bugünden ben:26:
Eki Görüntüle 277753
renk uyumunu cok sevdim. o boydaki bir etegin üzerine daha kisa veya daha uzun bir ceket giyerdim ama hos durmus yinede. ceketini özellikle sevdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünden ben:26:
Eki Görüntüle 277753
bugünden .......................![]()
renk uyumunu cok sevdim. o boydaki bir etegin üzerine daha kisa veya daha uzun bir ceket giyerdim ama hos durmus yinede. ceketini özellikle sevdim.
içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok hoş
mdree gömleğine bayıldım kolyen de güzel ama gömlek desenli olduğu için çok kalabalık durmuş
berencim elbiseni merak ettim bir de koyu renk çorapla daha mı iyi olurmuş acaba
bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına
tivitim kazak şort uyumu süper ten rengi çorap yerine koyu renk bir çorap tercih etsen bence dadından yinmezmiş
ruh pastam seni tiger larinla seviyorum. bu kombinin bana çok sade geldi alışmışım değişik kıyafetlerine
tatlım 10 şalını ve hırkanı çok beğendim kemer fazla göründü gözüme
kontess yazlık kombinini çok sevdim
mdre gömleğin hoş fakat kolye kot ve gömleğin üstüne çok abartı olmuş.
bnnu altında pantolon var sanırım tuniğin epey uzun taytla daha hoş duracağını düşünüyorum bide renk olarak çok koyu kaçmış boynundaki aksesuar güzel tunikle uyum içinde.
beren trençin ve eteğin hoş duruyor
bugünden .......................![]()
anti tiger'cılar siziiiiii![]()
kontess yazlık kombinini çok sevdim
mdre gömleğin hoş fakat kolye kot ve gömleğin üstüne çok abartı olmuş.
bnnu altında pantolon var sanırım tuniğin epey uzun taytla daha hoş duracağını düşünüyorum bide renk olarak çok koyu kaçmış boynundaki aksesuar güzel tunikle uyum içinde.
beren trençin ve eteğin hoş duruyor
içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlımgerisi hoşşşş
bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek
ruh pastam tiger sana çok yakışıyor,spor ve hoş bir kombin olmuşşş,keyfini de kıskandım
mdree kolyen güzel ama gömleğin de desenli olduğu için fazla görünüyor gözeee,çok şıksın...
beren harika olmuşssunnnnn
tibitimmm çok hoş grünüyorsunnnn
tatlım 10 her şey güzel de ayakkabının modeli pek hoşuma gitmedi
Tatli detaylari olan giysilerin var ve kombinlerken de detaylari es gecmiyorsun bu cok hosuma gidiyor sende. Seninle birlikte alisverise cikmayi cok isterdim dogrusu. Gömlegin süppper ve farkli renklerle ve stillerde kombinlenebilecek bir parca. hersey yine uyum icinde kombininde.
içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok hoş
mdree gömleğine bayıldım kolyen de güzel ama gömlek desenli olduğu için çok kalabalık durmuş
berencim elbiseni merak ettim bir de koyu renk çorapla daha mı iyi olurmuş acaba
bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına
tivitim kazak şort uyumu süper ten rengi çorap yerine koyu renk bir çorap tercih etsen bence dadından yinmezmiş
ruh pastam seni tiger larinla seviyorum. bu kombinin bana çok sade geldi alışmışım değişik kıyafetlerine
çok güzel olmus kombinin..ahh yazı özledim bile
cok rahat, kirmizi bu kombine cok iyi gitmis
içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlımgerisi hoşşşş
bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek
ruh pastam tiger sana çok yakışıyor,spor ve hoş bir kombin olmuşşş,keyfini de kıskandım
mdree kolyen güzel ama gömleğin de desenli olduğu için fazla görünüyor gözeee,çok şıksın...
beren harika olmuşssunnnnn
tibitimmm çok hoş grünüyorsunnnn
tatlım 10 her şey güzel de ayakkabının modeli pek hoşuma gitmedi
içimdekisen düğüm fikri benim hoşuma gitti değişik bişey olmuş
kıyafetlerinde yakışmış canımm
ruhpastası son iki kombinide beğendim canım yazlık kombinle mavi gömlekli kombini
hoş ve güzel görünüyor
bnnu fiziğin çok hoş genelde her giydiğini yakıştırıyorsun beğeniyorum canımm
tivitim seni hep beğendim beğeniyorum beğenicemm :))
aynen seninde çok hoş bir fiziğin var giydiklerini yakıştırıyorsun
duruşun pozlarında pek hoş
tatlım ben çok beğendim kombini canımm