Bugün ne giydin? Çek görelim..

Ben de bugün böyle giyindim
Bu gömleğimi çok seviyorum arkadan düğmeli:9:

Eki Görüntüle 277756

Tatli detaylari olan giysilerin var ve kombinlerken de detaylari es gecmiyorsun bu cok hosuma gidiyor sende. Seninle birlikte alisverise cikmayi cok isterdim dogrusu. Gömlegin süppper ve farkli renklerle ve stillerde kombinlenebilecek bir parca. hersey yine uyum icinde kombininde.

içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok hoş

mdree gömleğine bayıldım kolyen de güzel ama gömlek desenli olduğu için çok kalabalık durmuş

berencim elbiseni merak ettim bir de koyu renk çorapla daha mı iyi olurmuş acaba

bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına

tivitim kazak şort uyumu süper ten rengi çorap yerine koyu renk bir çorap tercih etsen bence dadından yinmezmiş

ruh pastam seni tiger larinla seviyorum. bu kombinin bana çok sade geldi alışmışım değişik kıyafetlerine

tatlım 10
şalını ve hırkanı çok beğendim kemer fazla göründü gözüme

Son düzenleme:
içimdekisen düğüm fikri benim hoşuma gitti değişik bişey olmuş
kıyafetlerinde yakışmış canımm

ruhpastası son iki kombinide beğendim canım yazlık kombinle mavi gömlekli kombini
hoş ve güzel görünüyor

bnnu fiziğin çok hoş genelde her giydiğini yakıştırıyorsun beğeniyorum canımm

tivitim seni hep beğendim beğeniyorum beğenicemm :))
aynen seninde çok hoş bir fiziğin var giydiklerini yakıştırıyorsun
duruşun pozlarında pek hoş

tatlım ben çok beğendim kombini canımm

renk uyumunu cok sevdim. o boydaki bir etegin üzerine daha kisa veya daha uzun bir ceket giyerdim ama hos durmus yinede. ceketini özellikle sevdim.

çok teşekkür ederim canım:49:

içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok hoş

mdree gömleğine bayıldım kolyen de güzel ama gömlek desenli olduğu için çok kalabalık durmuş

berencim elbiseni merak ettim bir de koyu renk çorapla daha mı iyi olurmuş acaba

bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına

tivitim kazak şort uyumu süper ten rengi çorap yerine koyu renk bir çorap tercih etsen bence dadından yinmezmiş

ruh pastam seni tiger larinla seviyorum. bu kombinin bana çok sade geldi alışmışım değişik kıyafetlerine

tatlım 10

canımmm elbisem böyle transparan bişi yani etek kısmı öyle içinde astar var çok kısa o da o yüzden trenckot giymek durumunda kaldım:1: ben siyah çorap sevmiyorum ama çok soğuk olunca giycem söz:49:

kontess yazlık kombinini çok sevdim :17:
mdre gömleğin hoş fakat kolye kot ve gömleğin üstüne çok abartı olmuş.
bnnu altında pantolon var sanırım tuniğin epey uzun taytla daha hoş duracağını düşünüyorum bide renk olarak çok koyu kaçmış boynundaki aksesuar güzel tunikle uyum içinde.
beren trençin ve eteğin hoş duruyor

aslında o etek değil içimde elbise vardı ama trenckotu çıkardıktan sonra resim çekemedim:43:

anti tiger'cılar siziiiiii:60:

Hayırr ya bende tigerlarımı çoook severim ayağımı kibar gösteriyo:9: +benim tigerlarımı annem bile çok seviyo converselere inat :9::21:

kontess yazlık kombinini çok sevdim :17:
mdre gömleğin hoş fakat kolye kot ve gömleğin üstüne çok abartı olmuş.
bnnu altında pantolon var sanırım tuniğin epey uzun taytla daha hoş duracağını düşünüyorum bide renk olarak çok koyu kaçmış boynundaki aksesuar güzel tunikle uyum içinde.
beren trençin ve eteğin hoş duruyor

