Bugün ne giydin? Çek görelim..

kabuğundan çık mı :1:
ilahi:27::27::27:
1 seneyi aşkındır kombin ekliyorum,ilk defa böyle bi yorum aldım:9:

bünyem şaştı 1 dk 1 dk :27:

tarz demek budur zaten canım.hep aynı ya da benzer giyinilir.bir gün deri pantolon siyah makyaj diğer gün bol hip hopçu pantolu giyilmez ki :78:

beğenilmeyebilir tarzım,saygım sonsuz.o konuda sorun yok.

kendini beğenmişlik olarak da algılanmasın bu sözüm ama topikteki en sıradışı giyinen kişilerden biri olduğumu düşünüyorum canım :78:

gerek oje renkleri,gerek desenli çoraplarla,farklı takılarla bayaa bi adım geçmiştir geçmiş sayfalarda...
daha 'farklı' nasıl olunur benim aklım bilemedi.kusura bakmayınn

aynı giyınıyorsun son yukledıgın 10 resıme bak hep aynı pantolon salaş bir gömlek yada tşört bunların tonlarında bir kolye ve uçuk kaçık ojeler garip ayakkabılar.tamam bu stili begenırsın saygım sonsuz ama resımlerıne bakıyorum hep aynısın kabugundan çık dıye bu yuzden dedım.ben zaten sana bırgun farklı bir gun farklı gıyın demedımkı arada kısa bir etek üzerine şık bir gömlek kısa topuklu bot ne kadar hos olursun.hem fiziğine cokta yakısacagına ınanıyorum.çıkamıyorsun maden kabuğundan kafanı cıkart arada bir.bu sekılde hiçde yasını gostermıyorsun daha olgun gıyınebılırsın.ŞAHSİ GÖRÜŞÜM.

aynı giyınıyorsun son yukledıgın 10 resıme bak hep aynı pantolon salaş bir gömlek yada tşört bunların tonlarında bir kolye ve uçuk kaçık ojeler garip ayakkabılar.tamam bu stili begenırsın saygım sonsuz ama resımlerıne bakıyorum hep aynısın kabugundan çık dıye bu yuzden dedım.ben zaten sana bırgun farklı bir gun farklı gıyın demedımkı arada kısa bir etek üzerine şık bir gömlek kısa topuklu bot ne kadar hos olursun.hem fiziğine cokta yakısacagına ınanıyorum.çıkamıyorsun maden kabuğundan kafanı cıkart arada bir.bu sekılde hiçde yasını gostermıyorsun daha olgun gıyınebılırsın.ŞAHSİ GÖRÜŞÜM.

şahsi hakaretin olmuş bu daha çok.
teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Kontes'im sanırım tarzına bir eleştiri yapmaya çalışmış kendisi.
Hani hepimizin bir tarzı var sonuçta ya; ona uyan şeyler dikkatimizi çekiyor, onları beğeniyoruz, elimiz hep onlara gidiyor.
Tarz öyle bir şey ya hani;
arkadaşa bu husus ters gelmiş sanki. hep aynı tip giyiniyorsun diye.
manasız tabii, neyse.
ben şahsen senin tarzını pek beğeniyorum.:31:
şimdi bulunduğum şehirde garip karşılanmayacak olsa ben de yoğunlaşıcam o tarza da; tırsıyorum :30:
kenarından köşesinden vintage şeyleri kombinlemeye çalışıyorum çaktırmadan
:27:

Kontes'im sanırım tarzına bir eleştiri yapmaya çalışmış kendisi.
Hani hepimizin bir tarzı var sonuçta ya; ona uyan şeyler dikkatimizi çekiyor, onları beğeniyoruz, elimiz hep onlara gidiyor.
Tarz öyle bir şey ya hani;
arkadaşa bu husus ters gelmiş sanki. hep aynı tip giyiniyorsun diye.
manasız tabii, neyse.
ben şahsen senin tarzını pek beğeniyorum.:31:
şimdi bulunduğum şehirde garip karşılanmayacak olsa ben de yoğunlaşıcam o tarza da; tırsıyorum :30:
kenarından köşesinden vintage şeyleri kombinlemeye çalışıyorum çaktırmadan

doğrudur kuzum,olabilir.
her şeyden başka insanların özel dönemleri olabilir hayatlarında.
el hep bi şeye gider o dönemler.
içten anca bu kadar 'süs' gelir.
etek bir süredir giymiyorum evet,süsümü de azalttım çünkü bulunduğum ortamlarda fazla kaçar oldu.
şehir meselem değil ama ark grubundaki herkes spor ayakkabıylayken , sendeki topuklu nasıl göze batar az çok tahmin edersin sanırım:38:
bundan başka kendimce inanın ki çok özel bir sebebim hakim forumla ilgili.
yine de elimden geldiğince farklı şeyler eklemeye çalışıcam.
yaşıma uygun olmayan giysilerim ve garip ayakkabılarımla beraber:27:

