Bugün ne giydin? Çek görelim..

monthcum resimde fazla belli olmuyor ama etegin cok hos fakat kemer olmamis...ya kemer yada bluz ikisinini beraber kombin etmeseydin keske...gözüm nedense renkli birsey aradi cok simsiyah...bluzunu renkli seceydin keske yasinada daha uygun olurdu

teşekkür ederim cnm:16: etek bulüz değil cnm elbise kemerde elbiseyle birlikte..evet yasıma göre ağır ama sadece düğünlerde ağır giyininiyorum normalde daha spor giyinirim değişiklik olsun isterim siyahıda çok severim hele böyle simsiyah olmayı ağır durur her zaman yas tutar gibi olur ama ben seviyorum.... aslında aşkı memnuda bihter buna benzer bişey giymişti bende görünce onu hatırladım ve hemen aldım çok beğenmiştim ama bihterinkinin elbisnin önü açık ve daha kısaydı benimkide benzeri ama elbiseyi görünce bunu hatırlattı bana işte bihterinki buydu cnm
Eki Görüntüle 276760 [/QUOTE]

Ben etek sandim vallah :17: pek belli olmamış...ozaman elbiseye laf yok :34: ama kemeri (cikiyorsa eger) ve ayakkablari başka renkte kullana bilirsin biraz daha canlı olur..yerine göre ağır giyinmeyi bende seviyorum ama biraz az da olsa değişik renk katma taraftarıyım

Efsuncum seni de değişik buldum normal haline göre
ama biliyo musun nedendir bilmem tatlı geldin gözüme:31::21:

tesekkür ederim :)

rengi çok güzel gömleğin şimdi böyle salaş şeyler moda...kız korkmadınmı yerin dibine inmeye ayyy bi tuhaf oldum derin nefes alayım bare:27:

sagol canim. hic korkmadim vallahi. fabrika gibi yer, o kadar iyi donanimi vardi ki insan korkmuyor. ama orada calisanlara saygim artti tabi, nemli sicak hava biz gezerken zorlandik ki, bir de calisiyorlar

bartınlılar taaa oralara gitmiş de hala şivelerinden vazgeçememişler mi :1:
7 senedir bartında yaşıyorum
hala anlamıyorum ne dediklerini :60:
geliyalaaa
anladıyy sen
naptıyy? böleee :27:

cok komik siveleri, seviyorum ama :) düsünsene, almanyadasin ve yer altina bir alman sirketindesin sonucta. ama 900 m asagida ilk duydugun ses (uzayli görmüs gibi oluyor) geliyalaaa oldu :) bu cevrede cogunluk karadenizli, madenden madene gelen isciler... cok eglenceliydi :D

teşekkür ederim cnm:16: etek bulüz değil cnm elbise kemerde elbiseyle birlikte..evet yasıma göre ağır ama sadece düğünlerde ağır giyininiyorum normalde daha spor giyinirim değişiklik olsun isterim siyahıda çok severim hele böyle simsiyah olmayı ağır durur her zaman yas tutar gibi olur ama ben seviyorum.... aslında aşkı memnuda bihter buna benzer bişey giymişti bende görünce onu hatırladım ve hemen aldım çok beğenmiştim ama bihterinkinin elbisnin önü açık ve daha kısaydı benimkide benzeri ama elbiseyi görünce bunu hatırlattı bana işte bihterinki buydu cnm
Eki Görüntüle 276760

Ben etek sandim vallah :17: pek belli olmamış...ozaman elbiseye laf yok :34: ama kemeri (cikiyorsa eger) ve ayakkablari başka renkte kullana bilirsin biraz daha canlı olur..yerine göre ağır giyinmeyi bende seviyorum ama biraz az da olsa değişik renk katma taraftarıyım[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm fikirleriniz benim için çok önemli... bi tek eteği kemersiz giyemem cnm çünkü yanlardan kemer yeri var boşta tuhaf durur olmasaydı kemersizde güzel olurdu bihterinki gibi sağol tatlım:16:

Son düzenleme:
Elbisen güzelmis her ortama uydurabilen bir parca ne güzel. hatta farkli kemerler de kullanilabilir...
ama ayakkabilarini sevmedim daha genc bisey olmaliydi sana...

teşekkür ederim cnm o ayaykkabıları bende pek sevmiyorum ama inanılmaz rahatlar ayaklarımı yormuyolar

Güzelsin güzell:16:
Ama ki birde başka bir şal ya da flarla dene derim:34:
başka şu dikdörtgen şallar kalın duruyor bu tek kat ve ince o yüzden bunu seçtim aslında puşi felan olabilir bir tane edinirsem onu da denerim teşekkür ettim canım :38:

çok hoş ve çok güzel olmussun pozlarında harika bi tek fular olmasaydı daha iyi olurdu sanki :26:
teşekkür ettim tatlım aslında fularsız denedim ama sönük kaldı öyle :18:
accuk canlansın istediydim :54:

Kumas ve renkleri pek sevmedim dogrusu. üzerindeki sey daha cok siyah düz kumas etek veya pantolonla giderdi, pantolon daha spor ve o da kendinden desenli sayilir farkli renk tonlari icerdigi icin. ikisi birarada karisik durmus. hirkayi cok sevdim, o pantolonun üzerine sade turuncu bir tüst giyseydin kiyafet süper olurdu kanimca. ama biseyi demeden gecemicem, fizigin güzel, cok feminen

çok teşekkür ederim canım :) bu yaşta hala övgü alabilmek çok güzel :)

Back
X