Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

diyecektim bende hani 3 4 gün önce yaptıysan birdaha yap diye isteren p.tesiye kadar bekle pazartesi bi doktora gözük ben ilaç kullanmadan önce yeri geliyor 2 ay regl olamıyordum hani normal bir durumda olabilir

bende ewlılıgın tadını cıkarmak ıcın ıstemıyorum hemen
ama olursada basımın ustunde yerı var

handem ara ara oyle olur gecıkır kı
havalardan stresten falan gecıkebılır
ama o 5 mılyonluk testler var ya
onlarda bırı sılık cıksa bıle hamılesın haberın olsun

kızlar ben de havalardandır dedim bekledim 10 gün hala olmayınca endişelendim ne bileyim
normaldir diyosunuz yani neyse biraz rahatladım
hala olmazsa p.tesi gideyim bari doktora
ezgim evet ucuz testlerden ama çok net bir tek çizgi çıktı hemde fırt diye valla beklemedim bile

bazen dengesizlikler olabiliyor canim stres falanda yoktu sende ama neden oldu acaba
selayım ve ezgim ben çok sık görürüm bu tarz rüyalar
çok özleyince oluyor herhalde sebebini anlamış değilim
ayy nezaman görüseceksiniz birdahaki sefere baya oldu heralde demi ??

firt diye diyor yaa ayy benim eski test yapislarim aklima gelmisti ve beni hic yaniltmamislardi bu testler , o tr de olanlardan cikmayipta sonra kandan belli olan hamilelikler duyuyorum canim
pazartesiye kadar bekle olmazsa doktora gidersin.
aaa yoksa hamile olabilirmisin ayy bir bebek daha topige
sonrada ben gelirim pesin sira

handem walla bılemedım kı bu ısler hıc bellı olmaz bılıyosun
en ıyısı sen pazartesı doktora gıt hemde kontrol yaptırmıs olursun daha ıyı olur
selayım senın yerıne ben heyecanlandım bebegım ıse gıdıceksın ya mutlu oldum
ne gıyıceksın ayarladınmıı

haha evet hemen gösterince dedim hiç tereddüt etmedi vardır bir bildiği ama dediğin gibi belki kanda çıkar inşallah
ya bi de öyle bekliyorum ya çıkmayınca endişe ettim o zaman niye gecikti diye belki de
bi de benim en fazla 1 hafta falan gecikirdi o da çok nadir stres durumlarında falan işte

sen işe mi gideceksin selayım ne güzel deiğişiklik oluyo sana da ya ne giyceksin

güle güle kullan canım
turkuaz bi papi vardı 10 tl ye ben de onu beğendim ama alasım gelmedi

benim 20 tl indirimim vardı ya tek kargo ücreti ödedim.
devamlı kullanıyım diye bakmaktan da kurtuldum. :26: daha önce bu markadan almıştım.
gri sandalet. oda çok rahat ve güzel.

aa handem eteğini annen mi diktii
ben de istiyorum böyle kadife etek ama yüksek belli istiyorum
kumaşlara baktık geçen gün,bi tanesini çok beğendim galiba o olucak bakalım...

ay içimi bi hüzün kapladı
yaz gelsin istiyorum
:84:

merhaba çotanaklarım :80: ayy okuyup okuyup çıkıyordum ama nasıl yoğunum nasıl yoğunum anlatamammmm mahfoldum ya.. 120 tane mahkeme yazım vardı, mahkemelere gönderilecek :95:
isim muhabbetlerinize çok güldüm, özellikle kontes sanaa nasıl bir gözlem yapmışsın peki 1ol adını duyunca sende nasıl bir çağrışım oldu ? hangi kültür sınıfından olduğunu düşünmüştün :44: cidden merak ettim he
xzgimm abin ilk kez mi aradı bu arada gittiğinden beri ?? handemmm inşallah test yanlıştır :76::76: beklediğimiz sonuçtur asıl cevaı
ayy başkada brşey gelmiyor şimdi aklıma geçmişle ilgili :26:

bu arada öğlen 11de çıkıp planımı uygulamaya soktum.. yanlız çiçek yerine başka birşey koydum msnde anlatırım ama kargocudan gönderene kadar canım çıktı. göndericinin tcsini istiolar.. ay bende direk bay ö nün adını yazmak istemdim pakete, kapıya benim father çıkarsa geri yollamasın diye cengiz genç yazdım, arkadaşının adı babındaa
ve daha bir sürü ekşın yaşadım kargoda anlatırımm

ayyy inşallahhhh kazasız belasız yerine ulaşır ve planım tutar :18::18::18:

evet kontesim annem dikti :78:
ben de şimdi bu kumaştan yine bol pileli diz altı diktiriyorum çizmeyle giymek için
senin kumaş kadife mi olcak kim dikicek yüksek bel de güzel olur evet

barbim inşallah yanlıştır kuzucum pazartesi öğrenicem bakalım neymiş sorun
evet ben de hala bilmiyorum planı msn de de denk gelmedik hiç
akşam arayabilirsem arıyım seni bi anlat bakiim

bugün trendyolda büyük beden butiği var
annemin doğum gnü geliyor
bunu aldım kendisine
sever böyle dantelli şeyleri ki alırken de gördü beğendi :90:

kadife olcak kuşum evet
annem dikicek
benimki de bilir dikiş
eskiden bana pançolar , elbiseler bi dünya şeyler yapardı

o kadar çookkk model var ki elimde , etek-elbise
diktirmek istiyorum hep
terziye sordum 30 a dikiyor
pahalı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…