şehre takılma kuzum, 1-2 bakıyorlar sonra sen gibi oluyorlar:1:

mdree elbisemi etek gömlekmi secemedim canim biraz siyah kacmis ama onun disinda hos siyah bir kombin olmus..
gecenki desenli gömlegin zarif ve yakismisti, ondada kolyeni fazla bulmustum bebemm söyliyeyim istedim..

kontesss niye ayni giyiniyon sen hep bakiiim :84::84:...
bu durumda sana katiliyorum bende tatlim.. benimde envai renk ,cesit hirkam var ve pantalonlarim... ve bende hep ayni geliyorum göze :52::52:
ben senin moda olan seyleri takip ettigini düsünüyorum...

kombine gelince malesef begenmedim ,gözüme karmasik geldi tsörtten ötürü sanirim tatlim..
ama $al fikri güzel olmus...

mdree elbisemi etek gömlekmi secemedim canim biraz siyah kacmis ama onun disinda hos siyah bir kombin olmus..
gecenki desenli gömlegin zarif ve yakismisti, ondada kolyeni fazla bulmustum bebemm söyliyeyim istedim..

kontesss niye ayni giyiniyon sen hep bakiiim :84::84:...
bu durumda sana katiliyorum bende tatlim.. benimde envai renk ,cesit hirkam var ve pantalonlarim... ve bende hep ayni geliyorum göze :52::52:
ben senin moda olan seyleri takip ettigini düsünüyorum...

kombine gelince malesef begenmedim ,gözüme karmasik geldi tsörtten ötürü sanirim tatlim..
ama $al fikri güzel olmus...

kader utansın :1:
teşekkür ederim kuş:29:
ay ama sana da bi şey beğendiremiyorum :60::54:

doğrudur kuzum,olabilir.
her şeyden başka insanların özel dönemleri olabilir hayatlarında.
el hep bi şeye gider o dönemler.
içten anca bu kadar 'süs' gelir.
etek bir süredir giymiyorum evet,süsümü de azalttım çünkü bulunduğum ortamlarda fazla kaçar oldu.
şehir meselem değil ama ark grubundaki herkes spor ayakkabıylayken , sendeki topuklu nasıl göze batar az çok tahmin edersin sanırım:38:
bundan başka kendimce inanın ki çok özel bir sebebim hakim forumla ilgili.
yine de elimden geldiğince farklı şeyler eklemeye çalışıcam.
yaşıma uygun olmayan giysilerim ve garip ayakkabılarımla beraber:27:

şehre takılma kuzum, 1-2 bakıyorlar sonra sen gibi oluyorlar:1:

Kesinlikle haklısın yavrum.:3:
Bilirim o arkadaş arasında fazla süslü kaçma durumunu...
Topuklu ayakkabı hastası biri olarak, ben şahsen okulda giymeyi çok doğru bulmuyorum topukluyu.
şimdi okuduğum okul, bir anadolu şehrinde, buna rağmen İstanbuldakinden daha fazla topuklu-formel-fazla şık giyimli genç kadınlar görüyorum kampüste.
biraz aşırı geliyor bana. ve de gereksiz. bir de koridorlarda çıkardığı o ses...
ben etekten vazgeçemiyorum ruh pastam ya...
yazın zaten tamamen etek-elbise giyerim.
kışın da opak çorapla filan kışlık etekleri severim. tabii burda kampüs dağ başında, ileri zamanlarda totomun donmaması için pantolona geçmeye başladım.

Seloş seni yirim Seloş :32: :27:

Bilirim o arkadaş arasında fazla süslü kaçma durumunu...
Topuklu ayakkabı hastası biri olarak, ben şahsen okulda giymeyi çok doğru bulmuyorum topukluyu.
şimdi okuduğum okul, bir anadolu şehrinde, buna rağmen İstanbuldakinden daha fazla topuklu-formel-fazla şık giyimli genç kadınlar görüyorum kampüste.
biraz aşırı geliyor bana. ve de gereksiz. bir de koridorlarda çıkardığı o ses...
ben etekten vazgeçemiyorum ruh pastam ya...
yazın zaten tamamen etek-elbise giyerim.
kışın da opak çorapla filan kışlık etekleri severim. tabii burda kampüs dağ başında, ileri zamanlarda totomun donmaması için pantolona geçmeye başladım.

di mi di mi öğrenci milletiyiz biz
sonra okumaya gelmemiş derler:18: ki düşman başınaaa

1-2-3 tıp oldum:72:

di mi di mi öğrenci milletiyiz biz
sonra okumaya gelmemiş derler:18: ki düşman başınaaa

1-2-3 tıp oldum:72:

hahhaha yok daha neler yavrum ya :1:
onu diyenin alnını karışlarım :45:
kadın dediğin kadın gibi giyinir, ona özgü şeyleri de sever doğal olarak. :21:
sadece platform topuklar bana aşırı geliyor üniversitede :23:
insancıl topukları severim de giyerim de
:40:

kader utansın :1:
teşekkür ederim kuş:29:
ay ama sana da bi şey beğendiremiyorum :60::54:
insan olarak begeniyorum ya bebegim :1: :1: , hem niye öyle diyorsun bazen kiyafetlerinide begeniyorum tarz kiyafetleride seviyorum bazen bazen :)

seni bir özledim bir özledim... hicte göremiyorum :43::43: bak benimde seni yiyesim geldim aprilim yavriim

