Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

biem mamalarına bakamadım canım çekiyor diyee lakin yine form biskü yiyorum
barbitom sen de zaten pek takı sever değilsin
tel nasıl unutabildin kız :26: ultra leyla :86:

eline saglik biem gercekten güzel olmus kizz masallah yani..

ama biraz bol durmus sana öyle gibime geldi

xzgim ne yazdin güzelim kii ??

Sağol selayım
şimdilik çok az bol gibi ama daha astar dikicem içine
bakalım astardan sonra nasıl durucak ona göre çok az daraltabilirim
çokta üstüme oturmasını istemiyorum

barbim,handem,ayburum,biemim hepine teşekkür ederim en güzelleri sizin olsun...
biemcim trenchcoat güzel olmuş ellerine sağlık bitince daha güzel olucaktır eminm...bu arada mamalarada bayıldım o mercimekli bulgura bayılıyorummmmmmmmm ellerine sağlık...
handem nevresim konusunda tebrik ediyorum canım ben o neresimim yada leoparlı nevresimim olmazsa uyuyamıyorum evlenince napıcam bilmiyorum benimki gs li hahahah

selayımmmmmmmm pembe dolaptaki aldıklarına baktım budan yazmak istedim güle güle kullan çok güzeller canım....

kontescim o ruju kolyeyi ben takarım yazın beyaz atlet tarzı bluzlarla aman allahım çok güzel...

benim adım yar canım gelişme varmı tamda sana faceden mesaj atacaktım burda görünce yazayım dedim hemen ????güzel haberler ver bize hadi

benim adim yar deminde onlie oldun güzelim ??? yazmadan gittin sanirim bi ses et huuu :80::79::80::79::80::79::80::79:

barbim aradım seni sevdalı leylam
bm trenç harika olmuş rengide çok güzel ellerine sağlık
handem kolum şimdilik ağırmıyo inş ağırmazda
selayım cicilerin çok güzel hayırlı olsun

Ayburum selam canim .... Ne yapiyorsun nasilsin .. Evdeki islerini bitirdinmi ???
Aaa su enlere bende bakiim bir ... Ne de olsa kor ve sagir olarak ev sahiplerindenim ...?

selayım kusura bakma mesajıını şimdi gördüm
temizlik işlerim şimdilik bitti sayılır
annemin yeri çok belli alışmışım ona yakında yine gelcek inş
cuma günü yine şeker testi yapcam inş düşmüş olur
dikkat ediyorum bu hafta

benim adım yarı bende çok merak ettim

Handem resmini bende cok merak ediyorum , biran önce bitir ve bizimle paylas .. ayy kesin süpr birseyler cikacak ortaya seninle gurur duyuyorum :86:

ayburum ,tutiskom kiyafetlerimi begenmisiniz sagolun güzellerim , o yesil hirka disinda bende begendim bildigimiz kina yesili cikti o o yüzden yarin gönderecegim kendilerini ...

önemli degil bebegim ah bilmezmiyim annem bana gelince evim acayip degisiyor
hic bir dakika oturmuyor annecigim

vay handede resim yapıyordu değilmi
merak ettim bende
çok severim resim yapmayı

üstekiler güzel ama alttakiler bana hamam terligini animsatti neydi ki onun ismi takunyami

zaranin online shopu yokmu türkiyede kuzucum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…