Bugün ne giydin? Çek görelim..

ya aslında bende pek beğenmedim kollarını
acilen almam gerekiyodu en iyi seçenek buydu:2:
ayakkabılarıma bende bitiyorum aşkitom bakmaya kıyamıyorum:69:
çivi topuk olmasına rağmen çokta rahatlar:31:

$Adsız.webp

bende Bugün böyleydimmmmm :71:

herkese merhabaa
uzun zamandır foto koymuyordum çok özendim:8:
buda 2 hafta önce arkadaşımın düğününde giydiğim elbisemm
Eki Görüntüle 232390

vay vay sevgili öğretmenimizde gelmiş Kıyafet süper içindekide öyle maşallah

foto cok buyuk olmuş az kucult de koo sefkilim :12::4:

Seni burada görmek ne güzel güzel prensesim Çok özledim seni sensiz sitenin tadı yok

İkinizide kocamaaaan öpüyorum canlarım

icimdeki_sen, sese, benimminikelam ve 15 diğer kişi bu mesajı beğendiler.
Miha, twetty84, umutefe, SiYaHinCiM, berra_, Selayhus, hanturks, Gamze_Belinay, PatikliPenguen, AlminaCinar, sourapple, Tatlim_10, beren91, minikdepresif, skopca

teşekkr ettimmmm :16::16:

Gamze_Belinay sade ve hoşsun atletinin yakası çok hoş

samantha ayakkabıların biraz daha açık renk olsaymış sanki tam olurmuş ama çok da göze batmadı çok güsel

whiterose bence elbisedense ayakkabılar güsel elbisenizin siyah olan kısmındaki detayı affınıza sığınarak kilolu göstermiş sanki ...ama ayakkabılarınız çok hoş:69:

Son düzenleme:
http://a1107.hizliresim.com/11/7/30/5051.jpg
niye img komutu çalışmıyor bu topicte acaba

maşallah 2fotodada çok şıksınız..
1.fotoda ayakkabına 2. fotoda da pembiş pantolonuna ayrıca bayıldım:69:

Her eklediğin fotoya wauwwwwwwwwwwwwwww diye bakıyorum... Fiziğin ve kombinlerin süper.. giydiklerini çok güzel taşıyorsun:nazar:

öncellikle herkese hayirli Ramazanlar

bana yorum yapan, begenen herkese coook tesekkür ediyorum :66:

bu aralar pek yorum yapan yok bir kac arkadas/abla haric
:82::82::82:

whiterose; elbisen cok hos görünüyor ama keske daha zarif bir saat secseydin bu biraz spor durmus gibi...ayakkablarinda hos ama bu elbisenin altina platform topuk coook hos dururdu
Gamze_Belinay; üstündeki cok hos detaylari güzel durmus..bu kombini birde skinny pantolonla deneyebilirsin eminim süper olur
samantha; ben siyah pembeli kombinine bayildim cooook hos hele ayakkablarin...bir pantolonun kesimini pek begenmedim pacalari biraz daha dar olabilirdi
0o_burcu_o0; elbise + ayakkablar hos ama elbise seni biraz hamile gibi göstermis
NHR_; ´mavi & beyaz`in uyumu cok güzel...spor bir kombin olmus..tam günlük cok güzel

Back
X