Bugün ne giydin? Çek görelim..

tskler ..:38:
hıh bu sefer beğendim seni :))
üzerindeki çok hoş olmuş sana da çok yakışmış ..
fakat sanırım çok zayıfsın o yüzden bacakların da çok ince ..
sana tavsiyem dar paça pantolon giyme çok ince görünüyorsun bu şekliyle bacakların estetik durmuyor ...bacaklarını daha kalın gösterecek pantolonlar giyersen daha çok yakışacağını düşünüyorum ..
:34::16:

aman gözüm aydin ola o vakit :27::27:
tskler .. hem ince hemde carpiktirlar bacaklarim .birde topuklu olunca dahada cirkin durmuslar ..:37::37:..uzun parcalarla tercihim bu tip pantalonlar oluyor.. öneri icin tesekkürler öylede giyiniyorum...

sanırım koyu renk saçlar yakışmış.kombinin hoş olmuş.canım sen kaç kilosun Allah aşkına.incecik görünüyorsun.
tsk ederim.. 50 kg diye düsünüyorum.. kürtajdan sonra kilo verdim malesef...

sende böyle firfira yakin bisey görmemistim sanirim daha önce, cizginin disinda olmus bu sanki ama pek hos siyahla yikiliyo
gecen yil aldim 2 sefer giyindim efsuncum :1:
sana h&m ve vero modanin online satis sitelerini tavsiye ediyorum , cok güzel parcalar oluyor... tamda modaya uygun diye düsünüyorum..

selaycım çok beğendim diğer kombinide hatırladım o da çok hoştu kahveyle
sanırım saçlarınıda boyatmışsın
bu renk kombine birlikte saçının rengide ayrıca yakışmış
tsk ederim canim... biraz koyu kacti ama artik böyle gezerim bir süre..
boyun gercekten uzun gösteriyor hele birde fizigin güzel olunca manken gibi :34:....bu kombininde cok güzel..yelegin rengi zaten güzel siyhla daha bir ortaya cikmis sanki ..yeni sac renginde yakismis :40:

cok sagol canim...valla senin fizik dahada bir güzel tam kivaminda
selayhus siyahlar ve fırfırlı yeleğin çok beğendim saçların hoş olmuş ya bırak böyle kalsın bence:16:
:
tsklerler bnnucugum...
Bende vasat hallerimi ekleyim bari bu aralar tipik memur şeklinde geziyorum etek-gömlek :9:

Eki Görüntüle 284836

Hele şu saks mavisi çorap giydiğim gün kahretti beni :1:
Memur adam hiç saks mavisi çorap giyip işe gider mi ?:52::53:
Bu da bana ders oldu:31:

Eki Görüntüle 284837
ilk kombininde $alindaki ve corabindaki farkli desenleri begenmedim canim ben , cok karisik geldi bu yüzden kombin..
ikinci hosuma gitti, hanimhanimcik tam bir müdüre :27::27:

Esmer güzeli olmuşsun yüzünü görmüyorum ama bence bu saç sana ciddi şekilde yakışmış :17:("Ciddi şekilde" de nasıl bi cümleyse:9: Anlatım bozukluğu tarzı bi hata gördüm kendimde:9:)
Kombini de beğendim . Herşey oldukça yerinde:34:
cok sagol güzel yorumun icin..
burcucum kombinlerin ikisi de çok tarz ve şık:nazar:tam senlik:72:

selayım yeni saçın hayırlı ola,kombini beğendim:23: bu şekilde de güzel olmuş yeleğin,saçını da sevdim ama tüm yüz görmem lazım bi de:27:

aşkitom en çok çantanı vee takılarını beğendim:52: bluzunle de süper olmuşlarr:nazar:

biraz renk görünce hemen begendin demi :60: :60: .. tamam tatlim sana kamerada gösteririm :):52::52:

Guzel yorumlariniz icin tesekkurler kizlar :)

Selayhus tekrarlamadan gecemeyecegim, fizigin super, bacaklarin ne guzel incecik :)) Kombinasyonun cok hos olmus, yelegin cok hos, ama ayakkabilarini begenmedim :(

MDRee Salini begendimm <3, ve ikinci kombinasyonun, mavi hirkali, cok gzuel olmus:)

Bende bugun boyleydim, biraz punk tarzi oldu bugun ama neyse, kafamda sapka var resimde fazla belli degil :P

Untitled-5.jpg

Son düzenleme:

Selayhus tekrarlamadan gecemeyecegim, fizigin super, bacaklarin ne guzel incecik :)) Kombinasyonun cok hos olmus, yelegin cok hos, ama ayakkabilarini begenmedim :(

MDRee Salini begendimm <3, ve ikinci kombinasyonun, mavi hirkali, cok gzuel olmus:)

