi.

pantolona gelince, onu bence yüksek ayakkabilarla (cizme yari cizme olur mesela) giymelisin, düz biraz daha solgun öne cikmayan bir renkteki bluz ile gayet hos olur.

Back
X