- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.061
günaydin bebegim .. egerki hasan koyulursa ilerde büyüyecek olan kücük kontesciklerin kriterlerine uymuyabilir .... eger ne dedigimi anliyamadiysan bakiniz dünkü yazismalar
abinin aramasina cok sevindim insallah dogumunda bebegini kucagina aldiginda yaninda olabilir..
o kolyeler birazcik büyük yaa bilmem takamam heralde...
bizdede git gide birazcik süse heves basladi haaa cooook sadelikten cikiyoruz
spaydicigim günaydin canim sanada
günaydın kızlar.
evde olup uyumak vardı neyse bugün cuma ama
gunaydınn
bugun son sonra 2 gun tatılın var
benım oglumun tıpı yeter
arada bı guzel oluyor bebegım ama sureklı degıl
bu kolyeyıde takınca yıne cok sade olucaksın
ben beyaz tshırt sıyah dusuk bel sıyah etek sıyah babetle takarım yıne cok sade olurum
suan ve onumuzdekı 1 yada 2 sene boyunca dusunmuyoruz canımezgicim siz ne zaman düşünüyorsunuz bebek
bana kalsa ben kızda erkek te hep kendi ismimi koarımda
erkeğe pek uymuyor benim adım
kolyeyi cok beğendimm cok şirin
yarın cumartesi bakırköy pazarı beni bekler
yıne gec kalk gıt olmaz mı kııTEK tesellim zaten.
ama yarında esenyurta gidicemerken kalkıcam yine. ne güzel diyordum.
geç kalkarım falan diye görümceme gidicem
evet canim söyle bir düsündüm cok hos durdu dedigin kiyafetler tabi altta pantalon olacak ve tsörtümde uzun olacakofff hayallerimi bile hus un istegine göre kuruyorum
ayy senin yavrunun tibini yerim ben yaaa
kontescigim bak senin gösterdigin kolyelerden
h & m de 3 eur ya satiliyor
ay hasan da beğenmem evetgünaydin bebegim .. egerki hasan koyulursa ilerde büyüyecek olan kücük kontesciklerin kriterlerine uymuyabilir .... eger ne dedigimi anliyamadiysan bakiniz dünkü yazismalar
canım bizde aynı 1 -2-3 sene düşünmüyoruzo yüzden ablama baskı yapıyorum cock yapta sevelim diye
ben bugun ise gidecegim saat 2 de ...
simdi yemek yapacagim hus uyaninca yesin sonra yine gidecek o ise aksama ben gelince...
firinda patates köfte yapacagim
köfteyi hep yumurtali yaparim ama simdi bir tarif gördüm yumurta yerine bir kasik yogurt var deneyen oldumu böyle bir tarif ??
bende bebeklere bayılıyorum ya esımın amcasının kızının bebegı var gecen cumartesı gece ben uyuttum onu yattık koltuga beraber uyuduk kucagımda uyudu o kadar guzel bısey kı onun huzuruyla bende uyumusum esım resmımızı cekmıs baktıkca canım cekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?