Son düzenleme:
ruh pasammm bıcır bıcır olmuşssun çok beğendimmmm

kabuğundan da çıkma,tarzın sana çok yakışıyyyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:37:

seni bir özledim bir özledim... hicte göremiyorum :43::43: bak benimde seni yiyesim geldim aprilim yavriim

Canummm...:29::29:
Eskisi kadar giremiyorum bebeğim ya...Bizim kankalar örgütü de dört bir yana saçıldı :25: gene de haberleşiyoruz, kim nerede napıyor biliyorum az buçuk
:23:

Beni bak kuştiriko, seni de özledim çaktırma...:23::24::31:
Ayrıca bu kabuk ta ne kırılmaz kabukmuş haha

insan olarak begeniyorum ya bebegim :1: :1: , hem niye öyle diyorsun bazen kiyafetlerinide begeniyorum tarz kiyafetleride seviyorum bazen bazen :)

ruh pasammm bıcır bıcır olmuşssun çok beğendimmmm

şaka ediyorum selayımmm:38: bu konuda birbirimizi tanıdık artık senle :1:

kuşkam sağolasınnn:72:

aprilim,yengeçliğimin kabuğu o
öyle kırılmaz hemencicik :1:

kadınlar klübünde bayanların bir bu yönünü beğenmıyorum zaten güzele güzel cirkine cirkin denir güzel dıyınce aman tatlımlar canımlar havada ucusuyor ama neden cirkin denildigi zaman hemen yargılanıyoruz anlamıyorum çirkine çirkin denir.bana göre giyim stili hoş değil ben sana fikrimi söyledim hemen pis kaka olan ben oldum.arkadasların beğenebilir ama okuduguma gore coguda bir kusur buluyor.neyse noktayı koydum.tartısacak degılım....................................................................................................................

müdürecim benim cok hosuma gitti, renkler de hos ama hani bisey eksik sanki, azcik renk sunlar gibi renklerde bi canta cok süper olurdu
Eki Görüntüle 278655
Eki Görüntüle 278656

Ayy haklısın efsuncum :) Ayyy gösterme şunları bana çok güzeller beni masrafa sokacaksın yaa :9: Bi de bende bi huy var gidip en pahalısını beğenirim herşeyin:17:

begenıyorum bu tarzı.bence kışında şık olunuyor.begendım ben cok hos olmussun

Teşekkür ederim ayşem:16:

Fazla koyu cnm ya.. çok ufak bi rennk süper olur bencee :52:
Hem niye öyle diyorsun ben kış kombinlerini daha çok seviyorum beğeniyorum daha kolay gelio kış kombinleri banaa :1:

Bencede koyu idi :9: Zaten bende pek beğenemedim dün kendimi:9:

Teşekkür ediyorum selaycım aslında o elbise ama çok kilo vermişim geçen yıldan beri mecbur kemer kullandım bi garip oldu oyle:1:

kadınlar klübünde bayanların bir bu yönünü beğenmıyorum zaten güzele güzel cirkine cirkin denir güzel dıyınce aman tatlımlar canımlar havada ucusuyor ama neden cirkin denildigi zaman hemen yargılanıyoruz anlamıyorum çirkine çirkin denir.bana göre giyim stili hoş değil ben sana fikrimi söyledim hemen pis kaka olan ben oldum.arkadasların beğenebilir ama okuduguma gore coguda bir kusur buluyor.neyse noktayı koydum.tartısacak degılım....................................................................................................................

bu aciklamani talihsiz bir aciklama ve nokta koyus olarak buldum aysemmmmm..
cirkin ne demek ??? hosuna gitmeyen tarza sirf senin hosuna gitmiyor diye cirkin diyemezsin ,denilmemeli , karsidaki insani bu sekilde rencide etmeye kimsenin hakki yok ...
hosuma gitmiyor dersin olur biter , tipki bizim begenmedigimizde söyledigimiz gibi, veya hic yorum yapmazsin

defalarca kombinlerim begenilmedi kimseyede tüüü kaka demedik, ayni sekildede kombinlerini begenmedigim olmamis tarzim degil dedigim arkadaslarim beni tüü kaka bulmadilar..

tekrardan söylüyorum tarz meselesi bu güzel =cirkin meselesi degil..

keske biraz daha dikkatli yorumlar yapabilsek ne kadar güzel paylasimlar olacak :19::19:

Son düzenleme:
bugunki is hali..
kahve tonlarina bayiliriyorum cok kahve oldu ama seviyorum(bu arada pantalon ve hirkada kahverengi ama koyu tonlari )... yeni cizmelerim dün aksam geldiler eklemistim pembe dolaba hatirlayan arkadaslar olacaktir. ojemide türkiyeden almistim

$cats.webp$page.webp

Back
X