Bugün ne giydin? Çek görelim..

bir akşam üstü gezmesi kombiniydi...

$Fotoğraf1161-horz.webp$Fotoğraf1111-horz.webp

canim ayni kombini altindaki siyah olmadan siyah bir blazer ve güzel bir kolye ile kombinlesen sanki daha farkli dururdu.. pantolon olarak da siyah veya koyu jean olsa daha iyi olurdu.

aslında siyah skiny pantolonumu giyicektim ama ütülemek istiyodu bende aceleyle giyindimiştim elime gelen jeanı giydim ama öylede giyiyorum teşekkür ederim yorumun için cnm

Son düzenleme:
normalde senin tarzın çok hoşuma gidiyor ama bu kombininin rahat görünmesi dışında pek hoşuma gitmedi üzgünüm :26: ama ojelerin ve fuları bağlama şeklin acayip hoşuma gitti, rica etsem resimli bi şekilde anlatımını yapar mısın senin topiğinde :61:

teşekkür ederim canım:69: müsait bi zamanımda yaparım tabiiii
yeni topik bile açarım hatta :1:

teşekkür ederimm :69:.. al sende, seninde olsun :1:

hımm etegini sevdim ama bence bunun üzerine beyaz kare yaka kısa yada sıfır kollu bir badi giysen daha iyi olurdu canım :34: etek çok efil efil badin biraz sonbaharlık gibi duruyor :71:

yorumun yaptigin icin sagol canim :34: ....üstümde zaten kolsuz badi vardi fakat evden sabah ciktigim icin serin olur diye düsündüm.. bolero tarzi birsey giyindim hava isinincada cikardim
yani üstümde zaten kolsuz beyaz badi vardi ama bolerosuz bir resim cekmeyi unutmussum :50:

Son düzenleme:

kontesim cantani ve ayakkabilarini yakistirmadim .. onun disinda efil efil yazlik bir kombin..
söylede bir öneride bulunmak istiyorum kusum, üstüne koyu renk bir badi pantolonunu dahada cok öne cikartirdi ...
:92::92:

o pantolu da hiç koyu renkle giymedim sanırım daha :1: elim hep açıklara gidiyor
teşekkür ediyorum kuşumm:69::94:

Son düzenleme:
[QUOTE=kkontess;20677166]o pantolu da hiç koyu renkle giymedim sanırım daha :1: elim hep açıklara gidiyor
teşekkür ediyorum kuşumm:69::94:
[/QUOTE]

benimde ilk aklima gelen kahve tonlarinda bir badi oldu :)

bnnu : canım benim çok teşekkür ederim evet saçlarımı boyattım tatlım:nazar:
month : çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim:49:

tatlım _10 : canım Allah seni nazarlardan korusun o nasıl fiziktir öyle etek harika olmuş uyum süper çok beğendim yarın bende etek giycem kıskandım ya:49::49:

merhaba kızlar:)bende 2010 kasım anneleri topiğindenim,topiğinizi inceledim kıyafet ve alışveriş tutlusuyla dolu biri olarak ve giyinmeyi seven biri olarak bayıldım.bende resim koymak istiyorum ancak başım kapalı:)tabi bu engel diil oğlumsuz resmim de yok tabi:)eee malum 10 aydır kucağımı ondan önceki 9 ay da karnımı baya işgal ettiği için:)

aylar öncesinden bir park gezmesi resmi,evmize çok yakın parka giderken$DSCF3239.webp

bu da bi avm gezmesinden $DSCF3463.webp

bu da hastaneye gittiğimiz bir günden$DSCF2946.webp

ayakkabılar çıkmamış hiçbi resimde ama ben söyliyim,ilkinde adidas siyah spor ayakkabısı vardı ayağımda
diğer 2sinde ise krem üzeri toprak rengi desenli babet vardı

Back
X