Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ayburum selam canim .... Ne yapiyorsun nasilsin .. Evdeki islerini bitirdinmi ???
Aaa su enlere bende bakiim bir ... Ne de olsa kor ve sagir olarak ev sahiplerindenim ...?

Canim benim, cok ama cok tesekkür ediyorum
Söylerim tatlim, sagol... Allah razi olsun

cnm benim içimden bişey çıkmayacak gibi geliyor stresttendir inan bana çok çok çok geçmiş olsun canım....dualarım seninle

barbim papileri eklicem canım bugün...
bu arada mont harikaymış cnım eğer içine kalın bişey giymiyorsan kazak falan küçük beden al ama giyiyorsan bir büyüğünü al canım...bu arada izin konusunda daha babamla konuşmamdım bebeğim benimki askerden gelince akşam yemeğine gelicek bize babamla tanışıcaklar o gün babama benimki söyleyecek ruhsat töreni için 1-2 gün izin verirseniz diye bakalım atraksiyonlu günler beni bekliyor

xzgim capon bebeğim ne oldu bacağınadikkat et canım ya baktınki geçmedi doktoru ihmal etme canım olurmu bu arada tatlılarına bayıldımmmm elerine sağlık...

selaytom kız durrr biraz enişte bayılacak bu kadar alışverişe ama kırmızı babete bayıdım ben canım birde xzgim gibi kırmızı çantayı bende beğenmedim...onun haricinde hepsi güzeldi...bu arada aşkım söz verdi h&m ye götürcek beni

kkontescim bugün capıtole baktım her renk var gri kalmamıştı çok satılıyormuş ojeler böyle oldum resmen:84:

logopiacım selammmmm

ayburcum da uğramış

handem selammm canım sanadaaaaa aldıklarımı eklicem canım birazdan...

hayhaycım bende bugün kuaförüme rendevum vardı dip boyamı yaptırdım bakır karameli sordum san ayakışır dedi ama sarıya dönmen zor olur iyi düşün dedi sen biraz daha sarı kullan sonra gel kumral yapayım seni dedi saçın dinlensin dedi...dediğin gibi çok bakım istiyor bu platin sarısı herkes sadece dip boyası parası verirken ben bakım+dip boyası parası veriyorum :84:

tutiskom bebegim cok kücük olmus kiz...
ama o sondaki elbisemidir nedir ne güzel duruyor
bide benim istedigim yelekten almisin yapilirmi bu ben tövbe etmistim ::)))

ay cok guzel tutımmm hepsı hele sondakı elbıseye bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tutiskom bebegim cok kücük olmus kiz...
ama o sondaki elbisemidir nedir ne güzel duruyor
bide benim istedigim yelekten almisin yapilirmi bu ben tövbe etmistim ::)))

canlarım çok saoln engüzelleri sizin olsun...o elbise çok şirin arkasında fiyonk detayı var diy çok hoşuma gitti aldım...
selayım o yelek zımbırtısına bakacağım kadıköye eğer babamu akşam para werirse yarın mangoda gördüğüm kabanı almaya gidicem şu yeleğe bakıyım bedenin varsa alayım sana

ayy ince arkadasim benim iyi günlerde giyin sen , sen giyinincede mutlu olurum ben .. düsünmen bile yeter bebegim ama olmada olur arada bir üzerinde göreyim yeter bana .. enistemizin yaninda güzel güzel giyinirsin hepsini o güzel fiziginle

tutim güle güle kulan canımm
yeleğine bittimm
ben de arıyorum öyle yelek ama daha uzunlarından istiyorum
oje konusunda üzüldüm yav :26: dantelli eldiven de mi yoktu?

selayım saol tatlım ebet sevgilimin yanında giyerim inaşşah canım birde o mango kabanı alırsam başka bişey almam artık

kkontescim eldivende bulamadım canım bu yeleğin uzunundan var bende çok önceden almıştım bakayım bulursam söylerim sana canım...

barbim burdan cewap weriyorum
petrol yeşili ne demek kız yeni bi renk öğrendim
yeni bi kot istiyorum,çok indirim olmuş mavi jeans filan ama renge karar veremiyorum

elbiseden koymuşlardı yine dün müydü neydi
sana yazdım ama iplemedin beni

elbiseyi gri hırkayla giymeyi düşündüm ama çok selayımsı oldum ehehehe (kızma kız takılıyorum)
ondan renk gelsin dedim

selamlarrrrr
bıktım şu okul işlerinden yaa dönem sonu yaklaştıkça iş güç bitmiyoo
nereleere vuruyum ben başımı şimdii

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın bu ara pek gelemiyorum da ama özlendiğinizi bilin
sizi seviyorum

*üff ben bu aralar geçmişi iyi didikleyemiyorummmm :84::84: hep birşeyleri kaçırıyorummm :95:
kızlar aradım bulamadım benimadımyar bişeyler yazmışmıydı, bugün selay online gorduğunu söylemişti , sonra yazdımı bişey bilemiyorum.. çok merak ettim.. :26::26:
logopeia ve speedyde uğramışlar kızlar sizlerede selam
aybuşummm sadece enlerimi yazmış, başka bşi bulamadım ona ait :26: biz zaten vardık enlerde, neyini gösteriyorsun anlamadım
tutimmm o kadar minik eklemişsinki mimkinatı yok seçemedim ben bişey resimden ya ben körüngözümm o kadar küçük şeyleri göremem kiiiii :84::84::84: saçlarını yaptırmışsınn ohh güle güle diplen :81: demek enişte kahvaltı masasından yemek sofrasına terfi etti vuhuhuhu hadi bakalım
kontesim ben görmedim senin yazdığını ya, trenddede görmedim o elbiselerden ama :26:
petrol yeşili o işte elbiseyi neden tek giymiyorsun? hırkasız kazaksız :26:
bence tek renk lacivert bir kot al, şeyy tarzıı mmm neydi yaaaa adını unuttum o tarzın
neyse o tarzı geçiyimde bende dieselden kot almak istiyorum bayılıyorum onun kotlarına ama çook çook pahalıı

ayy yeminle az önce aklımdan geçtin feyste
sevdiceğine kavuştunmu canım ?

tutim çok güzel şeyler almışsın
hepiciğine bayıldım heleki elbisene
ama fotolar küçük olmuş
saç bakımıda yapılmış
iyi günlerde kullan
barbim 2010nun
en şık ve en iyi nicke sahip üyesi olmuşsun
verdiğim link sonuçlardı kuzum
bu arada tfnuna niye bakmıyon
kontess animallah sen göz rengini değiştirirsin

gecekuşum neyseki az kaldı tatile bizde seni özlüyoz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…