Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydin bebegim .. egerki hasan koyulursa ilerde büyüyecek olan kücük kontesciklerin kriterlerine uymuyabilir .... eger ne dedigimi anliyamadiysan bakiniz dünkü yazismalar

abinin aramasina cok sevindim insallah dogumunda bebegini kucagina aldiginda yaninda olabilir..

o kolyeler birazcik büyük yaa bilmem takamam heralde...

bizdede git gide birazcik süse heves basladi haaa cooook sadelikten cikiyoruz

spaydicigim günaydin canim sanada

Son düzenleme:
günaydin bebegim .. egerki hasan koyulursa ilerde büyüyecek olan kücük kontesciklerin kriterlerine uymuyabilir .... eger ne dedigimi anliyamadiysan bakiniz dünkü yazismalar
benım oglumun tıpı yeter

arada bı guzel oluyor bebegım ama sureklı degıl
bu kolyeyıde takınca yıne cok sade olucaksın
ben beyaz tshırt sıyah dusuk bel sıyah etek sıyah babetle takarım yıne cok sade olurum

ezgicim siz ne zaman düşünüyorsunuz bebek
bana kalsa ben kızda erkek te hep kendi ismimi koarımda
erkeğe pek uymuyor benim adım
kolyeyi cok beğendimm cok şirin
yarın cumartesi bakırköy pazarı beni bekler

evet canim söyle bir düsündüm cok hos durdu dedigin kiyafetler tabi altta pantalon olacak ve tsörtümde uzun olacak offf hayallerimi bile hus un istegine göre kuruyorum

ayy senin yavrunun tibini yerim ben yaaa

ezgicim siz ne zaman düşünüyorsunuz bebek
bana kalsa ben kızda erkek te hep kendi ismimi koarımda
erkeğe pek uymuyor benim adım
kolyeyi cok beğendimm cok şirin
yarın cumartesi bakırköy pazarı beni bekler
suan ve onumuzdekı 1 yada 2 sene boyunca dusunmuyoruz canım
sız?

TEK tesellim zaten.
ama yarında esenyurta gidicem erken kalkıcam yine. ne güzel diyordum.
geç kalkarım falan diye görümceme gidicem
yıne gec kalk gıt olmaz mı kıı

evet canim söyle bir düsündüm cok hos durdu dedigin kiyafetler tabi altta pantalon olacak ve tsörtümde uzun olacak offf hayallerimi bile hus un istegine göre kuruyorum

ayy senin yavrunun tibini yerim ben yaaa

ozaman soyle yaparsın dusuk bel sıyah etek belden sonra genıslıyor bıleklerının hafıf ustune kadar altınada yazlık topuklu sıyah ustunede hafıf uzun beyaz tshırt kolye olmaz mı kıı
bende cok merak edıyorum benım cocugumun tıpı nasıl olur :44:
belkı renklı gozlu olur dıye dusunuyorum
ananesı dedesı dayıları renklı babaannesı halası amcası vs hep renklı bı anası babası renksız

kontescigim bak senin gösterdigin kolyelerden
h & m de 3 eur ya satiliyor

ayy desene hemen yapmalıyımmm

ay hasan da beğenmem evet

günaydınlarrr herkesleree:97:
yine kabus gördüm
kavuşamıyodum benimkine
taaaa ist a gidiyorum ama beni görmek istemediğini söylüyordu:84: fix kabusum

xzgim öylede olur tabikide cokta güzel duracagini düsünüyorum yarin falan bakarim kaldiysa alirim

kontescigim sen bu kabusu cok sIK görmeye basladin nedenki acaba bi bilinc altina insek senin ??

seni andim bende sabah sabah isim konusunda geldin okudun hemen

canım bizde aynı 1 -2-3 sene düşünmüyoruz o yüzden ablama baskı yapıyorum cock yapta sevelim diye

bende bebeklere bayılıyorum ya esımın amcasının kızının bebegı var gecen cumartesı gece ben uyuttum onu yattık koltuga beraber uyuduk kucagımda uyudu o kadar guzel bısey kı onun huzuruyla bende uyumusum esım resmımızı cekmıs baktıkca canım cekıyor

kontesım bende oyle sacma ruyalar goruyorum bısey olmus aklına bı kuruntu getırmıssen ruyana gırıyordur
ohh handemde geldı yavas yavas toplanuyoruz
barbımm ıslerın mı yogun

ben bugun ise gidecegim saat 2 de ...
simdi yemek yapacagim hus uyaninca yesin sonra yine gidecek o ise aksama ben gelince...
firinda patates köfte yapacagim
köfteyi hep yumurtali yaparim ama simdi bir tarif gördüm yumurta yerine bir kasik yogurt var deneyen oldumu böyle bir tarif ??

yok askım ben hıc yapmadım

Son düzenleme:

ayyy kıyamama onlara yaa elime alırken bile titriyorum birşey olur diye
benim oyuncak bebeğim var birtane sol eline basıyosun anne diyo sağ ya basıyorsun baba diyor
ayagına basıyosun ciisiimm diyor birsürü ses cıkarıyor çarşamba aksamı eşimle içiyoduk
bebekte nerden geldiyse yanımızdaydı normalde yatagında yatırıyomda bizim kafa biraz güzelleşince
eşim bana takılıyor bana bi cocuk veremedim cocuk isityorum diyor o bebeği öpüyor falan benden daha fazla cocuk sevgisi var adamın ama yinede biraz evliliğimizi tadı cıksın istiyoruz bi yanda isityoz bi yandan 2 3 sene diyoruz ama allah bilir ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah

günaydın kızlaar
yaa benim moralim çok bozuk
geçen ay 4 ünde regl olmuştum bu ay hala olmadım gittim test yaptım o da negatif çıktı
ayın 14 ü oldu hiç böyle olmazdı çok endişelendim belim falan da ağrıyo ara ara kasığımda ağrı da oluyo sanki olacakmışım gibi ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…