- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aman uzun olsun da sekil vermesem de olurİnan ki bakımı çok zor, haftadan haftaya yapıyorum böyle şekilli şemalli
Seviyorum ama uğraşmak da zor geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman uzun olsun da sekil vermesem de olurİnan ki bakımı çok zor, haftadan haftaya yapıyorum böyle şekilli şemalli
Seviyorum ama uğraşmak da zor geliyor![]()
1 ay düzleştirici yapma bakalım, nasıl uzayacaklar...saçlarına bencde bayılıyorum. benim düzleştirici sayesinde uçlardan kopmaktan bir türlü uzamıyor
Sırf kuruttuğumda saçaklı bir görüntüm oluyor ama :)Aman uzun olsun da sekil vermesem de olur![]()
aa faceden resim istiyorum.1 ay düzleştirici yapma bakalım, nasıl uzayacaklar...
Isı mahvediyor saçı.
Bu arada dün saçıma kat verdirdim sonunda.
Ama boyunu gene elletmedim![]()
Benimde orialden sonra duzelemedi 1yil oldu cok yavas uzuyorSırf kuruttuğumda saçaklı bir görüntüm oluyor ama :)
Tamamaa faceden resim istiyorum.
çok şıksın. tam derslik giyinmişsin.temaya uygun..Sabah sabah niye ders koyarlarkiEki Görüntüle 1439019
Tesekkrler kizlarr:)))okykizlost: 39732340 .!.:çok şıksın. tam derslik giyinmişsin.temaya uygun..
.nickin gibisin kısaca.çok tatlı..
evet bizimlesinnnn:)
tatlibikiz kombinini Çok beğendim kazağın super :) iyi dersler :)
Ablam senden de kombin istiyoruz!Maşallah çok şekersin yine![]()
Ablam senden de kombin istiyoruz!![]()
bu arada alttaki pantalon. skinny. üsteki bluz. elbise değil. ama öyle görünmüş.
geçtim yani. öpüldünüz ivana hanım:)
çek ve ayıbenimde üstteki bluz pull and bear. seviyorum o markayı
![]()
şurayı hareketlendirsekmi. ben attaya giderkene:)
![]()
Haftasonu benden bir görüntü
Mihrabat Korusu'ndan![]()
bu ara bohem tarza taktım. vanessa hudgens idolum:)ok
evet bohem bir stil oluştu gözümde elbise
çek ve ayıbu marka aklıma bunu getiriyor gerçekten güzel marka
![]()
teşekkürler canım. sizide bekleriz burada:)Sarışınım benim harikasın yine
Mankenim benim maşallah sanada![]()
Sarışınım benim harikasın yine
Mankenim benim maşallah sanada![]()
bana bohem markalar önersene oky delircem pek bulamıyorumbu ara bohem tarza taktım. vanessa hudgens idolum:)
habire bohem tarz elbiseler vs alıyorum. tunikler
oyşş yine kırmızı koltuk seksisi geldiSabah sabah niye ders koyarlarkiEki Görüntüle 1439019