Bende bugun boyleydim, biraz punk tarzi oldu bugun ama neyse, kafamda sapka var resimde fazla belli degil :P

Untitled-5.jpg

wawww bu ne sexsilik burcu bayıldım tek kelimeyle harikasın:nazar:artık boyunu ve fiziğini sorma vakti geldi:1:

selayhus cnm h&m,veromodanın sitelerine bakmıştım bi ara ama türkçe yazmıyodu fiyatlarıda anlamadım mesela bişey 19,90 yazıyo para birimi yazmıyo tl yoksa dolarmı falan hiç türkçe yazısı yok anlamadığım için rastgele bakmıştım biraz ama çok güzel şeyler var bayılmıştım eğer tl ise çokta ucuz

çok güzel olmus kombinin cnm yeleğinide çok beğendim ama özellikle ayakkabıların çok hoşuma gitti
cok tesekkür ederim canim..

Untitled-5.jpg
acayip biseysin :52::52::52:... tarzin ASI olmusun.. cok begendim vucut , tas gibisin :nazar::nazar:
selayhus cnm h&m,veromodanın sitelerine bakmıştım bi ara ama türkçe yazmıyodu fiyatlarıda anlamadım mesela bişey 19,90 yazıyo para birimi yazmıyo tl yoksa dolarmı falan hiç türkçe yazısı yok anlamadığım için rastgele bakmıştım biraz ama çok güzel şeyler var bayılmıştım eğer tl ise çokta ucuz

hayir tatlim onlar tl degil eur yani 2,5 la carpman gerekiyor.. vero modayi bilmiyorum ama h&m türkiyede online satis yapmiyor yurt disinda avrupada satis yapiyorlar...

Tesekkur selayhus :)

vero moda'da euro olarak geciyor :)
Turkiyeye satis yapmiyor sanirim, ne H&M ne'de vero moda. Begendin birsey varsa kargoyla gondere bilirim canim :)

Son düzenleme:

Untitled-5.jpg

e süper ki :27::27::27::27:

month eğer istanbuldaysan hiç online ile uğraşma,marmara forumda var ikisi de.
h&m oldukça ucuz.
vero'nun fiyatlarını çok hatırlamıyorum,kıyafet değil takı almışlığım var.

trendyol'a da sık sık gelir vero moda.
takip edebilirsin ordan.

Untitled-5.jpg

süper olmuşsun :52:

Tesekkur selayhus :)

vero moda'da euro olarak geciyor :)
Turkiyeye satis yapmiyor sanirim, ne H&M ne'de vero moda. Begendin birsey varsa kargoyla gondere bilirim canim :)

month a yazdin sanirim bunu degilmi burucucum ???
egerki banaysada cook coook tsekkür ederim cok ince düsüncelisin...

ben yurt disindayim online yapabiliyorum hemde cok yakinimda vero moda ve h&m var orayada SIK SIK gidiyorum..

month sen tr de nerdesin canim ?? ankara ve istanbulda magazalari var ...
birde her ikisinide face den takip edebiliyorsun türkce faceleri var diye biliyorum ..

month a yazdin sanirim bunu degilmi burucucum ???
egerki banaysada cook coook tsekkür ederim cok ince düsüncelisin...

ben yurt disindayim online yapabiliyorum hemde cok yakinimda vero moda ve h&m var orayada SIK SIK gidiyorum..

month sen tr de nerdesin canim ?? ankara ve istanbulda magazalari var ...
birde her ikisinide face den takip edebiliyorsun türkce faceleri var diye biliyorum ..

Ikinize dedim canim, ben seni turkiyede biliyordum, hangi ulkede yasiyorsun :)

turkiye'de vero ve H&M oldugunu bilmiyordum super olmus :)

cok tesekkür ederim canim..

acayip biseysin :52::52::52:... tarzin ASI olmusun.. cok begendim vucut , tas gibisin :nazar::nazar:

hayir tatlim onlar tl degil eur yani 2,5 la carpman gerekiyor.. vero modayi bilmiyorum ama h&m türkiyede online satis yapmiyor yurt disinda avrupada satis yapiyorlar...

hmm sağol cnm ama çok güzel şeyler varmış keşke türkiyeyede satış yapsalar

month eğer istanbuldaysan hiç online ile uğraşma,marmara forumda var ikisi de.
h&m oldukça ucuz.
vero'nun fiyatlarını çok hatırlamıyorum,kıyafet değil takı almışlığım var.

trendyol'a da sık sık gelir vero moda.
takip edebilirsin ordan.

aa gerçektenmi bakırköyde orası bende yarın istanbul foruma gitmeyi düşünüyodum bakırköyede gidicektik çetinkaya mağazası var oraya gitmişken bi bakıyım orayada teşekkür ederim cnm:16:

Back
X