Teşekkür ettim twettycan :):8:

içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlım:1: gerisi hoşşşş

bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek:1:

ruh pastam tiger sana çok yakışıyor,spor ve hoş bir kombin olmuşşş,keyfini de kıskandım:1:

mdree kolyen güzel ama gömleğin de desenli olduğu için fazla görünüyor gözeee,çok şıksın...

beren harika olmuşssunnnnn

tibitimmm çok hoş grünüyorsunnnn

tatlım 10 her şey güzel de ayakkabının modeli pek hoşuma gitmedi

Teşekkür ederim gece kuşu mesajı aldım:9:

Tatli detaylari olan giysilerin var ve kombinlerken de detaylari es gecmiyorsun bu cok hosuma gidiyor sende. Seninle birlikte alisverise cikmayi cok isterdim dogrusu. Gömlegin süppper ve farkli renklerle ve stillerde kombinlenebilecek bir parca. hersey yine uyum icinde kombininde.

Bende çok isterdim inan :) Teşekkür ederim

tatlım 10

Teşekkür ediyorum canımcım bu o kolye konusunda 4 msj emin ol mesajı çok sağlam aldım:9::12:

Sabah Sabah ben :21:

$fotoğraf0809.webp

çok güzel olmus kombinin..ahh yazı özledim bile

cok rahat, kirmizi bu kombine cok iyi gitmis

tatlım 10

içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlım:1: gerisi hoşşşş

bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek:1:

ruh pastam tiger sana çok yakışıyor,spor ve hoş bir kombin olmuşşş,keyfini de kıskandım:1:

mdree kolyen güzel ama gömleğin de desenli olduğu için fazla görünüyor gözeee,çok şıksın...

beren harika olmuşssunnnnn

tibitimmm çok hoş grünüyorsunnnn

tatlım 10 her şey güzel de ayakkabının modeli pek hoşuma gitmedi

içimdekisen düğüm fikri benim hoşuma gitti değişik bişey olmuş
kıyafetlerinde yakışmış canımm

ruhpastası son iki kombinide beğendim canım yazlık kombinle mavi gömlekli kombini
hoş ve güzel görünüyor

bnnu fiziğin çok hoş genelde her giydiğini yakıştırıyorsun beğeniyorum canımm

tivitim seni hep beğendim beğeniyorum beğenicemm :))
aynen seninde çok hoş bir fiziğin var giydiklerini yakıştırıyorsun
duruşun pozlarında pek hoş

tatlım ben çok beğendim kombini canımm

sağolun hatunlarr:27::27::27:

kuşkam ben orda mülakata hazırlanıyordum :1: keyfe aldanma sen :1:

bnnucum fular asıl kombinini bulamamış henüzz:23:

beren91;

tesekkür ederim canim evet flashli cektim ama isiktanmi bilemicem garip cikmislar

bnnu;
yorumun icin tesekkür ederim icimde beyaz kolsuz badi vardi....evet kemeri pek kimse sevmedi :19: neyazikki ince sal artik kullanamiyoruz buralarda havalar eksi derecelerde

RUHPASTASI;
tesekkürleeeeer

GeCe_KuSu;
sagol yorumun icin...ayakkablari degistirmek zorunda kaldim zaten hava cok soguktu..spor ayakkabi giyindim ama resmin cekmedim :17:

hanturks;
cook tesekkür ederim

gnydn64;
tesekkür ederim canim

ilk kombini daha cok sevdim ben canim maviler cok güzel olmus...kolyendeki gül biraz bozuyor gibi ama göze batmiyor

sal aslinda hos ama icinde siyah/gri olan bir sal dahada yakisirdi sanirim...elbise hos ama

gayet spor bir kombin olmus...kirmiziyi güzel uydurmussun...sanki converse daha güzel olurdu ama böylede hos

cizmelerin güzel etegin rengide güzelmis...ama ceketin keske ya eteginin boyuna kadar uzun yada biraz daha kisa olsaymis

Back
X