- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.461
hayatım beden değişimi olmuyorselayım hiç belli olmuyor ki bedenim :44: 36 da giyiyorum 38 de ..
bu mont dar güzel durur diye düşünüyorum 36 alsam diyorum, ama ya çok kasarsa 38 mi almalıyım
üff hiç sevmiyorum online alışverişş...
yaa keşke kontes uyansaaa, beden değişimi yapabiliyormuyduk aldıktan sonrada bir sorsam
Kontesin alusveris ruhu bende
Saat kurup uyanmiyorda :))
Bende kasarsa diye dusundum iste bal petegim
güle güle selayımmm
kontes largo ücretini onlarmı ödüyor kuşum iadede??
ya baktım mankenin ölçülerine ama belim o kadar ince değildir heralde beni mkalçam hakkında hiçbir fikrim yok
birtek göğüs biliyorum , mankeninkinden küçük ama ne bileyim işte yaaaaaaaa pffffffffffff
polyester ne ki ? içi elyafmış , sıcak tutar :44: hem balizzanın ürünü, resim kalitesinden dolayı basit çıkmış olabilir ama gerçeğinin basit durduğunu sanmıyorum:26:
sen beğenmedin yaniben beğendim ama şeye sinir oldum taksit yapınca çok pahalanıyorrr.. birtek wordde 6 taksit peşin fiyatlı vordum yok.
anamın var ama alışveriş için hayatta vermez
canım geçmişi okurken gördüm bunu , lütfen gönlünü ferah tut ben inanıyorum ki korkulacak bir durum yok.. ve birkaç doktora görünmedende , böyle birşeyi doktorun sana kesin olarak söylemiş olsa bile inanma. doktordan doktora fark oluyor.. dualarım seninle inşallah kötü bir durum yokturr
kızçelerim sizlerede günaydın olsun
hayhaycım bebişinin cicişleri aman pekte tatlıymış , güle güle giysintımam cnm resim olayınu şeyedelim bigün
selayhusum neler aldın bitanem? meraktayım :97:
xzgim neden dikkat etmiyorsun bitanem, hay Allah umarım zarar verecek birşey yapmamışsındır.. :18: ters hareketinden ağrıyordur.. geçmezse doktoruna göster emi :26:
tutimmm papilerini eklesenederi tayt 9 tl kaçırmasaymışsın keşke ay 5 gün kaldı, babadan izni kopardınmı hayatım ??
kontesim enişte ile arayı düzeltmenize çok sevindim, tekrarı olmaz inşallahh
gunaydın barbıtom cok cok begendım ben bu modelı cok hos
ya benım cok bı sucum yok bay s sırtına aldı dun benı yataga getırdı yatıcaktım dızım bukuldu o an dengemı kaybettım hala sızlama var sıslık olursa doktora gıdıcemAskim neden dikkat etmedinyaaasadece incinmistir duzelir bence ama doktoruna gorun canim ...
Barbitom mont cok guzel tam senlik , siyah olani alacaksin degilmi hiyatida cok uygun ... kol detayi cok $iklik vermis ...
Dun selimi yatirmaya gidince uyuxup kalmisim
Bugun sabah 8 de zil caldi , kargom gelmis..
Hus aldi kargoyune varki icinde dedi kiyafet dedim :)) cizmeyi artik giyince gorur :))
Gomlek cok ince kumas icini disini gosteriyor bafisiz giyilmez .. Hirkamin biri tatli pembe digeri kina yesili gibi ...bugun firsat olursa eklerim ..
Amma kiyafet oldu yaa .. Simdi yine cikacagimdun bir tayt pantalon gordum laci ama 34 u olmadi 36 si icinde hus un sabri yoktu
Barbim senin keyifler nasil ???
yani kararını etkilemiyim ama barbim montta 38 daha iyi olur gibi geliyo bana,çünkü içine kazak vs giydiğinde 36 kasar ve kandolaşımını engeller bir süre sonra kollarına ağrı girer
yani kendimden biliyorum
bu arada kızalar bunun aynısını ama uzununu diktim
renk ve model aynı
1 haftaya bitmiş olur paylaşırım inşllh
ben geldim selamlar....
handem kontesim sizlerede selam olsun sonradan uyanmisiniz..
xzgim yaa bacagina üzüldüm ama anlatisina güldümbay s i ne amacli kullaniyorsun adamin üstüne neden biniyorsun kiz :)))))))
saka bir yana insallah cabucak gecer, kremden sürsene bebegim yaa
ay doğru diyosun hayhayım öyle köpişler vardı di mi özel kesimle süsleniyolardı
aman ne bileyim kuzu diyesim gelmiş kafam hala uçuk
iyi olmaya çalışıyorm işte
sen nasılsın?
kkontecim tamam cnm aklım ageldi şimdi nautiluta claries mağazası var oraya bakayım canım saolasın resimlerini çeker eklerim canım...
hayhay cım bebişinin cicilerini yerim ben iyi günlerde giysin inşallah...
bu arada benim aşkım sarışın kalmamı istiyor ondan erteledim bakır-karamelrengi ama muhakkak deneyeceğim o rengi
yok daha yapmadım menu falan dusunme asamasındayımselayım ben çoktan uyanmıştım da sabah açmıyorum neti kuşum
ezgim dizini incitmişsin sonradan gördüm çok üstüne basıp zorlama bari tatlım benim geçmezse de ihmal etme doktora göster
ee menünü ayarladın mı bari yine ne mamalar yapıcaksın
veya
bunlari almak istiyorum yardimlariniza ihtiyacacim var durdurun beni
xzgim az kendine gelseydin be güzelim cumartesimi pazarmi gelecekler ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?