- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.521
Canim benim, cok ama cok tesekkür ediyorum
Söylerim tatlim, sagol... Allah razi olsun
canım geçmişi okurken gördüm bunu , lütfen gönlünü ferah tut ben inanıyorum ki korkulacak bir durum yok.. ve birkaç doktora görünmedende , böyle birşeyi doktorun sana kesin olarak söylemiş olsa bile inanma. doktordan doktora fark oluyor.. dualarım seninle inşallah kötü bir durum yokturr
kızçelerim sizlerede günaydın olsun
hayhaycım bebişinin cicişleri aman pekte tatlıymış , güle güle giysintımam cnm resim olayınu şeyedelim bigün
selayhusum neler aldın bitanem? meraktayım :97:
xzgim neden dikkat etmiyorsun bitanem, hay Allah umarım zarar verecek birşey yapmamışsındır.. :18: ters hareketinden ağrıyordur.. geçmezse doktoruna göster emi :26:
tutimmm papilerini eklesenederi tayt 9 tl kaçırmasaymışsın keşke ay 5 gün kaldı, babadan izni kopardınmı hayatım ??
kontesim enişte ile arayı düzeltmenize çok sevindim, tekrarı olmaz inşallahh
ay cok guzel tutımmm hepsı hele sondakı elbıseye bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tutiskom bebegim cok kücük olmus kiz...
ama o sondaki elbisemidir nedir ne güzel duruyor
bide benim istedigim yelekten almisinyapilirmi bu ben tövbe etmistim ::)))
canlarım çok saoln engüzelleri sizin olsun...o elbise çok şirin arkasında fiyonk detayı var diy çok hoşuma gitti aldım...
selayım o yelek zımbırtısına bakacağım kadıköye eğer babamu akşam para werirse yarın mangoda gördüğüm kabanı almaya gidicem şu yeleğe bakıyım bedenin varsa alayım sana
dün çok deli bi topik buldum
anlatayım mı
ne ile ilgil i ipucu ver
selamlarrrrr
bıktım şu okul işlerinden yaa dönem sonu yaklaştıkça iş güç bitmiyoo
nereleere vuruyum ben başımı şimdii
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın bu ara pek gelemiyorum da ama özlendiğinizi bilin
sizi seviyorum
arkası yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?