- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
tskler ..FISTIK

hıh bu sefer beğendim seni :))
üzerindeki çok hoş olmuş sana da çok yakışmış ..
fakat sanırım çok zayıfsın o yüzden bacakların da çok ince ..
sana tavsiyem dar paça pantolon giyme çok ince görünüyorsun bu şekliyle bacakların estetik durmuyor ...bacaklarını daha kalın gösterecek pantolonlar giyersen daha çok yakışacağını düşünüyorum ..
![]()
aman gözüm aydin ola o vakit

tskler .. hem ince hemde carpiktirlar bacaklarim .birde topuklu olunca dahada cirkin durmuslar ..

tsk ederim.. 50 kg diye düsünüyorum.. kürtajdan sonra kilo verdim malesef...sanırım koyu renk saçlar yakışmış.kombinin hoş olmuş.canım sen kaç kilosun Allah aşkına.incecik görünüyorsun.
gecen yil aldim 2 sefer giyindim efsuncumsende böyle firfira yakin bisey görmemistim sanirim daha önce, cizginin disinda olmus bu sanki ama pek hos siyahla yikiliyo

sana h&m ve vero modanin online satis sitelerini tavsiye ediyorum , cok güzel parcalar oluyor... tamda modaya uygun diye düsünüyorum..
tsk ederim canim... biraz koyu kacti ama artik böyle gezerim bir süre..selaycım çok beğendim diğer kombinide hatırladım o da çok hoştu kahveyle
sanırım saçlarınıda boyatmışsın
bu renk kombine birlikte saçının rengide ayrıca yakışmış
boyun gercekten uzun gösteriyor hele birde fizigin güzel olunca manken gibi....bu kombininde cok güzel..yelegin rengi zaten güzel siyhla daha bir ortaya cikmis sanki ..yeni sac renginde yakismis
![]()
cok sagol canim...valla senin fizik dahada bir güzel tam kivaminda
tsklerler bnnucugum...selayhus siyahlar ve fırfırlı yeleğin çok beğendim saçların hoş olmuş ya bırak böyle kalsın bence
:
ilk kombininde $alindaki ve corabindaki farkli desenleri begenmedim canim ben , cok karisik geldi bu yüzden kombin..Bende vasat hallerimi ekleyim bari bu aralar tipik memur şeklinde geziyorum etek-gömlek
Eki Görüntüle 284836
Hele şu saks mavisi çorap giydiğim gün kahretti beni
Memur adam hiç saks mavisi çorap giyip işe gider mi ?
Bu da bana ders oldu
Eki Görüntüle 284837
ikinci hosuma gitti, hanimhanimcik tam bir müdüre

cok sagol güzel yorumun icin..
Esmer güzeli olmuşsun yüzünü görmüyorum ama bence bu saç sana ciddi şekilde yakışmış("Ciddi şekilde" de nasıl bi cümleyse
Anlatım bozukluğu tarzı bi hata gördüm kendimde
)
Kombini de beğendim . Herşey oldukça yerinde![]()
burcucum kombinlerin ikisi de çok tarz ve şıktam senlik
selayım yeni saçın hayırlı ola,kombini beğendimbu şekilde de güzel olmuş yeleğin,saçını da sevdim ama tüm yüz görmem lazım bi de
aşkitom en çok çantanı vee takılarını beğendimbluzunle de süper olmuşlarr
![]()
biraz renk görünce hemen begendin demi