Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Merhaba...
Rabbim beterinden korusun ama bugün cok kötüyüm...
Bugün klinikte test sonuclarimi aldim ve hala tam olarak
algilayamamis durumdayim: erken menopoz olabilirmis
Bunun ne anlama geldigini söylememe gerek yok sanirim
Tekrar kan alindi; 10-14 gün sonra kesin sonuclar gelecek; lütfen
arkadaslar dua edin, korktugum cikmasin

canim okuyunca ne diyecegimi bilemedim yaa, insallah öyle bisey degildir zaten kesin biseyde denmemis heralde..
regl düzensiz oluyordu demistin degilmi onunla alakali gitmistin heralde
insallah insallah yoktur öyle bisey insallah canim ...

benim_adım_yar
İnşlh sanılığı gibi değildir...Bazen yanlış tanı koyabiliyolar
Banada başka bir konuda birşey denmişti ama öyle çıkmadı çok şükür...
İçini ferah tut inşlh öyle değildir..

benim adım yar inşallah bir yanlışlık vardır geçmiş olsun canım başka dr larada gitsen canım inşallah bu test sonucu temiz çıkar hay allah ya

benım adım yar ınsallah oyle bısey degıldır
hayhaycım kızının cıcılerı cok guzel ıyı gunlerde gıydır prensesıne
tutım yenıden hayata donmeye basladın gule gule gıy aldıklarını

benim adim yar bizede haber ver canim sonucun belli olur olmaz lütfen....
üzülmeni gerektirecek bisey yoktur ve bizimle biran önce paylasirsin insallah ..

xzgim ne yaptin islerini bitirdinmi ???

benim adım yar canım öyle değildir ya içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun
çıkan sonuca göre başka doktorlara da sonucu bize de söyle mutlaka

hayhaycım kıyafetler çok cici diğer eşyalara da baktınız mı beşik biberon falan ay ben hiç duramam heralde yaa hemen herşeye almaya kalkarım

tutim selayım aldıklarınızı güle güle kullanın bize de gösterin

kontescim bugün daha iyisin galiba kuzum

benim adım yar bizede muhakkak cewabı söyle testlerin çok merak ediyoruz olurmu canım sen içini ferah tut olurmu dualarım seninle canımmm

Sagol canim benim; evet, tam kesin sonuc gelmedi henüz...
Düzensiz derken; eskiden, yani korunma hapini kullanmadan önce her ay düzenli regl olurdum,
ama biraktiktan sonra altüst oldu... hatta 6 aydir olmadim bile... genelde 1 yil`a yakin sürebiliyor
diye biliyorum tekrar düzene girmesi... bu yüzden sebebi bu sanmistim...

ne diyeceğimi bilemedim yar'cım:26: inşallah sanılan şey değildir,aminnnnnn

Cok tesekkür ederim canim, insaallah :18:

Insaallah B&M, insaallah bende de yanlisdir

benim adım yar inşallah bir yanlışlık vardır geçmiş olsun canım başka dr larada gitsen canım inşallah bu test sonucu temiz çıkar hay allah ya

Insaallah tatlim; cok tesekkür ediyorum. Su son yapilan test sonucuna göre artik ne yapacagimiza karar verecegiz canim

Sagol, insaallah xzgi

benim adim yar bizede haber ver canim sonucun belli olur olmaz lütfen....
üzülmeni gerektirecek bisey yoktur ve bizimle biran önce paylasirsin insallah ..

xzgim ne yaptin islerini bitirdinmi ???

Tekrar sagol canim; insaallah güzel haberler veririm

benim adım yar canım öyle değildir ya içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun
çıkan sonuca göre başka doktorlara da sonucu bize de söyle mutlaka

Gündüze göre biraz daha iyiyiz canim, sagol. Icimde bi ümit var; inanamadigim icin mi yoksa hissettigim icin mi bilemiyorum :26: Gitmeyi düsünüyorum canim; söylerim tabiiki, sagol...

Ilginizden dolayi cok ama cok tesekkür ediyorum canlarim, sagolun...

off amelıyatlı dızımle ters hareket yaptım acayıp yanıyor topallamaya basladım ınsallah bısey olmamıstır

canım geçmişi okurken gördüm bunu , lütfen gönlünü ferah tut ben inanıyorum ki korkulacak bir durum yok.. ve birkaç doktora görünmedende , böyle birşeyi doktorun sana kesin olarak söylemiş olsa bile inanma. doktordan doktora fark oluyor.. dualarım seninle inşallah kötü bir durum yokturr

kızçelerim sizlerede günaydın olsun
hayhaycım bebişinin cicişleri aman pekte tatlıymış , güle güle giysin tımam cnm resim olayınu şeyedelim bigün
selayhusum neler aldın bitanem? meraktayım :97:
xzgim neden dikkat etmiyorsun bitanem, hay Allah umarım zarar verecek birşey yapmamışsındır.. :18: ters hareketinden ağrıyordur.. geçmezse doktoruna göster emi :26:
tutimmm papilerini eklesene deri tayt 9 tl kaçırmasaymışsın keşke ay 5 gün kaldı, babadan izni kopardınmı hayatım ??
kontesim enişte ile arayı düzeltmenize çok sevindim, tekrarı olmaz inşallahh

kızlar trendyol balizzada şu montu gördüm omuz detayını çok beğendim, çokta kullanışlı bir mont. siyahında omuz detayı pek belli olmadığından pembesinide ekliyorum görmeniz açısından.. sizce nasıl ? fiyatı 660 liradan 160 a düşmüş

Son düzenleme:
off amelıyatlı dızımle ters hareket yaptım acayıp yanıyor topallamaya basladım ınsallah bısey olmamıstır

Askim neden dikkat etmedinyaaa sadece incinmistir duzelir bence ama doktoruna gorun canim ...

Barbitom mont cok guzel tam senlik , siyah olani alacaksin degilmi hiyatida cok uygun ... kol detayi cok $iklik vermis ...

Dun selimi yatirmaya gidince uyuxup kalmisim
Bugun sabah 8 de zil caldi , kargom gelmis..
Hus aldi kargoyu ne varki icinde dedi kiyafet dedim :)) cizmeyi artik giyince gorur :))
Gomlek cok ince kumas icini disini gosteriyor bafisiz giyilmez .. Hirkamin biri tatli pembe digeri kina yesili gibi ...bugun firsat olursa eklerim ..
Amma kiyafet oldu yaa .. Simdi yine cikacagim dun bir tayt pantalon gordum laci ama 34 u olmadi 36 si icinde hus un sabri yoktu

Barbim senin keyifler nasil ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…