Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ayni kombini altindaki siyah olmadan siyah bir blazer ve güzel bir kolye ile kombinlesen sanki daha farkli dururdu.. pantolon olarak da siyah veya koyu jean olsa daha iyi olurdu.
normalde senin tarzın çok hoşuma gidiyor ama bu kombininin rahat görünmesi dışında pek hoşuma gitmedi üzgünüm :26: ama ojelerin ve fuları bağlama şeklin acayip hoşuma gitti, rica etsem resimli bi şekilde anlatımını yapar mısın senin topiğinde![]()
teşekkür ederim canımmüsait bi zamanımda yaparım tabiiii
yeni topik bile açarım hatta![]()
teşekkür ederimm.. al sende, seninde olsun
hımm etegini sevdim ama bence bunun üzerine beyaz kare yaka kısa yada sıfır kollu bir badi giysen daha iyi olurdu canımetek çok efil efil badin biraz sonbaharlık gibi duruyor
kontesim cantani ve ayakkabilarini yakistirmadim .. onun disinda efil efil yazlik bir kombin..
söylede bir öneride bulunmak istiyorum kusum, üstüne koyu renk bir badi pantolonunu dahada cok öne cikartirdi ...
:92::92:
teşekkür ederimm.. al sende, seninde olsun
ahh canım bulamıyorumki... bulsam yapışcam direkt![]()
cok cici olmussun. sacindaki özellikle yakismis.
tatlım _10 : canım Allah seni nazarlardan korusun o nasıl fiziktir öyle etek harika olmuş uyum süper çok beğendim yarın bende etek giycem kıskandım ya![]()